Çorlu'da bildiğiniz iyi bir kadın doğumcu

scaarlet

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
223
3
116
Tekirdağ
Merhaba arkadaşlar. ben de aranıza yeni katıldım. Siteyi çok beğendim. Çok faydalı bilgiler var. Ben de 1 yıllık evliyim ve artık çocuk düşünüyoruz. Ama çalışmalara başlamadan önce ben de bir kontrole gitmek istiyorum çünkü çok nadir de olsa akıntı ve kaşıntı oluyor. Çorlu'da yaşayan arkadaşlar varsa, bana iyi bir doktor tavsiye edebilir misiniz.. teşekkürler

bende bir zamanlar Çorluda yaşamıştım ama jinekolog için genelde istanbula gittim. ama bir kez mecbur kaldım ve çorluda yaptığum ufak bir araştırma sonucunda 2 doktor ismi elde ettim. Tayfun Güme ve Yekta Bey(soyadını hatırlamıyorum. Yekta bey ile telefonla görüştüm amayaklaşımı beni rahatsız eti ve Tayfun beye gittim. 7 aylık hamileydim ve sancılanıyordum acil doktora gitmem gerekiyordu. Tayfun bey tedavimi yaptı sonrasında da istanbulda ki odktorum doğru tedavi uygulandığını söyledi. Telefonlarını hatırlamıyorum ama her ikisinde yerleri Vatan hastanesi civarlarındaydı. Tayfun beyinki ana caddeye bakıyor, Yekta beyinkide Hastaneye. Sanırım tabelalarından bulabilirsin.

çorlu şifa hastanesinde dilber hanım var benim doğumum o yaptırdı hastanede çok güzel çok memnun kaldım ben.sezeryanla yaptım çok rahattım ertesi günü çıktım.yekta beyi bende duydum çorluda baya meşhur ama muayene ücretide meşmurmuş duyduğum kadarıyla

scaarlet meraba, ben Çorluluyum ve Çorlu'nun en iyi jinekoloğu Yekta Önder diye biliyorum, zaten Google'a yazarsan bulursun. :) samimiyetle tavsiye edebilirim.

canım ben hemşireyim ve tüp bebek tedavisi görüyorum devlet hastanesinden recai beyi tavsiye edrim adam pek konuşmuyor ama ultrasonu süper yekta bey de gerçekten iyidir biz saglık camiasında genelde bilgi ve cerrahiye çok önem veririz bu iki doktorda çok bilgili tavsiye ederim

merhabalar bu yazıları yazalı bayağı uzun zaman olmuş ama bende aynı soruyu sor acaktım birinin tavsiyesi üzerine çorluda sedat tomruka gıdecem ama hiç bu doktor hakkında bilgisi olan varmı bende yekta önderi duymuştum ama karar veremedim bir türlü

Merhaba canım, bende çorludayım. Burada henüz bir doktor bulamadım,İstanbul'a gidiyorum.Şifa hastanesi doktorlarını araştırdım, biri bayaa tecrübeli ama geçen seçim belediye başkan adayı fln nedense itici geldi, gitmek istemedim.Bende yekta önderi duydum ama paragöz olarak da duydum. bir de orhan ateşel di sanırım onun da metini duydum. Ama hep özel muaynehane yaa, onlar da pahalı. Ne yapacağıma ben de karar veremedim.

merhaba arkadaşlar,

Ben evliliğimin ilk aylarında Nükhet Türkmenafşara gitmiştim çok memnun kaldım. tekrar ona gitmek istiyorum ama hangi hastanede olduğunu bilmiyorum. googledan da bulamadım. içinizde bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. erkek doktora gitmek istemiyorum yaaa (

Ben de çorluda yaşıyorum..çorlunun en iyi doktoru yekta önderdir.muayne ücreti100tl.şifa hastanesinde de dilber hanım ve eşi ogün bey var.sigorta ve bağkur geçiyor hastanede.30tl fark ücreti doğuyor.ama iyi bir doktor dersen yekta bey derim ben...

çorlu reyaptaki kadın doğum bölümüne giden var mı? ben pko lyum ve bebk düşünüorum olmuo..kimi önerirsiniz?

arkadşlar ben reyaptaki doktordan memnun kalmadım. pko luyum ve kolay hamile kalamayabilirim eşimin de sperm morfolojisi düşük çıktı adam bize resmen tüp bebekle olur sadece şansınız çok az falan dedi yaa :2: ve daha 6 aylık evliyiz. tüp bebek merkezi olduğu için güven vermedi bana. mahvetti çok üzdü beni. o yüzden tecrübeli ve gerçekten samimi ve mümkünse sıcak kanlı bi doktr istiyorum. üzüntüden suratım sarardığı halde yüzüme mal gibi bakan biri istemiorum :26:

tatlım reyapta hangi dr a gittin, yazarmısın adını?,

ben Orhan Ateşer e gidiyorum, çok yoğun çok hastası var belkide bu yüzden yeteri kadar ilgili değil
varsa memnun kaldığınız biri tavsiye istiyorum
şuan 2 . defa kimyasal gebelik yaşıyorum

Ben Reyap ta doktor Kemal beye gidiyorum, çok memnunum, kendisi çok ilgili...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…