- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.111
Bizim haziranda acildi özel okul ama biz göndermedik.
Aa normal ilkokul mu?? Kreş ya da gündüz bakımevinden mi bahsediyorsunuz? Benim bahsettiğim 3.sınıf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim haziranda acildi özel okul ama biz göndermedik.
Merhaba. Ben de Türkçe öğretmeniyim. Üç yaşında kızımı kreşe başlatacaktım, vazgeçtim. Vaka sayısı sıfır olmadan okul açılırsa ücretsiz izne ayrılacağım.Sevgili hanımlar bildiğiniz gibi 31 Ağustos itibariyle okullar eğitime yeniden başlayacak. Ben de bir öğretmen olarak velilerin ne düşündüğünü merak ettiğim için bu anketi açmaya karar verdim.
Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Corona olmasaydı bu sene anaokuluna göndermeyi düşünuyordum ancak bu şartlar altında vazgeçtim.
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Çocuğunuzu göndermeyi düşünüyorsanız okulda sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uyacağını düşünüyor musunuz?
Sevgili hanımlar bildiğiniz gibi 31 Ağustos itibariyle okullar eğitime yeniden başlayacak. Ben de bir öğretmen olarak velilerin ne düşündüğünü merak ettiğim için bu anketi açmaya karar verdim.
Benim de 4 yaşında bir oğlum var. Corona olmasaydı bu sene anaokuluna göndermeyi düşünuyordum ancak bu şartlar altında vazgeçtim.
Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Çocuğunuzu göndermeyi düşünüyorsanız okulda sosyal mesafeye ve hijyen kurallarına uyacağını düşünüyor musunuz?
Her sınufın teneffüs arası farklı olacak diyorlardevlet lisesinde çalışıyorum. Sınıflarımız 40kişi. İkili öğretim sabahçı öğlenci modele geçecekmişiz muhtemelen sınıf sayısının düşeceği başka planlar da uygulanır. sınıf içerisinde sıkıntı olacağını sanmıyorum ama ya teneffüs olduğunda... koridorda koşmalar şakalaşmalar... wc den sonra elini bile yıkamayanlar var. ergenler sonuçta kişisel uyarıları pek dikkate almıyorlar ama inşallah işin ciddiyetinin farkına varıp gelirler. Öğretmenler de öğrenciler de okullarını özledi
Aa normal ilkokul mu?? Kreş ya da gündüz bakımevinden mi bahsediyorsunuz? Benim bahsettiğim 3.sınıf