Çörekotu'nun Faydalari

Çörek otunun bir faydasıda gazlı bebeklere... Bir cay bardağı suyla bir çay kaşığı çörek otu kaynatılıp bebeğe verildiğinde gaz sıkıntısının azaldığını göreceksiniz:)

her sabah işe gitmeden 1 çay kaşığı yutarım adet oldu bende artık..aradan 1 saat geçince kahvaltımı yaparım..önceden uykusuzluk problemim vardı şimdi ise kalmadı..şekerim olduğu içinde devamlı tüketiyorum en azından kendimi daha zinde hissediyorum tavsiye ederim arkadaşlar..

Son düzenleme:
kızlar bende sürekli yiyorum çörek otunu faydası olduğunu bilmiyordum hoşuma gittiği için yiyordum peynirin üstüne hatta salçalı spagettinin içine koyuyorum çok güzel oluyo

direnci yüksek tutan bir bitki ama cektirmeden tüketmek gerekiyor vitamın faydası azalıyormuş.

Boyle bir nimetin az yazilmasi kötü. Surekli kullanam fazla kisi yok demk ki. Alerjik bir cildim var bende bu yuzden kullanmak istiyorum. Faydasini goren var mi diyecektim ancak fazla yorum almamış

bende 15 gündür içiyorum yağını kaç gün daha devam etmeyelim ?

Çok doğru canım ben ıkı aydır duzenlı bı sekılde kullanıyorum mıdemde ulser var prf saracoglu onerdı bugünde aynısefaya baslıycam Allahın ıznıyle

Her gün mü icmeliyim yoksa birgün var birgün yok mu

Alerjisi olanlar dikkat..ben yağını aldım fakat direkt sivilce bastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…