corneliammmm canım kardeşimmm hamileeeeeee hamileeee

MeleGim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
2.472
3
canımm kardeşim bitanem dostum hamileeeee corneliamm hamilee nediyeceğimi bilemiorum ama cookk cokk mutlyum ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN NELER PAYLASTIK SENıNLE CANIM DOSTUM SABAHLARA KADAR DERTLEŞTıKKK ıYıKı VARSINNNN KÜÇÜKKK YASOMMM GELıOOOO GELıOOOOO BUGUNLERıDE GÖRDÜK ALLAHIMMM COK MUTLUYUMMMMMMMMM:sinifsinif: :sinifsinif: GÖZLERıMDEN YASLAR SÜZÜLÜOR:sinifsinif: COK ŞÜKÜRRRRR :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: CANIM BıTANEM ıZMıR GÜZELıM BENıMMM HAMıLESıN HAMıLESıN DEDıM SANA BAK HAMıLESıN:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: RABBııMM HAYRLI SAGLIKLI EVLAT NASıP ETSıN ALLAHIMMM KUCAGNA ALMAYI NASıP ETSıN BıTANEMMM SENı ÇOK SEVıORUMM TEYZEEE OLUORUMMM TEYZEEEEE sengözlerimebaksanab :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: ALLAHIM SEN ONLARI KORUUUU:nazar: COK ŞÜKÜRRRRR SEVıORUMMM ONLARII YıĞENN GELıOOOO:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Son düzenleme:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
:dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
SENİİİİİ COK SEVİORUMMMMMMMMMMMMMM :asigim: YİĞENİMMMMİİİİİ yerimseniben :asigim: İKİNİİİZİDEEEEE İKİNİİZİDEE.ALLAHIM COKKKK ŞÜKÜRRRR:Saruboceq:RABBİM KUCAGNA HAYRLI SAGLIKLI Bİ ŞEKLDE ALMAYI NASİP ETSİNNN TEYZE OLUORUM BİRSÜRÜ YİĞENİM OLUORRRdelikafadulden :içelim:

SENİ

COK SEVİYORUM
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :1hug:

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: BİRİ BENİİ DURDURSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: OLDUUU BE OLDU İŞTE:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :hooray:

ne güzel umarım sağlıklı bi hamilelik geçirir akadaşın ve bebeği darısı bizlere

bende msn de beklıyorum geldı gelecekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol umutsuz haber verdıgın ıcın..
demıstım ben ona sılık cızgıde ben burdayım dıyordu kuzucuklar:lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kucuk yasomu gelıyor..
pıpılı gelcek onun:lepi::lepi:
yasmıncım tebrık ederımŞeniz
ınsallah senın gıbı burda sevdıgım cok arkadsım var onlarında boyle guzel mujdelı haberlerınıı alıırm...
erkek ınfertılıtesındekı tum canlarım bır an once :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
koca gobuslu olur

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

AYYYY canımmmm arkadasım kardeşimm benımmm bitannemmmmmm nasıl sevındım anlatamam sanaaaaa cok sevıorum senı yaaaaaaaaaaa bıtanesın sen bıtanee cok mutlu oldum ınnakıııı bende aglıorum sevınctennnnnn sende olucaksın senın içinde ben topik acıcamm canım benm buna hep ınan olurmu bitanem..bende bırgun annne olacagıma ınanamıyodum rabbım dualrımııı kabul ettiiii tüp bebekle gönnderdi melegımı 12.gun 140 cıktı degerımmm...allah ısteyen herkesseeee saglıklı hayrlı ewlatlar nasıp dılanımaaa özlemee cucumaaaa tülinee sidelyama daha adını sayamadıgım butun arkadslarımaaa saglıklı sıhhtalı ewlatlar nasıp etsinnn...yılbasına hamıle girdim hep olumlu oldum hep ınandım biliyodummmm olacagınıı...tebrık eden herkesede tesekkur edıorummm allah ıstyen herkese nasip etsın amınnn.................

AYYYY canımmmm arkadasım kardeşimm benımmm bitannemmmmmm nasıl sevındım anlatamam sanaaaaa cok sevıorum senı yaaaaaaaaaaa bıtanesın sen bıtanee cok mutlu oldum ınnakıııı bende aglıorum sevınctennnnnn sende olucaksın senın içinde ben topik acıcamm canım benm buna hep ınan olurmu bitanem..bende bırgun annne olacagıma ınanamıyodum rabbım dualrımııı kabul ettiiii tüp bebekle gönnderdi melegımı 12.gun 140 cıktı degerımmm...allah ısteyen herkesseeee saglıklı hayrlı ewlatlar nasıp dılanımaaa özlemee cucumaaaa tülinee sidelyama daha adını sayamadıgım butun arkadslarımaaa saglıklı sıhhtalı ewlatlar nasıp etsinnn...yılbasına hamıle girdim hep olumlu oldum hep ınandım biliyodummmm olacagınıı...tebrık eden herkesede tesekkur edıorummm allah ıstyen herkese nasip etsın amınnn.................

:1hug: kuzummmm benmmm bende seni çok seviorumm sende birtanesnnn cnm benm meleğimmmmm inşallah bitanemmm inşaallah rabbim ogünleri yasatsın bizede:Saruboceq: dualarında herşynde yanında herşeyne sahiddim ben allaha yalvarısının herşeynle seni biliorum bitanem cok sükürr cok mutluyum yasomm cokk:teytey: :teytey: :teytey: canım arkdsm benm dostumm:1hug::1hug:opuyorumnanaktan :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

tebrikler canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin harikasınız tebrikler :)

yaaaa benden önce vermişinz haberleri mafoldumben
a.s a.s :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: haydii kızlar haalaayaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
bende msn de beklıyorum geldı gelecekkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol umutsuz haber verdıgın ıcın..
demıstım ben ona sılık cızgıde ben burdayım dıyordu kuzucuklar:lepi::lepi:
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

cnmm benm nedmekkk darısı bizeee :Saruboceq: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

tessekkur ederım cnm ....
tebrikler...allah tamamına erdirsin inşallah...

amın cnm saolasınnn allah herkesın gönlune göre versınn....
ne güzel umarım sağlıklı bi hamilelik geçirir akadaşın ve bebeği darısı bizlere

tşk ederım cnmmm amın ınsssss butun ısteyen herkese yasatsın bu duyguyu allahım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kucuk yasomu gelıyor..
pıpılı gelcek onun:lepi::lepi:
yasmıncım tebrık ederımŞeniz
ınsallah senın gıbı burda sevdıgım cok arkadsım var onlarında boyle guzel mujdelı haberlerınıı alıırm...
erkek ınfertılıtesındekı tum canlarım bır an once :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
koca gobuslu olur
saoll rapunzelimmminş sorunsuz olur herşey 9ayın snunda kavusurumm saglıkla ıns... butun ısteyen arkadaslarıma erkek ınfertılıtesı ttopiğine herkese allllahhh nasip etsın ınsss...fadiğim senı unutmusumm ınss senınde muradın olurr bıran önce..

bende tebrik ederim...
tşk ederım cnmmm saolll.....

Hayırlı olsun.

tşklerr..... saol cnmm...

rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan

inş teekkk temennım o saoalasın cnmm...
yaaaa benden önce vermişinz haberleri mafoldumben

oyy kıyamam kuzumaaa bıtanem benm allah sanada nasip etsın bıran ewwl bu duyguyuuu inşşş senı sevıorum bıtanemm....

:1hug: kuzummmm benmmm bende seni çok seviorumm sende birtanesnnn cnm benm meleğimmmmm inşallah bitanemmm inşaallah rabbim ogünleri yasatsın bizede:Saruboceq: dualarında herşynde yanında herşeyne sahiddim ben allaha yalvarısının herşeynle seni biliorum bitanem cok sükürr cok mutluyum yasomm cokk:teytey: :teytey: :teytey: canım arkdsm benm dostumm:1hug::1hug:opuyorumnanaktan :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

bıtanem dostum canm arkadasımmmmmm ıns sende yasıcaksın bu duyguyu yenıdennn senı cok sevıorum ıyıkı varsın bıtanemm.....

tebrikler canım allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin harikasınız tebrikler :)

amın ıns cnmmm cok teseekkur ederımmm....
a.s a.s :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: haydii kızlar haalaayaaaaa:teytey: :teytey: :teytey: : :teytey:

cnmm benm nedmekkk darısı bizeee :Saruboceq: :teytey:

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:delikafaduldendelikafadulden:teytey::teytey::teytey::teytey

Canımm arkadaşım benim yaaa nasıl sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam daha dün gibi herşey gözümün önünden bir film şeridi gibi geciyor. Senle tanıştık ikiimizde hamile olmak istiyorduk ağlıyorduk üzülüyorduk dertleşiyorduk sonra 2009 ocak ayında ben hamile kaldım sana müjdeli haber verdim ve şimdi 2010 ocak ayındada sen hamile kaldınsositososito ne kadar tesadüf aynı ay kaldık şimdi seni kocaman güzel bir 9 ay bekliyor güzel güzel doya doya yaşa Allahıma şükürler olsun inşallah tamamına erer hayırlısıyla sen anneliği çoktan haketmiştin ve oldu. Eşine ve Sana yavrunuzla bir ömür boyu mutluluklar. Seni çoooooooooook seven arkadaşın Sudeyoncaa zemuszemus

çok çok tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sorunsuz bir hamileleik dönemi geçirmen dileğiylee..

X