Kesinlikle kullannnmalisin..Beni genital sigil için ameliyattan kurtardi çörek otu.. bağışıklık sistemimi kuvvetlendirdigi için sigilleri yendim.. ameliyatt gunum alinmişti dr bir gun önce kont için çağırmıştı ve bu mucize geçmesi imkansiz dedigi şey geçti... Her derde deva ÇÖREK OTU..arkadaşım merhaba! Bende çörek otu yağını genital siğil için kullanıyorum ama bu yağı içiyorum. Sence doğru bir yöntem mi? Nasıl kullanmam gerekiyor? Bilgin var mı?
tesekkürler canim 1 haftadir ailece deniyoruz cocuklar bile kahvaltida cok begendiler özellikle peynirle cok güzel:1yes2:
Kesinlikle kullannnmalisin..Beni genital sigil için ameliyattan kurtardi çörek otu.. bağışıklık sistemimi kuvvetlendirdigi için sigilleri yendim.. ameliyatt gunum alinmişti dr bir gun önce kont için çağırmıştı ve bu mucize geçmesi imkansiz dedigi şey geçti... Her derde deva ÇÖREK OTU..
siğil için nasıl yediniz günde ne kadar ve ne şekildeneyle karıştırdınız??
tatlim corek otunu direk yemektense yagini kulanmak daha rahat ve iyi sana tavsiyem yemeklerden yarim saat once bir yemek kasigi icmen hergun 3 sefer ve bunu bir hafta on gun dikatli sekilde kulan, insallah sifa bulacaksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?