• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Cotton Box Cupcake desenli bebek nevresim takımı arıyorum

fancynancy

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2008
7.706
22.773
548
Yaa kızlar bir topikte vardı, fiyat olarakta 20 lira yazıyordu. Bulamadımmmm... Rastlayan olusa bana da hbr verebilir mi?

bende uzulmustum satilinca:) kimin sattigini biliyordum:) kimin aldigini da biliyorum:) baya takipteydim yanii:1:

Evcilik setleri, nevresimler, aynı şeyleri beğenip duruyoruz, rakip falan olmayalım sonraaaa :P
Nerde benim cicilerim canımcım hııııı ? :) :4:

bence buradan ikinci elini 20 ye alıp 6 tl de kargo ödemeye değmezdi kaçırdığınıza üzülmeyin

Ben bu ürünün sıfırını görmüştüm gg da fiyatı 30 tl ücretsiz kargoluydu site adını tam yazmadım yasak sanırım anlamazsanız özelden sorabilirsiniz.

Son düzenleme:
bence buradan ikinci elini 20 ye alıp 6 tl de kargo ödemeye değmezdi kaçırdığınıza üzülmeyin

Ben bu ürünün sıfırını görmüştüm gg da fiyatı 30 tl ücretsiz kargoluydu site adını tam yazmadım yasak sanırım anlamazsanız özelden sorabilirsiniz.

aa iyiymişş:)) seneye kreşe lazım olacakmış nevresim 1 2 tane fazladan stok yapmam lazım:)) bakıyım bare..kıız sende herşeyi biliyosun hee internet kurdu:)))

aa iyiymişş:)) seneye kreşe lazım olacakmış nevresim 1 2 tane fazladan stok yapmam lazım:)) bakıyım bare..kıız sende herşeyi biliyosun hee internet kurdu:)))

Zevklerimiz aynı :34:bende konuyu görünce daha önce gördüğümü hatırladım bu modeli çok beğenmiştim kızım için ama başka iki takımı var diye almadım

Yaaa, o zaman bende pahalı almışım :(((
Aslında ben kızım için almıştım 50 liraya hemde :( pof :26:
Kızkardeşimin kızı için almayı düşünüyordum, senin dediğin gibiyse çok mantıklı tabii ki oradan almak. Kesinlikle neresi olduğunu da anladım :))
Teşekkürler tatlım, şimdi bakıyoruum.

Back