Kız İsteme Corona yüzünden Söz Erteleyenler ?

mlk19951

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
2
0
29
Merhaba Kizlar,

ben Almanyada yasiyorum ve burda Medyalarda duyduğunuz gibi heryer kapatıldı ve Dügünler vs. hersey iptal edildi. Sevgilimin Annesi ve Babanesi aslinda iki hafta önce bize gelmek istiyorlardı Annemle tanışmak icin ve Sözü ne zaman yapalım diye konuscaklardi (yani sözü aslinda bu hafta olcakti diye Planliyorduk). Malum Covid19 salgını var diye Annesini ve Babanesini cagirmadik daha o yüzdende Söz napicaz bilemiyoruz. Simdilik ertelenicek gibi ve gercekten insan çok üzülüyor. Sormak istediğim, aranızda salgın varken yinede söz yapan var mi? ve ya mantıklı buluyormuşsunuz simdi yapmaya ? Ne düsünüyorsunuz bu konu hakkinda? :)

Söz ne ki, düğün erteledik, kendi başlığımız bile var :)))
Gel gör ki, sağlık en önemlisi, inşallah salgın en kısa sürede geçer diye dua ediyoruz. Şuan bu tarz toplantıların iptal olması yerinde bir karar, inşallah geçecek, bekliyoruz. :dua:

Söz gayet de ertelenebilecek bi durum bunun için üzülmeye gerek yok . Her işin başı sağlık . Sadece aile arasında (anne-baba) olsa bile büyük risk . Bunu göze almaya değmez Hele ki söz ya da tanışma için hiç değmez . Ne dertler var diyesim geliyor

Düğünüm ertelendi. Evet üzücü bir durum ama beklemelisiniz şu an toplu bir organizasyon tehlikeli

ben böyle bir şey yaşamadım ama tahmin edebiliyorum ne kadar üzücü olduğunu, sonuçta bu günler için heyecanlanmışsınızdır. mecbur erteleyeceksiniz başka yolu yok, şu an bu durumda çok riskli. sabredip bekliycez bu günlerin geçmesini. 🤷🏼‍♀️

Bende 6 yıl bekledim ve tam nişanım olacaktı ki salgın yüzünden ertelemek zorunda kaldık 🙄 inşallah en yakın zamanda her şey normale döner önemli olan sağlık.

Bizde erteledik tanışma söz beraber olucaktı her şey öylece kaldı.. Yıl sonuna doğru düzelsin her şey de tanışalım diye bekliyoruz 😪 Her şeyin başı sağlık o gün birinde hastalık olsa herkes ipin ucunda

X