• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

coşku listesi :) coşkulu olalım,yaratalım

:)
ellerimle balık yemek yanında da yağlı limonlu miss gibi salata yemek bir de sıcak ekmek.. karşımda eşim..ohhh

sevgilinin dudagina kücük ama icten ve simsicak bir öpücük kondurmak...
bir pazar günü tüm gün boyunca kocana sarilip uyumak...
annenin kucagina uzanip ona saclarini oksatmak...
gecenin bir yarisi kücük cocuklar gibi parkta sallanmak...
kuslara yem vermek...
bir bebegin gülümsemesini izlemek...

* minik bir kaktüs almak..kaktüsünün minik minik pırtlayarak büyümesini seyreylemek:)
* kızkıza sohbet, saçmalamak, kikirdemek

Gecenin bir yarısı bu konuda yazılan tüm ilginç şeyleri not almak :))))

sabahleyin kimsenin ummayacagı sekilde sabah 7de kalkmak ve muhtesem bir kahvaltı hazırlamak ardından güzel bir yürüyüş yapmak..

sabahleyin pogaca ve simit kokusuyla uyanmak:)

hiç beklemediğin bir arkadasından mesaj almak

geceleri sarı ayıcığınla uyumak sabahleyin ona gülümseyerek günaydın demek:Roflol:

sürekli gülmek gülmek gülmek aklıma baska bisey gelmio gelirse yazarım söz:)

*magalena mutlaka yaz:)

* Her sene en az bir kez farklı bir yere seyahat etmek, günübirlik bile olsa..
* masanda minik bir melek bebişi bulundurmak, canın sıkkın olduğunda eline alıp onu öpmek
* 2. el satan kıyafet dükkanlarını gezmek

:) PEMBE ÇİÇEK ne güzel yazmışsın

* trambolinde zıp zıp zıplamak :)
* denizin içinde jimnastik yapmak

Ya Ben çok Absürt Giyinip Dişari çikip Gezmek Istiyorum Yani O An Ne Bulduysam üstüme Geçirmek Makyajsiz Saçlar Rastgele Toplanmiş.. Ayakta Son Derece Basit Terlikler üstte Siradan Bir Tayr Ve Sacma Bir Tişört.. Ohh Ne Rahat Sanirim Hergün Bakimli Olmak Bazen Yoruyormu Ne Beniii

* sabahları buzluktan sütlu buzlarımı alıp yüzümde gezdirmek, yüz süt banyosu yapmak :)
* kendime moral şarkısı bulup kendimi neşelendirmek için onu söylemek

* yabancı dilde kelimeler ezberlemek..bunu birileriyle konuşurken kullanmak (eşimiz,dostumuz..yakın birileriyle) ve meraklarını uyandırıp eğlenmek

Ya Ben çok Absürt Giyinip Dişari çikip Gezmek Istiyorum Yani O An Ne Bulduysam üstüme Geçirmek Makyajsiz Saçlar Rastgele Toplanmiş.. Ayakta Son Derece Basit Terlikler üstte Siradan Bir Tayr Ve Sacma Bir Tişört.. Ohh Ne Rahat Sanirim Hergün Bakimli Olmak Bazen Yoruyormu Ne Beniii

pşşttt bana bak !! sengözlerimebaksanab
Sen yoksam yurt dışında yaşayan mankenlerimizden misin aramıza sızmış he söyle bakayım?:mymeka:
yakaladım seni....seni gidi güzellik seniiijeyyar
Bu arada yeni gördüm şiirini ve dereceni tebrik ederima.s.

tek şey yazmak istiyorum buraya sabah kalktığınızda telefonu alıp elinize aklınıza ilk geleni arayıp iyiki sen varsın ve benim için değerlisin deyip kapatın.
bundan duyduğunuz haz ve karşınızdakinin duyduğu haz iki ederki sevgiler paylaştıkça büyür boşa demmişler.
denenmiştir ısrarla öneriliryerimseniben​

şisumi.. güzel öneri:)
coşkulara devaaamm... ilginçlikler, ilginç olmayanlar, farklı öneriler veya doğal istekler...hepsini paylaşalım hayatıız renklensin ki yaşam anlamlansın

kışın soğuktan donarken bir bardak sıcacıkk nescafe içmek :kahve: ( kış da bu sene gelmek bilmedi,soğukta nescafe içmeyi özledim valla :1rolleyes: )

sevdiğimiz insanları neden sevdiğimizi belirten mesajlar gönderelim ..

uzun zamandır bu bölüme birşey yazmamışım, yazılmamış...
bence çok güzel şeyler var içinde..yeniler okumak eklemek ister belki, devam etsin isterim coşku listesi:)

benim için en zevkli coşkulu beni mutlu etcek şey sevgilimle sımsıkı sarılarak uyuyup uyanmak az kaldı yakında gerçekleşcek inşallah

Back