• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Costume National kullanıcı yorumları?

arkadaşlar bu markanın parfümleri nasıl?:34:

mükemmel!benim kokum.sıkmaya kıyamıyorum.çok güzel kokusu yaa kesinlikle tavsiye ederim.yalnız bi çok çeşiti var.şişesi renkli olanlar çok ağır.bide çiçek kokusu var onuda sevmedim.ben sadece scent intensi kullanıyorum şeffaf şişede.ve çok kalıcı günlerce kıyafetlerden geçmiyo.bide açığı yok sadece tekin acarda var bildiğim.bence denemelisin.mmmm misss:12:

canım senın dediğin bu parfümmü?şeffaf ama bumu acaba? $nd_2303.jpg

merak ettim kokusunu odunsumu hafıf çıçekmı?

Son düzenleme:
canım senın dediğin bu parfümmü?şeffaf ama bumu acaba?Eki Görüntüle 536753

merak ettim kokusunu odunsumu hafıf çıçekmı?

evet tatlım bu.içinde amber çiçeği ve yasemin var ama bildiğimiz o çiçek kokusu gibi değil.ilk sıktığında biraz ağır gelebilir.10 dk sonra burnun bileğine yapışıyo,yani ben öyle olmuştum :) bence bi dene :34:

evet tatlım bu.içinde amber çiçeği ve yasemin var ama bildiğimiz o çiçek kokusu gibi değil.ilk sıktığında biraz ağır gelebilir.10 dk sonra burnun bileğine yapışıyo,yani ben öyle olmuştum :) bence bi dene :34:

tamam canım deneyınce yorumumu yazarım.:)
çok merak ettim:)

canım hayal kırıklığına uğradım.Beklediğim gibi çıkmadı.Baharatlıymış ben pek baharatlı koku kullanamıyorum.

Back