corona virüs ekmek

yolumhuzur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2020
18
17
3
merhaba hanımlar.malesef bu virüsle ülkemizin imtihanı çetin olacağa benziyor.paketli gıdaları açtıktan sonra elimizi yıkıyoruz.sebze meyvede yıkanıyor.ama ekmek konusunda pişirirken, marketlere taşırken, rafta duran ekmeğe bile birçok kişinin eli değiyor.halen marketten alıyorum ama içimede sinmiyor.artık almayı düşünmüyorum.ekmek durumunu sizler nasıl hallediyorsunuz ve ekmek konusunda tarifi olanlar da paylaşırsa sevinirim.

bizde ekmek yapma makinesi var, kendimiz yapıyoruz. Ondan önce ise somun ekmeğini ocakta alevin üzerinde böyle (yakmadan) az gezdirip böğürtüyordum, üzerindeki mikroplar ölsün diye.

Acık ekmek beyaz ekmek oldugundan yıllardır paketli ekmek alıyorız .

bizde ekmek yapma makinesi var, kendimiz yapıyoruz. Ondan önce ise somun ekmeğini ocakta alevin üzerinde böyle (yakmadan) az gezdirip böğürtüyordum, üzerindeki mikroplar ölsün diye.
Ay ekmek yapma makinası annemde de vardıHeidi nin ekmekleri gibi oluyır ,cok ekmek yediriyor diye kaldırdı ya

Tavada dondurerek biraz isitsak ölür virusleri
Ama paket ekmek daha iyi

Ben 3 yildir evde yapiyorum. Un tuz su maya. Eger peyniralti suyu varsa su yerine ondan koyuyorum. (Peynirimi kendim yapiyorum).
Simdi en büyügunden sülale tipi firin aldim. 1 tepsi cicek ekmek 1 hafta yetiyor. Dilimleyip buzdolabina koyup poset poset cikariyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…