• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Corona olanlar bakabilir mi? Böbrek ağrınız oldu mu?

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
53
28
Merhaba.
2 gün önce malesef testim pozitif cıktı.
İş yerimden bulaştı.
Bende eşime bulaştırdım.
Eşimde pozitif. Eşimin 3 gündür böbreği ağrıyor. Acaba kötü bir şey mi? Endişelenmeye başladım.
Bilgisi olanlardan yardım beklemekteyim

Ayrıca eşime içmesi gereken verdikleri ilaç hakkında ne düşünüyorsunuz

Sürekli su içen birisi eşim. Susuz kalma ihtimalini az görüyorum. Böbrek ağrısı endişelendirdi
geçen hafta biz de pozitif çıktık ama eşimin ateş ve öksürük dışında ağrısı olmadı.
aklıma bir tek bu geldi.
belki de ilaçlar böbreklerine zarar vermiştir.
size verilen numarayı arayıp sorabilirsiniz sanırım.

geçen hafta biz de pozitif çıktık ama eşimin ateş ve öksürük dışında ağrısı olmadı.
aklıma bir tek bu geldi.
belki de ilaçlar böbreklerine zarar vermiştir.
size verilen numarayı arayıp sorabilirsiniz sanırım.
Daha verdikleri ilacı kullanmadık. Cok arastırma yaptım ilaç için olumlu bir şey okumadım hiç

Bende korona geçirdim ve çok şiddetli böbrek ağrım oldu bikaç gün parol içtiğim zaman geçiyordu sonra kendiliğinden gecti canım endişelenecek bişey yok

Benim anlamadığım şu.
Bende korona geçirdim ve çok şiddetli böbrek ağrım oldu bikaç gün parol içtiğim zaman geçiyordu sonra kendiliğinden gecti canım endişelenecek bişey yok
Aa öyle mi

Ben su olayı anlamadım. Corona bizden 14 gün içinde gidiyor mu?
Yada corona bizle yaşamaya devam edip bulaştırıcılığımı gidiyor

Benim anlamadığım şu.

Aa öyle mi

Ben su olayı anlamadım. Corona bizden 14 gün içinde gidiyor mu?
Yada corona bizle yaşamaya devam edip bulaştırıcılığımı gidiyor
Eşimden 12 gün sonra bana bulaştı yani ilk belirtilerim başladı ilk belirtimden 14 gün sonra kanda baktırdım pozitifti yani bende tam anlamadım karabtina süresi 10 gün diyorlar ama bana 12 gün sonra bulaştı ve 14.gün pozitifti
Hastalığın en zor tarafı çok uzun sürmesi zaten 1 hafta sonra en şiddetli hali başlıyor agrısı sızısı çok fazla

Back