cosmo shaggy halı

hamincera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2010
361
61
118
Ordu
$COSMO-SHAGGY-BEJ-DEVE-TUYU-200x290-cm__35533403_0[1].webp gitti gidiyorda bu halıyı beğendim ama görmeden almak konusunda çok kararsızım içinizde alan var mı bilen duyan var mı arkadaşlar. yada yorumlarınızı bekliyorum

:6:zaten salon için almak istiyorum canım gitti gidiyoprda piyasadan daha uygun fiyatı o yüzden ordan almayı düşünüyorum ama kalitesi kosunda kararsızlığım.sen saraydan kaç liraya aldın benin istediğim boy 160- 230 olan sen saraydan kaça aldın:8:

çok uzun zaman geçmiş fakat merak ettim halıyı aldınız mı netten aldıysanız kalitesi nasıl?

Eki Görüntüle 168281 gitti gidiyorda bu halıyı beğendim ama görmeden almak konusunda çok kararsızım içinizde alan var mı bilen duyan var mı arkadaşlar. yada yorumlarınızı bekliyorum

bunun bu tüy denen kısımları resmen sap gibi insanın basınca topuğunu acıtıyor o kadar sert. arkadaşımın ablasının evinde vrdı hr basışında insanın ayağına batıyor resmen hiç konforlu değil. görüntüsü cezbedebilir ama rahatlık sıfır.

bunun bu tüy denen kısımları resmen sap gibi insanın basınca topuğunu acıtıyor o kadar sert. arkadaşımın ablasının evinde vrdı hr basışında insanın ayağına batıyor resmen hiç konforlu değil. görüntüsü cezbedebilir ama rahatlık sıfır.

kesinlikle katılıyorum..belki paspas şeklinde kullanıma uygun olabilir fakat salon gibi yatak odası gibi yerlere uygun değil kullanımı dikenli biyerde dolaşıyorsunuz gibi bi havası var..kaldı ki estetiği yok hiç.. uyduruk gibi geliyo bana böyle kalın telli halılar..

ben evde hiç çıplak ayakla gezmem,illa ki terlik giyerim :21:

Şahsen biri bnm evime geldiğinde bu nasıl halı böyle insanın ayağına batıyor demesi hoşuma gitmez. biz terlik giyebiliriz misafire de terlik giydirirz ama ya çocuklar özellikle bebekler. üzerinde emekleyen bebeğin dizlerine bile iz çıkarır bu halı o derece sert denedim bliyorum ynı görntü güzl ama kullanımsıfır diyorm ya o yüzden hem daha yumuşakları vr illa da buolcak diye birşy yk ki ztn :) hama herkesn şahsi fikridir saygı duyarım aa süper harika bayıldım bittimd iyerek alıp da 2 ay snra kaldıran hanımlar bliyorm böyle kullanışsız halıları.

Şahsen biri bnm evime geldiğinde bu nasıl halı böyle insanın ayağına batıyor demesi hoşuma gitmez. biz terlik giyebiliriz misafire de terlik giydirirz ama ya çocuklar özellikle bebekler. üzerinde emekleyen bebeğin dizlerine bile iz çıkarır bu halı o derece sert denedim bliyorum ynı görntü güzl ama kullanımsıfır diyorm ya o yüzden hem daha yumuşakları vr illa da buolcak diye birşy yk ki ztn :) hama herkesn şahsi fikridir saygı duyarım aa süper harika bayıldım bittimd iyerek alıp da 2 ay snra kaldıran hanımlar bliyorm böyle kullanışsız halıları.

tamamen katılıyorum esracım.. alırken görüntü cezbediyor ama kullanış kötü olunca nerden aldım almaz olaydım diyen çok kişi var..sonuçta terlik giymek çözümmü ki... her saniye terlikmi var ayakta..birde ben halı aldıysam basarım üzerine..ay aman ayağıma batıyo diye terlik giyeceksem ne anladım halı aldığıma..

kızlaaaaar ben kimseye laf yetiştirmek için demedim onu ;) cidden benim alışkanlığımdır yaz kış farketmez mutlaka terlik giyiyorum ben. ben yalnız yaşıyorum,o yüzden çoluktu çocuktu sıkıntım da yok. üstelik evimdeki halıların hepsi yumuşak ;) bu shaggyler görüntü olarak hoşuma gidiyo benim, hatta bu aralar bimde çok uygun fiyata var,alsam mı acaba diyorum ,cidden çok mu rahatsız? :43:

kızlaaaaar ben kimseye laf yetiştirmek için demedim onu ;) cidden benim alışkanlığımdır yaz kış farketmez mutlaka terlik giyiyorum ben. ben yalnız yaşıyorum,o yüzden çoluktu çocuktu sıkıntım da yok. üstelik evimdeki halıların hepsi yumuşak ;) bu shaggyler görüntü olarak hoşuma gidiyo benim, hatta bu aralar bimde çok uygun fiyata var,alsam mı acaba diyorum ,cidden çok mu rahatsız? :43:

shaggy vr shaggy vr cnm bak mesela merinosun ipek shaggy si fln vr resmen ipek gbi yanı insan üstünden kaldırmak istemıyor ayağını ama bimdekilerini bende dün gördüm sırf naylon yani asıl maddesi polipropilen 3 gün üzerinde gezinince sönüyor yıkayınca da arapsaçı gbi oluyor canlılığını yitiriyor yapışıyor kalıyor yere kağıt gibi.halıda ucuza kaçılmamalı bence kolay kolay kaldır-at yapamıyorsun maalesef aldığın zaman birazck iyisi olsun yere seriyoruz sonuçta en azından naylon olmasın yni

hmmm anladım canım sağol :31: aslında halıya ihtiyacım da yok ama,fiyatı uygun geldi denesem mi diye düşünüyodum,naylonluydu gördüklerim açılmamıştı ,dokusunu fln göremedim, peki madem,demek ki iyi diil diyosun :12:

hmmm anladım canım sağol :31: aslında halıya ihtiyacım da yok ama,fiyatı uygun geldi denesem mi diye düşünüyodum,naylonluydu gördüklerim açılmamıştı ,dokusunu fln göremedim, peki madem,demek ki iyi diil diyosun :12:

sakın ha naylon halı insanın ömrünü yer aman sakın..zaten çok ucuz bişeyse nedeni belli canım..ucuz etin bilmem neyi ne olur bilirsin.. esraya katılıyorum benim salonumda merinos ipek shagy var çoookk memnunum.. aslında marka falan araştırmadım hiç marka takıntım yoktur kesinlikle.. hatta almak için gitmedim halı tesadüf gezerken denk geldi mağaza önümüze..beğendim modeli desenine bayıldım..taa neyden sonra sordum adama markası ne bunun diye merinos ipek dedi :) öylelikle aldım yani ve çok memnunum..süpürünce falan bi kabarıyo pamuk gibi bastıkça yumuşacık hissediyorum.. sen gel benim eve terliksiz gezdireyim seni :) :P

Back
X