Coresatin krem kullananlar duyanlar

snowglobe6

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2016
51
7
86
Kızlar burun ameliyatı oldum ve 1 ay sonrasında yüzümde kırmızı küçük sivilce gibi şeyler çıktı ve cildim çok kuru pul pul oldu doktora gittim egzama olmuş dedi neden oldu ki hiçbi şey olmazdı cildime üzüntüden olur mu ki bu kremi verdi kullanan ya da duyan var mı ?? dışı sarı fungidal barrier diye olanı doktorun bana verdiği

Bir hastamiza daha gecen hafta verdik bu urunden. Kendisinde aluminyum allerjisinden dolayi yuzunde dokuntuler vardi. Hem de göz kapagi ve cevresinde. Dokuntulu bolge bir haftada kuculdu ama biraz kuruluk yapti hastada. Bepantol krem tavsiye ettik, o sekilde kullanmaya devam ediyor.
Doktorunuzun onerdigi urunleri kullanin.
Durumunuzu ondan iyi degerlendirecek kimse yok.

cildiye doktoruna gittim o önerdi

Benim de seboreik dermatitim vardı, yıllar önce doktor önerisi ile aldım. Kortizon içermiyor güvenle kullan denmişti. Ben de yıllarca kullandım. Mavi olanını egzemam için, pembeyi de nemlendirici olarak. Gerçekten çok iyi geliyordu. Yıllar böyle geçti. Ama sonra bi 10 gün kadar kremi alamadım. Ve bütün cildimi sivilce kapladı. Neredeyse 30 yaşıma gelicem hiç böyle sivilcem olmamıştı. Doktor Steroid aknesi olduğunu söyledi. Steroid kullanmıyorum dedim başta, ama sonra bu krem aklıma geldi sordum hemen. Bu krem kortizon içermediği söylense bile kortizon reseptörlerini uyarıyormuş. Aynı yan etkileri yapma potansiyeli varmış bu yüzden. Cildim o kadar bağımlı hale gelmişti ki kremi zor bıraktım. Kortizon gibi azaltarak kestim. Aylarca antibiyotik kullandım. 1 yıldır daha tam toparlanamadı cildim. Lütfen bu kremi kullananları ve kullanmayı düşünenleri uyarmak istedim. Kullanacaksanız da çok kısa süre kortizonlu kremler gibi kullanın ve bırakın!!! Yoksa uzun süreli kullanımda sadece ciltte değil kortizonun vücudun genelinde yaptığı yan etkileri olabilir.. biliyorum çok iyi geliyor egzemaya ama bir tarafı yaparken diğer tarafı bozuyor..:-(

Ben bu sari ambalajli olani 1-2 hafta goz cevremdeki egzema icin bepantenle karistirip kullandim, benim sorunumu yok etti cok sukur.
Uzun sure kullanilacak bir urun degil yalniz.
Dikkatli kullanmak gerek.
Egzemali bolgeye direkt uygulaninca bende sisme kasinti yapti, oyuzden hafifletip kullandim.
Acilinca dolapta beklemesi lazim.

Aynı sizin yaşadıklarımızın aynısını yaşadım 6 ay oldu hala cildim tam düzelmedi 1 yıl kullanmıştım doktor derin çok incelmiş dedi aşırı hassasiyet var şu an keşke önceden biri uyarsaydi

Ben çinko krem kullanıyorum coresatinden bozulan cildim için sizede öneririm doktor size rozasea dedi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…