• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona VS nikotin sakızı

ruyaguclu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2020
6
1
1
34
hanımlaaar İçinde bulunduğumuz çaresiz durumu bizi doğruyu yapmaya ittiği günlerdeyiz. Gerçekten çevremdeki herkes titiz ve çok dikkatli. Bende sigarayı bırakma kararı aldım. Sigara solunum yollarını acayip etkileyen bi pislik resmen. Uzun zamandır nikotin sakızı kullanma gibi bi planım vardı kısmet buzamanaymış. 1 haftadır tek bir tane bile içemedim anlattıkları kadar varmış. Benim koronaya karşı ilk adımım nikotin sakızıı

Hanımlar herkese merhaba. Tv’lerde doktorlar ve uzmanlar üstüne basa basa koronaya karşı sigara içmeyin diyor. Sigara içenlerde virüs akciğerlere daha kolay sirayet ediyormuş. Ne kadar geçte olsa bu nedenle sigarayı bırakma kararı aldım. Herkes nikotin sakızlar çok etkili, bırakmaya yardmcı oluyor diyor. Kullanan insanlarda gayet memnun gibi. Hatta karşı komşumda nikotin sakızı ile bırakmış. Bide size sorayım dedim. Kullanmış olan varmı?

Hanımlar herkese merhaba. Tv’lerde doktorlar ve uzmanlar üstüne basa basa koronaya karşı sigara içmeyin diyor. Sigara içenlerde virüs akciğerlere daha kolay sirayet ediyormuş. Ne kadar geçte olsa bu nedenle sigarayı bırakma kararı aldım. Herkes nikotin sakızlar çok etkili, bırakmaya yardmcı oluyor diyor. Kullanan insanlarda gayet memnun gibi. Hatta karşı komşumda nikotin sakızı ile bırakmış. Bide size sorayım dedim. Kullanmış olan varmı?

nikotin sakızı nikotinden daha zararlı. Asla önermiyorum

nikotin sakızı nikotinden daha zararlı. Asla önermiyorum
Benim eşim de çok sigara içiyor. Bırakamıyor, çok arıyor sinir stres anında. Daha iyi bir fikriniz var mı, gerçekten meraktan soruyorum.

Benim eşim de çok sigara içiyor. Bırakamıyor, çok arıyor sinir stres anında. Daha iyi bir fikriniz var mı, gerçekten meraktan soruyorum.

günde net 3 paket içiyordum. 19.09.2019 günü bir daha bunu içmeyeceğim bu sigara için bu kadar aciz duruma düşmeyeceğim dedim ve bıraktım. Lakin çok zor oldu dünya siyah beyaz oldu ama inanın keyfim yerinde.... kesinlikle tavsiye ederim ...

günde net 3 paket içiyordum. 19.09.2019 günü bir daha bunu içmeyeceğim bu sigara için bu kadar aciz duruma düşmeyeceğim dedim ve bıraktım. Lakin çok zor oldu dünya siyah beyaz oldu ama inanın keyfim yerinde.... kesinlikle tavsiye ederim ...
Çok oluyor öyle çıkışları eşimin. İnşallah sigara onu bırakmadan o sigarayı bırakır. Alakanız için teşekkür ederim.

Back