Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canımm arkadaşım benim yaaa nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam daha dün gibi herşey gözümün önünden bir film şeridi gibi geciyor. Senle tanıştık ikiimizde hamile olmak istiyorduk ağlıyorduk üzülüyorduk dertleşiyorduk sonra 2009 ocak ayında ben hamile kaldım sana müjdeli haber verdim ve şimdi 2010 ocak ayındada sen hamile kaldınsositososito ne kadar tesadüf aynı ay kaldık şimdi seni kocaman güzel bir 9 ay bekliyor güzel güzel doya doya yaşa Allahıma şükürler olsun inşallah tamamına erer hayırlısıyla sen anneliği çoktan haketmiştin ve oldu. Eşine ve Sana yavrunuzla bir ömür boyu mutluluklar. Seni çoooooooooook seven arkadaşın Sudeyoncaa zemuszemus
nasııl sewindim bilemezsin arayınca ben burda ağladım allahım sqağlık ver yawrularımıza
çok çok tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamileleik dönemi geçirmen dileğiylee..
tebrik ederim
Allah tamamına erdirsin
canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhhamın kızlarr tesekkur edrımmm ıkınızede allah razı olsun ınşşşş 9ayımızda srunsuz gecer....
canım tebrik ederim Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahhhhhhhhh
tebrikler
corneliacım canım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucaklamanı nasip etsin inş ş darısı bana ve isteyen herkese olsun inşş..
Tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın:)
ay canım benim şimdi gördüm
daldım topiğe çok sevindim anlatamam ya
inş. kucağına almakta nasip olur ay çok güzel bi haber bu
dualarımdaydın Allah isteyen dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inş.
amannnnnnnn allahım çok çok çok mutlu oldum kuşumun hamiş olmasına kendimin olcak gibi seviniyom insnki balım benim hayırlı ugurlu olsun bitanem duaların kabul oldu msnde iletilerini gördükçe sana dua ediyodum hep bitanem cnm kardeşim allah şimdiden hayırlı saglıklı kucagına almayı nasip etsin cnm bnmmmm heyooooooooooo bi melek daha geliyo kkyaaa:teytey::1hug:
tebrik ederim canım
cornimm canım benimmm çok sevindim tatlımm ...ne güzel bi haber bu... allah tamamına edirsinn inşallahh rabbim dualarımızı kabul etti çok şükürr....allah sağlıcakla kucağına alacağın günleri de göstersin inşalahh...tebriklerr...hayırlısı olsunnn canımm....rabbim isteyen herekeze hayırlısıyla nasip etsin inşallahh ...