T ta2mix Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Ekim 2011 3 0 36 Tekirdağ 28 Ekim 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ta2mix #1 Çorlu'da bebek bakımında deneyimli, 30 yaş üstü bakıcı arıyorum. ilgilenenlerin koşulları görüşmek için özel mesaj atmaları rica olunur.
Çorlu'da bebek bakımında deneyimli, 30 yaş üstü bakıcı arıyorum. ilgilenenlerin koşulları görüşmek için özel mesaj atmaları rica olunur.
Elossa Popüler Üye Kayıtlı Üye 1 Şubat 2011 6.684 159 163 26 Kasım 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi ta2mix #2 özel mesaj gönderdim size kontrol edebilirmisiniz..
subhdem Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Ocak 2011 7 1 36 Tekirdağ 3 Şubat 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi ta2mix #3 Elossa .!.: özel mesaj gönderdim size kontrol edebilirmisiniz.. Genişletmek için tıkla... çorluda mısın, referansını bnmle paylaşır mısın ilgileniyor isen 1 yaşında oğlum için arayıştayım.mualla_@hotmail.com
Elossa .!.: özel mesaj gönderdim size kontrol edebilirmisiniz.. Genişletmek için tıkla... çorluda mısın, referansını bnmle paylaşır mısın ilgileniyor isen 1 yaşında oğlum için arayıştayım.mualla_@hotmail.com
G galatasarayyy Üye Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2013 1 0 6 Tekirdağ 5 Ekim 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi ta2mix #4 öncelikle iyi günler corluda oturuyorum 4 aylık kızım var ve onunla gündüz özel ilgilenecek abla arıyorum güvenilir sigara içmeyen iyi refarans verebilecek bebek bakıcısı arıyorum
öncelikle iyi günler corluda oturuyorum 4 aylık kızım var ve onunla gündüz özel ilgilenecek abla arıyorum güvenilir sigara içmeyen iyi refarans verebilecek bebek bakıcısı arıyorum