çorluda tüp bebek yaptıran var mı?

feeling92

Ya Nasip
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2018
93
71
3
Tekirdağ
kızlar merhaba;

1 yıl önce kolan hastanesinde Fethiye Ersan hanıma gittim. Tüplerimin ikisininde kapalı olduğunu, eşimde de kalite düşüklüğü ve yavaşlık olduğu için tüp bebekten başka şansım olmadığını söyledi. Beklediğim bir şey olmadığı için de hayal kırıklığı ve acabalar sebebiyle bugüne kadar erteledim hep. Artık beklemek istemiyorum bu konu beni çok üzmeye başladı çünkü. Sizlere sorum Fethiye hanıma daha önce tüp bebek yaptırmış olan var mı? Çorlu da yaşıyorum etrafımdakiler İstanbul'a gidip gelmemin beni yoracağını söyleyip, burada Kemal beyi önerdiler ama kararsız kaldım. Var mı aranızda yardımcı olabilecek bana?

kızlar merhaba;

1 yıl önce kolan hastanesinde Fethiye Ersan hanıma gittim. Tüplerimin ikisininde kapalı olduğunu, eşimde de kalite düşüklüğü ve yavaşlık olduğu için tüp bebekten başka şansım olmadığını söyledi. Beklediğim bir şey olmadığı için de hayal kırıklığı ve acabalar sebebiyle bugüne kadar erteledim hep. Artık beklemek istemiyorum bu konu beni çok üzmeye başladı çünkü. Sizlere sorum Fethiye hanıma daha önce tüp bebek yaptırmış olan var mı? Çorlu da yaşıyorum etrafımdakiler İstanbul'a gidip gelmemin beni yoracağını söyleyip, burada Kemal beyi önerdiler ama kararsız kaldım. Var mı aranızda yardımcı olabilecek bana?
Oncelikle geçmiş olsun canım. Bende tekırdagdan istanbula gelın geldim. Tüp bebek işlemini tüp bebek merkezlerinde yapmanı tavsiye ederim. Bende ilk deneyimimi kadın doğum doktoruna yptırdım sonuç negatif oldu. Sonra bağçeci tüp bebeğe gittim 2.yi orda yaptırdım suan 2bucuk aylık hamıleyım. Kafanda sorularla gitme hiç bi doktora defalarca denemek istemıyosan

Cevabın için sağol canım. Valla kafamı o kadar karıştırdılar ki ne yapacağımı şaşırdım sıkıntısı ayrı ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım kaygısı ayrı

Cevabın için sağol canım. Valla kafamı o kadar karıştırdılar ki ne yapacağımı şaşırdım sıkıntısı ayrı ne yapmalıyım nasıl yapmalıyım kaygısı ayrı
Tüp bebekle ilgili bilgisi olmayanları dinleme. Ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. Sen avrupa yakasındaki bahçeciyede gidebılırsın veya baska hastanelere. Burda araştır ona göre hareket et.. doktordan cok embroyologların cok ıyı olması gerek laboratuar ortamı cok onemli bu konuda

kızlar merhaba;

Merhaba; bende gunes3425 e katılıyorum. Kesinlikle tüp bebek merkezini tercih etmelisin. Yılların tecrübesi var hemde labaratuvarın ve embriyologların iyi olması çok önemli. Arkadasında dediği gibi hergün gitmediğin için çok yorucu olmaz. Zaten çorludan ist 1 saatsürüyor. Boşuna piskolojini altüst ettirme. Bende Bahçeci fulyaya gittim avrupa tarafındakine. Şimdi 7 haftalık hamileyim. Dediği gibi bu konularda bilgi sahibi olmayan insanlara pek kulak asma

Merhaba; bende gunes3425 e katılıyorum. Kesinlikle tüp bebek merkezini tercih etmelisin. Yılların tecrübesi var hemde labaratuvarın ve embriyologların iyi olması çok önemli. Arkadasında dediği gibi hergün gitmediğin için çok yorucu olmaz. Zaten çorludan ist 1 saatsürüyor. Boşuna piskolojini altüst ettirme. Bende Bahçeci fulyaya gittim avrupa tarafındakine. Şimdi 7 haftalık hamileyim. Dediği gibi bu konularda bilgi sahibi olmayan insanlara pek kulak asma
Gözün aydın olsun senınde canım

Çok teşekkür ederim canım seninde öyle. Çok zor süreçler. İnşallah sağlıkla sıhhatle kucağımıza alırız bebişlerimizi. Allah isteyen herkese nasip etsin
Sağol canım. Evet oyle Allah yardım etsin bu yolda uğraşan herkese. Saglıkla kucağımıza almak nasip olsun.

Merhaba canım senin adına çok sevindim inşAllah sağlıklı sıhhatli alırsın bebişini kucağına. Haklısınız galiba ramazandan sonra ilk işim bahçeci ye gitmek olacak kararımı verdim. Çook teşekkür ederim desteklerinize :)

Back