Canım başka hastanemi kalmadı Çorum özele git personeli bilmem ama doktorları özellikle Dilek hanımdan uzak dur sakın aman deyimMerhaba an itibariyle 28 haftalık hamileyim ve bu hastaneye gidiyorum... Ama o kadar bakındım gezindim bu hastanede normal doğum yapan yada sezeryan olan kimseyi bulamadım. İlk doğumum olacak süreç nasıl ebeler nasıl merak ediyorum açıkçası...
Bilgilendiren birileri olursa vokk mutlu olurum...
Bu hastaneden nefret ediyorum bebeğimin haftasını cinsiyetini yanlış söyledi şimdi Ankara’ya geldim de adam akıllı muayene oldumMerhaba an itibariyle 28 haftalık hamileyim ve bu hastaneye gidiyorum... Ama o kadar bakındım gezindim bu hastanede normal doğum yapan yada sezeryan olan kimseyi bulamadım. İlk doğumum olacak süreç nasıl ebeler nasıl merak ediyorum açıkçası...
Bilgilendiren birileri olursa vokk mutlu olurum...
Hangi dr duBu hastaneden nefret ediyorum bebeğimin haftasını cinsiyetini yanlış söyledi şimdi Ankara’ya geldim de adam akıllı muayene oldum
Benimde doktorum dilekCanım başka hastanemi kalmadı Çorum özele git personeli bilmem ama doktorları özellikle Dilek hanımdan uzak dur sakın aman deyim
Benim doktorum dilek hn. Ama genel olarak fena değil acikcasi birşey diyemem. Ama hastanenin doğum prosedürü nasıl işliyor ebe vsDoğun yapmadım orada ama fatma hanımı tavsiye ederim. Bana çorum özel yakın deilse fatma hanımı tercih ederdim. Çorum ozeldede burcu hanım dr um onuda cok seviyorum. Gerci sen dr deil dogumu sormussun henüz doğurmadım bilgim yok.
Memnun kaldınız mı ?Normal doğum yaptım 2017 de
Yaa evett aynı gün nerdeyseŞimdi fark ettim doğum tarihimizde ayniya gelecek hemen hemen
Bende dilek hanıma gidiyorum çok memnun değilim ama bilmiyorum amasyaya yakın diye corumu tercih ettik ama benimde doğuran bı tanıdığım var çok memnun kalmışlardı elitparktan...Bende burcu hanıma gidiyorum Çorum özelde çok ilgili tatlı bı doktor t kontrollere ona gidicek ama corumdaki ozellerde doğum sonrası hizmetlerde iki arkadaşım doğum yaptı ikiside memnun kalmadı bende devlette sezeryan olmaya karar verdim ilki sezeryandi ben merzifonda olduğum için burda doğum yapıcam size tavsiyem burcu hanıma gidin
Benim ikinci doğumum ilkinde erken doğum sebebiyle bir kere muayene olduğum doktor yaptırdı doğumu mu. her iki doğumunda zorluğu var ben sezeryan oldum bir haftaya kalmadan ayağa kalktım çok şükür, üç ay önce gelinimiz yaptı sezeryanla doğum oda hemen kalktı yani ne sezeryandan ne normalden korkma mühim olan senin psikolojik olarak rahat olman inan kaygı stres zarardan başka birşey vermiyor. Aynı doktora beş gebe farklı yorum yapar çünkü herkesin gebeliği farklı ilerliyor. İçin rahat edecekse hiç kafanı bulandırma devam et doktorunla ha ben değiştirecem diyosan Burcu hanım özel hastanede iyi bir doktor. Ben kontrollere hem merzifonda hem Çorum özelde iki doktorla ilerledim hangisine o ay denk gelirse doğum sonrası hizmetlerinden özel hastanenin memnun olmayan iki kişi denk gelince merzifonda devlette doğurmaya karar verdim . Bu Çarşamba gidicek doktorum riskli bı durum girmezde üniversite hastanesi yonlerdirmezse en rahat burada edeceğim için merzifonda doğum yapıcam.dedigim gibi mühim olan kafan rahat etsin stressiz geçiren son günlerini.Bende dilek hanıma gidiyorum çok memnun değilim ama bilmiyorum amasyaya yakın diye corumu tercih ettik ama benimde doğuran bı tanıdığım var çok memnun kalmışlardı elitparktan...