- 6 Aralık 2024
- 15
- 2
- 33
-
- Konu Sahibi elbisecimcim
Heryere sordum ama malesef numara bırakiyorum geri dönmeleri için cok bekleyen var geldiği gibi de bitiyor deniyorNumaraları yazıyordur internette. Ara sor. Sipariş olarak geçsek ne zaman gelir de. Her aradığın eczaneye de sor bunu. Bugun inşallah bulursun da, bulamazsan da enazından siparişle yârına falan getiren olur belki. Hemen lazımsa da Silivri yi, çevre yerleri falan ara telefonla. Bulursun illa birinden
Numaraya dönmeye uğraşmazlar da, geleceği günü öğrensen. O gun de sabahtan arayıp hemen ayırtsan gidip alsan anca olur diye düşünüyorumHeryere sordum ama malesef numara bırakiyorum geri dönmeleri için cok bekleyen var geldiği gibi de bitiyor deniyor
Gelecegi gun vs hicbisey diyemiyorlar malesefNumaraya dönmeye uğraşmazlar da, geleceği günü öğrensen. O gun de sabahtan arayıp hemen ayırtsan gidip alsan anca olur diye düşünüyorum
Oyy. Arayıp sormaktan başka bir şey gelmiyor benim de aklıma. Günlük ara olmazsa. Yapacak başka bir şey kalmıyor kiiGelecegi gun vs hicbisey diyemiyorlar malesef
Oyy. Arayıp sormaktan başka bir şey gelmiyor benim de aklıma. Günlük ara olmazsa. Yapacak başka bir şey kalmıyor kii
Silivri de oturuyorum ben. Tanıdık eczaneler de bu civarda var. İsterseniz, alabilirim ordan da derseniz burada sorabilirim. Bir eczacım var sürekli gittiğim. Ona belki getirtebilirim mümkünse enazından yani. Getirebiliyorsa…cevrenizde tanidiginiz yapabileceginiz bisey olursa çok sevinirim şimdiden tesekkur ederim
Ordan buraya nasıl gelir bilmem ki soguk zincir ilac oldugu icin kargo vs kabul etmiyorlarSilivri de oturuyorum ben. Tanıdık eczaneler de bu civarda var. İsterseniz, alabilirim ordan da derseniz burada sorabilirim. Bir eczacım var sürekli gittiğim. Ona belki getirtebilirim mümkünse enazından yani. Getirebiliyorsa…
canım ben yozgatta yaşıyorum istersen burdaki eczanelere sorabilirim gelip alabilirsenÇorum da eczanelerde ovitrelli bulamıyorum yardimci olabilecek yada bilgisi olan var mi acaba
Teşekkur ederimm Orda bi eczanede bulduk gelme imkanimiz biraz zor gibi ama sartlari zorlamaya calişagiz.çorumdan tanidiginiz coruma gelen yakininiz varmidir acaba zor bi ihtimal amacanım ben yozgatta yaşıyorum istersen burdaki eczanelere sorabilirim gelip alabilirsen
Malesef kuzum. Çorumdaki eczaneleri ben de gene bir aradım. Ama yok yani. Biri, bu hafta arayan 20 kişi vardır yok elimizde dedi. Bir eczane arkadan dönüş yaptı. O da yok, gelecek gibi durmuyor dedi. Ah keşke elimden başka bir şey gelse… çevre illere gitme imkanınız var mı ? Nereler yakın size ? Ben de arayıp sorarım isterseniz. Keşke elimden başka bir şey gelseTeşekkur ederimm Orda bi eczanede bulduk gelme imkanimiz biraz zor gibi ama sartlari zorlamaya calişagiz.çorumdan tanidiginiz coruma gelen yakininiz varmidir acaba zor bi ihtimal ama
maalesefTeşekkur ederimm Orda bi eczanede bulduk gelme imkanimiz biraz zor gibi ama sartlari zorlamaya calişagiz.çorumdan tanidiginiz coruma gelen yakininiz varmidir acaba zor bi ihtimal ama
Teşekkur ederim ilginiz icinmaalesef
Aynen durum aynı malesef yozgatta bi eczanede bulduk ordan temin etmeye calisacagizMalesef kuzum. Çorumdaki eczaneleri ben de gene bir aradım. Ama yok yani. Biri, bu hafta arayan 20 kişi vardır yok elimizde dedi. Bir eczane arkadan dönüş yaptı. O da yok, gelecek gibi durmuyor dedi. Ah keşke elimden başka bir şey gelse… çevre illere gitme imkanınız var mı ? Nereler yakın size ? Ben de arayıp sorarım isterseniz. Keşke elimden başka bir şey gelse
Ben devlet hastanesine gidiyorum henuz aşilama aşamasi ozelde olsak belki kendileri yonlendirir ama devlet ugraşmiyor malumbizi doktorumuz yönlendirmisti eczaneye o yüzden ildeki tüm eczaneleri arayıp sormuslardı. bulunamadı. doktorumuza söyledik tüp bebek merkezini arayıp istetti doktorumuz. o da ertesi gün ancak elimizde oluyordu. doktor bekleyebilirsiniz sorun olmaz demisti. ama biz yine ilçelerdeki kenarda köşede kalmis eczanalere bile gidip sorduk ve sonunda bulduk
Ay iyi bari ordan alın bari. Buralardan kargolamaktan iyidir geneAynen durum aynı malesef yozgatta bi eczanede bulduk ordan temin etmeye calisacagiz
Teşekkur ederim ilginiz icinAy iyi bari ordan alın bari. Buralardan kargolamaktan iyidir gene