- 8 Haziran 2020
- 612
- 222
- 53
- 26
- Konu Sahibi Seymaasmin
-
Baska ne belirtileriniz var?Kızlar corona oldum son gunlerim dünden beri çok iğrenç bi koku var neyi koklasam burnuma neyin kokusu gelse sadece o koku var başka bi koku yok midem alt üst oldu ne yapsam geçmedi başına böyle bisey gelen var mı nasıl atlattınız kaç günde geçti lütfen yardım edin
Ay evet bende geçirdimBen koronayı atlatı 8 ay oldu hala koku ve tat duyum düzelmedi. Soğan sarımsak yumurta karpuz salatalık yiyemiyorum. Tatları kokuları çok kötü.
Kızlar corona oldum son gunlerim dünden beri çok iğrenç bi koku var neyi koklasam burnuma neyin kokusu gelse sadece o koku var başka bi koku yok midem alt üst oldu ne yapsam geçmedi başına böyle bisey gelen var mı nasıl atlattınız kaç günde geçti lütfen yardım edin
Ben koronayı atlatı 8 ay oldu hala koku ve tat duyum düzelmedi. Soğan sarımsak yumurta karpuz salatalık yiyemiyorum. Tatları kokuları çok kötü.
Ay evet bende geçirdim
Tat koku başlarda hiiiç yoktu sonra sapıttı geldi
Yumurta soğan kavun yoğurt peynir felaket kötü oldu
Suda kokuyordu Bi ara çeşmeyi açar açmaz hemde banyodayken burnumun direği düşüyordu
Konuyu takipteyim
Favipiraviri kullanmis miydiniz acabaMaalesef bir çözümü yok, kendi kendine koku ve tat duyularının gelmesini bekleyeceksiniz.
Benim tam anlamıyla geçmesi 4 ayı buldu. Geçmiş olsun.
Bol protein, sebze meyve, c vitamini alın. Sağlıklı beslenin.
EvetKizlar ben de dun covid oldum. Verilen ilaci ictiniz mi favipiravir
Benim 1 ayda anca geçti ve yavas yavas geldi koku tarKızlar corona oldum son gunlerim dünden beri çok iğrenç bi koku var neyi koklasam burnuma neyin kokusu gelse sadece o koku var başka bi koku yok midem alt üst oldu ne yapsam geçmedi başına böyle bisey gelen var mı nasıl atlattınız kaç günde geçti lütfen yardım edin
Soğan gibi miKızlar corona oldum son gunlerim dünden beri çok iğrenç bi koku var neyi koklasam burnuma neyin kokusu gelse sadece o koku var başka bi koku yok midem alt üst oldu ne yapsam geçmedi başına böyle bisey gelen var mı nasıl atlattınız kaç günde geçti lütfen yardım edin
Ben içtim ve beni hızlıca iyileştirdiğini düşünüyorumKizlar ben de dun covid oldum. Verilen ilaci ictiniz mi favipiravir
Ben içtim ve beni hızlıca iyileştirdiğini düşünüyorum
Su daha kötüymüş ya herşeyimiz suAy evet bende geçirdim
Tat koku başlarda hiiiç yoktu sonra sapıttı geldi
Yumurta soğan kavun yoğurt peynir felaket kötü oldu
Suda kokuyordu Bi ara çeşmeyi açar açmaz hemde banyodayken burnumun direği düşüyordu
Konuyu takipteyim
Evet bulaşık yıkarken banyo yaparken falan çok kötüydüSu daha kötüymüş ya herşeyimiz su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?