- 12 Temmuz 2014
- 11
- 0
Tüylenme yapıyo kesinliklekızlarr bir hışımla aktara gidip çörekotu yağını aldım şimdi. ama yağ bana ben yağa bakıyorum melül melül masajı nasıl yapıyorsunuz göğüscüklerinize ? başka sitelerden baktım ama kafam karıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüylenme yapıyo kesinliklekızlarr bir hışımla aktara gidip çörekotu yağını aldım şimdi. ama yağ bana ben yağa bakıyorum melül melül masajı nasıl yapıyorsunuz göğüscüklerinize ? başka sitelerden baktım ama kafam karıştı
Canım bende şerbetçi otu var ama içmeye cesaret edemiyorum yan etki yapar diye herhangi bir yan etki yaptı mı sende?kızlar bence en etkili yöntem şerbetçiotu 1 hafta bile düzenli içsen veya masaj yapsan hemen kendini belli ediyor benim bitmişti 2 gündür içemiyorum bugün gidip yine alıcam .ben şerbetçiotuna ve çörekotunu gerçekten inanıyorum ve de zamanla uğraşlarımın boşa çıkmadığını görüyorum ama dediğim gibi düzenli kullanmak şarttt
aktaradan bulabilirsin.Cörek otunu nerden bulabiriz ve cörek otu yagı derken neyi kasdettin daha acık olgurmusunuz
merak ettim cnm sen niye göğsüne sürdün o zaman.? hani kalanı göğüslerime sürdüm demişsin ya?Kizlar,yaklasik 1 aydir duzenli corek otu yagi iciyor ve suruyorum, surerken ellerimde kalani goguslerime surmustum uzulerek soyluyorum ki ( cunku corekotunu baska bir amac icin yani sedef icin kullaniyordum) bu gunlerde goguslerimin 1 beden buyudugunu fark ettim yani isteyene sifa , istemeyene bela
Yaaa bana da yardım et sosdulu çörek otunu nasıl toz haline getirdin. Yanında başka bir şey kullandın mı? Ben de aynı dertten muzdaribim göğüs yerine sadece ucu varArkadaşlar ben denedim harika bişey yani başka bir şey demiyorum ben kendi kendime yaptım bide çörek otu yağını gayet de işe yaradı 2
. gün 1 parmak 1 hafta 3 parmak büyümüştğ yani bir şişe daha yaptım kullanmaya devem
nasıl uyguladınnnn bende bian önce başlamak istiyorummArkadaşlar tesadüfen dün bu eski konuyu buldum okudum sonra evde hiç açılmamış bi çörekotu vardı mecidefendinin. 5-7 dk masaj yaptım çörekotuyla. Sabah az önce uyandıgımda cidden dolgunluk diklik var. Evli değilim bekarım belki bekarlar üzerine daha çok etkilidir. Kesinlikle devam edicem. cm olarak büyüme olursa size yine yazarım :)