• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona ve bel agrisi eklem agrisi

Mira 92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2016
8
1
86
29
merhaba arkadaşlar. Cumartesi gunu eşimle yoğun baş ağrısı ile uyandik .daha sonra ben grip gibi oldum fakat o gayet iyi idi ..ertesi gün bel agrisi bacak ağrısı oluştu şuan salı günü bel ve bacağım hala ağrıyor .test yaptırmadım öksürük yok basim sarsılınca agriyor ..korona mi oldum bilemiyorum 9 aylik bebeğimde ayni benim gibi ..oyle evden cikmiyoruz dikkatliyizdir hep ..usuttum gibi geliyor bana ama bacak agrisi bel agrisi suphelendiriyor yogun romatizmam varmış gibi agriyor ..sizce ne yapmaliyim

merhaba arkadaşlar. Cumartesi gunu eşimle yoğun baş ağrısı ile uyandik .daha sonra ben grip gibi oldum fakat o gayet iyi idi ..ertesi gün bel agrisi bacak ağrısı oluştu şuan salı günü bel ve bacağım hala ağrıyor .test yaptırmadım öksürük yok basim sarsılınca agriyor ..korona mi oldum bilemiyorum 9 aylik bebeğimde ayni benim gibi ..oyle evden cikmiyoruz dikkatliyizdir hep ..usuttum gibi geliyor bana ama bacak agrisi bel agrisi suphelendiriyor yogun romatizmam varmış gibi agriyor ..sizce ne yapmaliyim
Birsey daha iki gündür tat alamıyorum kokuda :(

Evet tat alamama, koku alamama , eklem ağrısı, baş ağrısı hepsi korona belirtisi, bence derhal test yaptırınız.
Geçmiş olsun.

Hepsi korana belirtisi gibi geçmiş olsun bebeğinizin sizin gibi olduğunu nasıl anladınız ufakmis daha.
9 aylıkken yürümeye başladı aktif yürüyen bebegim sürekli düşüyor yurumeyi yeni öğreniyor gibi dengesini sağlayamıyor .gözleri hastayım diyor zaten halsiz mizmiz ..bacaklarına masaj yaparken hoşuna gidiyor duruyor normalde hareketli uzun süreli oyle masaj yapmama izin vermez ..

9 aylıkken yürümeye başladı aktif yürüyen bebegim sürekli düşüyor yurumeyi yeni öğreniyor gibi dengesini sağlayamıyor .gözleri hastayım diyor zaten halsiz mizmiz ..bacaklarına masaj yaparken hoşuna gidiyor duruyor normalde hareketli uzun süreli oyle masaj yapmama izin vermez ..
Teşekkür ederim ama cuma günü markete gittim bir tek oda maskeli her zaman komple üzerimi değişirim elimi yüzümü yıkadım usuttum gibj önceki gün duş aldik saçımı kurutmadan yatmıştım sabah şiddetli baş ağrısı ile uyandim esimde basim cok agriyo dedi sonra bel diz agrisi ilk defa usutunce belim ve dizim agriyor orası suphelendiriyor

Bebeğimi dizimde sallarım hep belki o yuzden ağlıyordur diye düşünüyorum

Geçmiş olsun Allah şifa versin bunlara tat koku kaybı eklenince baya covid gibi duruyor ama olsa bile evde bu şekilde atlatmanız bile güzel bişey olmazsa bı test verin.

Test sonucum negatif ama tomografi de belirti varmis evde karantinadayim arkadaslar

Back