Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
salon ve yatak odası ıcın guzel fakat dıger yerler ıcın uygun degıl ben salon ıcın almıstım ama sarayın o daha ıyı...Eki Görüntüle 168281 gitti gidiyorda bu halıyı beğendim ama görmeden almak konusunda çok kararsızım içinizde alan var mı bilen duyan var mı arkadaşlar. yada yorumlarınızı bekliyorum
Eki Görüntüle 168281 gitti gidiyorda bu halıyı beğendim ama görmeden almak konusunda çok kararsızım içinizde alan var mı bilen duyan var mı arkadaşlar. yada yorumlarınızı bekliyorum
bunun bu tüy denen kısımları resmen sap gibi insanın basınca topuğunu acıtıyor o kadar sert. arkadaşımın ablasının evinde vrdı hr basışında insanın ayağına batıyor resmen hiç konforlu değil. görüntüsü cezbedebilir ama rahatlık sıfır.
bence görüntü olarak çok güzel,fiyatı uygunsa alınabilir![]()
ben evde hiç çıplak ayakla gezmem,illa ki terlik giyerim![]()
Şahsen biri bnm evime geldiğinde bu nasıl halı böyle insanın ayağına batıyor demesi hoşuma gitmez. biz terlik giyebiliriz misafire de terlik giydirirz ama ya çocuklar özellikle bebekler. üzerinde emekleyen bebeğin dizlerine bile iz çıkarır bu halı o derece sert denedim bliyorum ynı görntü güzl ama kullanımsıfır diyorm ya o yüzden hem daha yumuşakları vr illa da buolcak diye birşy yk ki ztn :) hama herkesn şahsi fikridir saygı duyarım aa süper harika bayıldım bittimd iyerek alıp da 2 ay snra kaldıran hanımlar bliyorm böyle kullanışsız halıları.
kızlaaaaar ben kimseye laf yetiştirmek için demedim onucidden benim alışkanlığımdır yaz kış farketmez mutlaka terlik giyiyorum ben. ben yalnız yaşıyorum,o yüzden çoluktu çocuktu sıkıntım da yok. üstelik evimdeki halıların hepsi yumuşak
bu shaggyler görüntü olarak hoşuma gidiyo benim, hatta bu aralar bimde çok uygun fiyata var,alsam mı acaba diyorum ,cidden çok mu rahatsız?
![]()
hmmm anladım canım sağolaslında halıya ihtiyacım da yok ama,fiyatı uygun geldi denesem mi diye düşünüyodum,naylonluydu gördüklerim açılmamıştı ,dokusunu fln göremedim, peki madem,demek ki iyi diil diyosun
![]()