Merhaba canım, bende çorludayım. Burada henüz bir doktor bulamadım,İstanbul'a gidiyorum.Şifa hastanesi doktorlarını araştırdım, biri bayaa tecrübeli ama geçen seçim belediye başkan adayı fln nedense itici geldi, gitmek istemedim.Bende yekta önderi duydum ama paragöz olarak da duydum. bir de orhan ateşel di sanırım onun da metini duydum. Ama hep özel muaynehane yaa, onlar da pahalı. Ne yapacağıma ben de karar veremedim.merhabalar bu yazıları yazalı bayağı uzun zaman olmuş ama bende aynı soruyu sor acaktım birinin tavsiyesi üzerine çorluda sedat tomruka gıdecem ama hiç bu doktor hakkında bilgisi olan varmı bende yekta önderi duymuştum ama karar veremedim bir türlü
arkadşlar ben reyaptaki doktordan memnun kalmadım. pko luyum ve kolay hamile kalamayabilirim eşimin de sperm morfolojisi düşük çıktı adam bize resmen tüp bebekle olur sadece şansınız çok az falan dedi yaa :2: ve daha 6 aylık evliyiz. tüp bebek merkezi olduğu için güven vermedi bana. mahvetti çok üzdü beni. o yüzden tecrübeli ve gerçekten samimi ve mümkünse sıcak kanlı bi doktr istiyorum. üzüntüden suratım sarardığı halde yüzüme mal gibi bakan biri istemiorum :26:
tatlım reyapta hangi dr a gittin, yazarmısın adını?,
Merhaba arkadaşlar. ben de aranıza yeni katıldım. Siteyi çok beğendim. Çok faydalı bilgiler var. Ben de 1 yıllık evliyim ve artık çocuk düşünüyoruz. Ama çalışmalara başlamadan önce ben de bir kontrole gitmek istiyorum çünkü çok nadir de olsa akıntı ve kaşıntı oluyor. Çorlu'da yaşayan arkadaşlar varsa, bana iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz.. teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?