corneliammmm canım kardeşimmm hamileeeeeee hamileeee

Canımm arkadaşım benim yaaa nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam daha dün gibi herşey gözümün önünden bir film şeridi gibi geciyor. Senle tanıştık ikiimizde hamile olmak istiyorduk ağlıyorduk üzülüyorduk dertleşiyorduk sonra 2009 ocak ayında ben hamile kaldım sana müjdeli haber verdim ve şimdi 2010 ocak ayındada sen hamile kaldınsositososito ne kadar tesadüf aynı ay kaldık şimdi seni kocaman güzel bir 9 ay bekliyor güzel güzel doya doya yaşa Allahıma şükürler olsun inşallah tamamına erer hayırlısıyla sen anneliği çoktan haketmiştin ve oldu. Eşine ve Sana yavrunuzla bir ömür boyu mutluluklar. Seni çoooooooooook seven arkadaşın Sudeyoncaa zemuszemus

bitanem benm canım arkadasım ewettt senınle cok güzel dertleştıgımız gunlerımız olduuu dun gıbı sen hamıle kaldın kendımmm kadr sevındım nekadr mutlu olmustun sen dogum yaptın ve ben hamıleyımmm ınss sonuna kadar böle sorunsuz gecerrr ewet allahım sonunda dualrımı kabulettiii cok ıstedım cok agladımmm cok yalvadımmm ve snunda rabbımm kabul ettiii cok şükürr.....bendeee senı cokkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevıorum bıtanem benm saolllll

nasııl sewindim bilemezsin arayınca ben burda ağladım allahım sqağlık ver yawrularımıza

corneliacım canım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucaklamanı nasip etsin inş ş darısı bana ve isteyen herkese olsun inşş..

ay canım benim şimdi gördüm
daldım topiğe çok sevindim anlatamam ya
inş. kucağına almakta nasip olur ay çok güzel bi haber bu
dualarımdaydın Allah isteyen dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inş.

amannnnnnnn allahım çok çok çok mutlu oldum kuşumun hamiş olmasına kendimin olcak gibi seviniyom insnki balım benim hayırlı ugurlu olsun bitanem duaların kabul oldu msnde iletilerini gördükçe sana dua ediyodum hep bitanem cnm kardeşim allah şimdiden hayırlı saglıklı kucagına almayı nasip etsin cnm bnmmmm heyooooooooooo bi melek daha geliyo kkyaaa:teytey::nazar::1hug:

cornimm canım benimmm çok sevindim tatlımm ...ne güzel bi haber bu... allah tamamına edirsinn inşallahh rabbim dualarımızı kabul etti çok şükürr....allah sağlıcakla kucağına alacağın günleri de göstersin inşalahh...tebriklerr...hayırlısı olsunnn canımm....rabbim isteyen herekeze hayırlısıyla nasip etsin inşallahh ...

corneliacım canım hayırlı olsun rabbim saglıkla kucaklamanı nasip etsin inş ş darısı bana ve isteyen herkese olsun inşş..

saol cnm benımmm amın ıns... ınsss butun ısteyenlerr bu mutlulugu yasar...

Tebrikler allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın:)

saol cnmm tesekur ederım amin inşşş:)

ay canım benim şimdi gördüm
daldım topiğe çok sevindim anlatamam ya
inş. kucağına almakta nasip olur ay çok güzel bi haber bu
dualarımdaydın Allah isteyen dileyen herkese en hayırlı zamanda nasip etsin inş.

saol cnm benımmm biliıorum tatlımmm ıns canım hayrla saglıkla kucagımıza alırız ınsss ve ısteyen herkesın olur ınşş:)

amannnnnnnn allahım çok çok çok mutlu oldum kuşumun hamiş olmasına kendimin olcak gibi seviniyom insnki balım benim hayırlı ugurlu olsun bitanem duaların kabul oldu msnde iletilerini gördükçe sana dua ediyodum hep bitanem cnm kardeşim allah şimdiden hayırlı saglıklı kucagına almayı nasip etsin cnm bnmmmm heyooooooooooo bi melek daha geliyo kkyaaa:teytey::nazar::1hug:

saol bitanem benımmm allah razı olsunnn cok cok tesekkur ederımmm ıns saglıkla kucagımzaa almak nasip olurr ewet ınsss teyzesiii inşşş....

tebrik ederim canım

tesekkurederım cnmmm...

cornimm canım benimmm çok sevindim tatlımm ...ne güzel bi haber bu... allah tamamına edirsinn inşallahh rabbim dualarımızı kabul etti çok şükürr....allah sağlıcakla kucağına alacağın günleri de göstersin inşalahh...tebriklerr...hayırlısı olsunnn canımm....rabbim isteyen herekeze hayırlısıyla nasip etsin inşallahh ...

saol bıtanem benımm ewet cok şükür dularımmız kabul oldu sonundaaa cokcokk sükür allahımaaa amın ınsss canımmmm saol cok tesekkur ederımmm amın ıns butun ısteyenlere nasip etsın allahımmm:Saruboceq:

X