Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası çorum'da kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

babystorm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
104
0
96
Çorum
arkadaşlar yakında büyük ihtimalle çorum'a yerleşeceğiz ve benim ücretsiz iznim bitecek. çorum'daki kreşlerle ilgili bilgisi olan arkadaşlar : 0-2 yaş grubu olan kreş var mı? ben işe başladığımda oğlum 15 aylık olacak kısmetse.şimdiden sıkıntıya ve hatta hat safhada strese girmeye başladım.umarım bilgisi olan arkadaşlar vardır.

canım ben ilçedeyim .. çorum merkezde ki kreşleri bilmiyorum..siz merkeze mi yoksa ilçeye mi geleceksiniz?..inşallah güzel bi kreş bulursun canım...

gelirsek merkezde oturacağız sanırım.eşim merkezde çalışacak ama ben ilçelerde de çalışabilirim.geliş-gidiş yapmak zorunda olabilirim yani.ama oğlum mecbur merkezde bir kreşe gidecek.bilgi edinebileceğim bir yol biliyor musun?

Son düzenleme:
canım eşimde öğetmen belki çorumda onun tadıdıkları yardımcı olabilir..eşimle konuşayım,sana haber veririm..öptüm canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…