Çorlu da yaşayan var mı

gizemli508

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2023
45
3
27
Selam Çorlu da yaşayan varmı acaba İstanbul dan oraya taşınmak istiyoruz ama daha önce sadece bikere gittim o zaman küçük bir yerdi şimdi çok gelişti diyorlar iş konusunda ev konusunda. Ama kötü mahalleleri de varmış internetten araştırınca gördüm kore mahallesi varmış İstanbulun Esenyurtu gibi sanırım daha tehlikeli. Orda yaşayan varsa bana yaşanılacak yerleri önerebilir mi acaba. Nereye bakmalıyım nerden uzak durmalıyım vs gibi. Konuyu sanırım yanlış başlığa açtım kusuruma bakmayın

Selam Çorlu da yaşayan varmı acaba İstanbul dan oraya taşınmak istiyoruz ama daha önce sadece bikere gittim o zaman küçük bir yerdi şimdi çok gelişti diyorlar iş konusunda ev konusunda. Ama kötü mahalleleri de varmış internetten araştırınca gördüm kore mahallesi varmış İstanbulun Esenyurtu gibi sanırım daha tehlikeli. Orda yaşayan varsa bana yaşanılacak yerleri önerebilir mi acaba. Nereye bakmalıyım nerden uzak durmalıyım vs gibi. Konuyu sanırım yanlış başlığa açtım kusuruma bakmayın
Seneler önce babam tayin olduğu için Çorlu da yaşamıştık. Yıllar önce dediğim baya yıllar önce ve babam çocuk yetiştirilmez burada diyerek güneydoğuya tayin istemişti ki o zamanlar terör hat safhadaydı buna rağmen göze almıştı sırf oradan göçmek için. Hatırlıyorum da yıllar önce bile o kadar berbat bir ortamı vardı ki şu an ki hali ne haldedir merak ediyorum doğrusu. Kesinlikle ama kesinlikle gitmeyin ne gezilecek bir yeri vardı o zamanlar ne iyi bir komşu çok kötü

Seneler önce babam tayin olduğu için Çorlu da yaşamıştık. Yıllar önce dediğim baya yıllar önce ve babam çocuk yetiştirilmez burada diyerek güneydoğuya tayin istemişti ki o zamanlar terör hat safhadaydı buna rağmen göze almıştı sırf oradan göçmek için. Hatırlıyorum da yıllar önce bile o kadar berbat bir ortamı vardı ki şu an ki hali ne haldedir merak ediyorum doğrusu. Kesinlikle ama kesinlikle gitmeyin ne gezilecek bir yeri vardı o zamanlar ne iyi bir komşu çok kötü
Çok şaşırdım güneydoğu dan kötü mü?
Babanız hangi konuda çocuk yetiştirilmeyegini söyledi orda?
Göçmen nüfusunun ağırlıkta olduğu Avrupa kasabası.
Konu sahibi Kore mahallesi dışında çorlu Avrupa sehiri . tamam büyük değil en azından sapık tipler yok sokakta istediğini giy dönüp bakmazlar bile .
Çoğu göçmen zaten ordaki insanların.
Fazla gelişmiş değil öyle avmler falan yok.
Gerçi şu an oraya da dolmuştur yabancılar da neyse .

Konu sahibi Kore mahallesi dışında çorlu Avrupa sehiri . tamam büyük değil en azından sapık tipler yok sokakta istediğini giy dönüp bakmazlar bile .
Evet göçmen çoktur benim memleketim zaten Çorlu o yüzden gitmek istiyorum İstanbulda doğup büyüdüm ama sıkıldım artık hayat şartları olsun insanları olsun uzaklaşmak istiyorum. Eşim de burda büyümüş o yüzden çokta uzaklaşmayalım dedim Çorlunun uzaklığı ideal bence özledikçe ailesine gidip geliriz rahatlıkla. Kore mahallesini araştırdım bugün açıkçası biraz korktum oraları bilmediğim için yakınlarına taşınırız falan diye o yüzden orda yaşayanlardan akıl istedim hangi mahallesinde yaşanır diye. Ama bence Çorlu kötülenecek bir ilçe değil diye düşünüyorum eskiye göre çok gelişmiş hatta il olcakmış diye duydum iş imkanı zaten fazlasıyla varmış fabrika doluymuş hep. Sadece bazı mahallelerinden uzak durmak gerekiyor. Hıdırağa mahallesi de kötümü acaba. Kaynım bayramda oraya gitti baldızına ziyarete ilk defa gitmesine rağmen çok beğenmiş yaşanılacak yer dedi bana. Bazıları da yaşanmaz diyor ikilemde kaldım.

Canım o zamanlar ben çok küçüktüm Çorlu merkezde yaşıyorduk sokakları okullar felan Baya değişik tiplerle doluydu ama senin memleketinmiş bişey diyemem canım tabiki her yerde kötü insanlar vardır sen İstanbul’da yasıyormuşsun adapte olursun belki çabucak ama benim yaşayacağım son ilçe

Canım güneydoğudaki geçti çocukluğum güzel arkadaşlarım oldu iyikide tayin istemiş babam çok memnun kaldık orda yasamaktan

Canım güneydoğudaki geçti çocukluğum güzel arkadaşlarım oldu iyikide tayin istemiş babam çok memnun kaldık orda yasamaktan
Çorlu Medeni bir yer güney doğu gibi değil.
Annemin memleketi daha doğrusu annem göçmen orda yaşamışlar.
Güney Doğu nun nesi güzel onu da anlamadım.
Terör karışıklık tatile bile gitmeyeceğim yer

Canım o zamanlar ben çok küçüktüm Çorlu merkezde yaşıyorduk sokakları okullar felan Baya değişik tiplerle doluydu ama senin memleketinmiş bişey diyemem canım tabiki her yerde kötü insanlar vardır sen İstanbul’da yasıyormuşsun adapte olursun belki çabucak ama benim yaşayacağım son il
Teşekkür ederim😊

Çorlu Medeni bir yer güney doğu gibi değil.
Annemin memleketi daha doğrusu annem göçmen orda yaşamışlar.
Güney Doğu nun nesi güzel onu da anlamadım.
Terör karışıklık tatile bile gitmeyeceğim yer
Her şehirde iyi yer kötü yer var işte bilemeyiz kimisi çok beğenir kimisi beğenmez ona kalırsa İstanbul da da kötü yerler var

Araştırdığım kadarıyla fiyat olarak uygun olan mahalle şeyh sinan mahallesi sanırım 😊 Ben de o mahalleden bakıcam büyük ihtimal hem uygun fiyatlı hem işlekmiş

X