- 20 Şubat 2023
- 92
- 19
- 8
- Konu Sahibi Gamzeli2410
Çorlu reyap Hastanesi tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende merak ediyorum varsa yazar mısınız kızlarÇorlu reyap Hastanesi tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı
Bende Çorlu'ya gitmek istiyorum ama ne olur bilmiyorum bilgi verir misiniz giderseniz eğerÇorlu reyap Hastanesi tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptıran var mı
Biz muhtemelen önümüzdeki ay bahçeciye yada Brüksel tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz işi çok şansa bırakmak istemiyorum açıkçasıBende Çorlu'ya gitmek istiyorum ama ne olur bilmiyorum bilgi verir misiniz giderseniz eğer
Biz muhtemelen önümüzdeki ay bahçeciye yada Brüksel tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz işi çok şansa bırakmak istemiyorum açıkçası
Rabbim yardımcın olsun inşallah iyi haberlerle gelirsinizBiz muhtemelen önümüzdeki ay bahçeciye yada Brüksel tüp bebek merkezine gitmeyi düşünüyoruz işi çok şansa bırakmak istemiyorum açıkçası
Bize direk tüp bebek dediler eşimin değerleri düşük çünkü o yüzden bende garanti olması için İstanbul’u düşünüyorum tabi tamamen garantisi yok ama en azından daha güvenilir geliyorBen Tekirdağ da yaşıyorum , çorlu reyapa görüşmeye gittim önce aşılama önerdi tüp bebek istememe rağmen, fena değildi ama kimse önermiyor çünkü tüp bebekte laboratuvar kısmı çok önemli
Aşılama yaptınız mı canım , hangi doktora gidiyosunBen Tekirdağ da yaşıyorum , çorlu reyapa görüşmeye gittim önce aşılama önerdi tüp bebek istememe rağmen, fena değildi ama kimse önermiyor çünkü tüp bebekte laboratuvar kısmı çok önemli
Ben aşılama ile zaman kaybetmeden tüp bebeğe başladım , ilk denemede tuttu Beylikdüzünde özel hastanede yapıldıAşılama yaptınız mı canım , hangi doktora gidiyosun
Hangi hastanede hangi doktor acaba bide sizin sorununuz neydiBen aşılama ile zaman kaybetmeden tüp bebeğe başladım , ilk denemede tuttu Beylikdüzünde özel hastanede yapıldı