Çorlu kadın doğum doktoru ve hastane tavsiye

meLo89

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2020
134
133
35
Merhaba bayanlar, 11 haftalık hamileyim. 9 yaşında bir kızım var ikinci bebeğim olacak inşallah. Kızımın zamanında çorluda optimed tıp merkezi yeni açılmıştı ve renkli ultrason vardı. Detaylı ultrosona falan gitmemiştim çünkü doktorum da ultroson cihazı da çok iyidi. Şimdi optimedin yeni açılan hastanesine gittim ama ultroson cihazı siyah beyaz ve doktordan da memnun kalmadım. Çevremden de duyduğum hep ultroson cihazları siyah beyazmış. Ultroson cihazı güzel ya da güzel ilgili memnun kaldığınız doktor ve hastane varmı?

Merhaba bayanlar, 11 haftalık hamileyim. 9 yaşında bir kızım var ikinci bebeğim olacak inşallah. Kızımın zamanında çorluda optimed tıp merkezi yeni açılmıştı ve renkli ultrason vardı. Detaylı ultrosona falan gitmemiştim çünkü doktorum da ultroson cihazı da çok iyidi. Şimdi optimedin yeni açılan hastanesine gittim ama ultroson cihazı siyah beyaz ve doktordan da memnun kalmadım. Çevremden de duyduğum hep ultroson cihazları siyah beyazmış. Ultroson cihazı güzel ya da güzel ilgili memnun kaldığınız doktor ve hastane varmı?
Merhabalar Vatan hastanesi doktor Erson Aksu yu önerebilirim. Doktorun ultrason cihazıyla ilgili bilgim yok ama instagramda denk geldiğim kadarıyla çok pozitif bir doktor.

Reyapta Feride Şadi hala orada mı bilmiyorum. iş bilen bir doktor ama sezeryan sever 😊

Onun dışında Sedat Tomruk en son vatandaydı, ciddidir ama bilgildir

Merhabalar Vatan hastanesi doktor Erson Aksu yu önerebilirim. Doktorun ultrason cihazıyla ilgili bilgim yok ama instagramda denk geldiğim kadarıyla çok pozitif bir doktor.
Erson Aksuyu biliyorum eşimin kuzeni bir yıl önce onda doğum yaptı memnundu fakat normal siyah beyaz ultroson var demişti. Randevu almak çok zor almaya çalışıyorum ama dolu ☺️ teşekkür ederim.

Reyapta Feride Şadi hala orada mı bilmiyorum. iş bilen bir doktor ama sezeryan sever 😊

Sedat tomruk vatanda gitmiştim ağzını bıçak açmıyor 😂 Feride Şadi yi bir araştırayım teşekkür ederim.

En iyisi bence sıkıntılı bir şey olursa söyler, ben de gereksiz samimiyeti sevmiyorum 😂
Gereksiz samimiyeti ben de sevmem ama hiç konuşmayınca da olmuyor. Birşey soruyorsun dur şimdi ben bi konuşayım diyo 😃 ya da normal bi sıkıntı yok boyu kilosu şu kadar diyip kestirip atıyo. Sen bişiy dersen bişiy olsa söylerdim diyip yine kestirip atıyo 😂 iyi bi doktor ama.

Feride Şadi nasıl bir doktor. Benim zaten 2. Gebeliğim mecburi sezaryen olacağım. Reyapta doğum hakkında pek iyi şeyler duymadim karnında makas unutulmuş birinin falan korktum açıkçası

X