• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cosplay Kız Olmak

torarikar

Daha yaşanacak çok şey var...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2017
6.066
7.853
198
Çevrede bazen görüyorum bir arkadaşımın arkadaşı olmuş onda gördüm çok değişik geldi.Hani böyle değişik değişik peruklar takıyorlar.Ama bence yapmacık gibi.Sizin bu konuda bilginiz var mı

Bence çok güzel ya benim hoşuma gidiyor
İnsanlar sevdiği film/oyun karakterlerine bürünüyorlar
Bir gün ben de yapmak ve katılmak isterim

Cosplay mi o? :)
Bence yapay ve komik...dogal kaliteli peruk lazim ya....peruk oldugu belli olan sey ciks...

Duzeltme: ben sandim ki hergun degisik peruk takmak :D
Ama bu sahne sovu gibi bisey...yani gundelik hayat icin tuhaf kacar....en azindan Turkiyede :)

Cosplay (Japonca: コスプレ kosupure), "costume" ve "play" kelimelerinin birleştirilmesi ile oluşturulmuş, "kostümlü oyun" olarak kabaca çevrilebilecek bir kelimedir.
indir.webp

Internette biraz araştırdım da benim gibi bilmeyen varsa :)

Cosplay dunyada ciddi yeri olan bir sey. 20 yasindan kucuk ve 32-34-36 beden olsam ben de yapardim.

Amaci dogal durmwk degil begenilen anime karakterleri oyun karakterleri dizi ve film karakterlerini taklit ederler. Sonucta cizgi yapay bir seye burunuyorlar ne kadar gercekci olmak lazim.

Son yillarda Türkiye de cok gelisme kaydetti bu konuda. Bale gibi bir sanat diye dusunun ya da tiyatro...

Son düzenleme:
Anladığım kadarıyla zaten eğlence amaçlı yapılan bişey isteyen yapsın ne güzel eğleniyolarsa eğer,amaç doğal olmak değil gibi gözüküyo zaten

images (3).webp

Tabi ki yapmacik olacak, bunu garipsemek bana sacma geldi..Amac zaten taklit ve eglence.. Bence cok hoslar:))

Back
X