Çörekotu Kürü

prensesim nasıl gidiyor kilo verme işlemi?epeydir yoksun özledım.sen olmayınca tadı çıkmıo buraların ben de yazmıormumarım herşey yolundadır

prensesim nasıl gidiyor kilo verme işlemi?epeydir yoksun özledım.sen olmayınca tadı çıkmıo buraların ben de yazmıormumarım herşey yolundadır

canimbenim-bende-ozledimm
sorma=annemin=kolonoskopi=durumlari=cikti=bakalim=insallah-temiz=cikar
buaradikkat=edemiorumm=sorma=bi=kilo=almisim-bacakagrimdan=sporda=yaparim-nolcak-bilmiorum
sen=neleryapiosun-kuzum

canimbenim-bende-ozledimm
sorma=annemin=kolonoskopi=durumlari=cikti=bakalim=insallah-temiz=cikar
buaradikkat=edemiorumm=sorma=bi=kilo=almisim-bacakagrimdan=sporda=yaparim-nolcak-bilmiorum
sen=neleryapiosun-kuzum

inşallah temiz çıkar sonuçlar.geçmiş olsn canım epeydr ben de devam edemiyorum ama bugun tekrar başladım.ben de pek spor yapamıyorum ama yuruyuş yapıyorm hergun.çörekotuna bugn basladım tekrar ama 1 aydan fazla oldu elma sirkesi kullanıorm 3 kilo vermışım.

çörekotu her derde dvadır demiştim harbidende devaymış tanıdıgım bi abim 2 senedir formda kalmak için sabah aç karnına 1 tatlı kaşığı tüketiyordu 2 yıl sonra olanı söyleyim hem formunda birisi hemde saçları ve sakalı avuç avuç beyazlamıştı suan hiç beyazı yok saçı başı simsiyah oldu :)))))

saolasun=canim-benimm
insallah0temiz-cikar-sonuc=dualarin-icin-eksik-olma-tatlim
buarada-elmasirkesi-ackarnina-sakin-tuketme-bisure-sonra-gastrit-ulser=-vakalari-oluyomus=
sonra-mide-sikayetleri-baslamasin-dikkat-et-tatlim
corekotuna-bende-basliorum=yarin-canim

harika abimde yağını sürüyordu söyleyimde hemen yemeye başlasın:)

slm arkadaşlar.. tam 5 gün önce başaldım çörek otuna. zayıflama kürleri için dolaşırken coreklen.com diye bi yer oraya rasgelip bi sürü yorum okudum.emziren annelerde bi sıkıntı olmayacağını ve sütü artırdığını okuyunca kafama yattı başladım.97 kiloydum.ilk 2 gün acaip wy de çıkardı beni.bi de tatilde aldığım 1 kilom vardı.sonuç inanılmazdı 2 günde tam 1,5 kg vermiştim.(bu arada insülin direncim var ve diyetisyenle 1 haftada 1 kg anca vermiştim ilk haftam olmasına rağmen.tatilde o verdiğim kiloyuda alıp dönmüştüm) bu arada diyet yapmadım çörek otu kullanırken.çok halsiz hissediyordum kendimi zaten.öğlen cornet dondurma ,muz,peynir ekmek yedim.akşam 1,5 tabak makarna çorba fln.3.gün dışarda yemek yedik.akşam 1,5 iskender ve yarım künefe fln yedim yani ertesi gün korktum verdiğmi 1,5 kiloyu alırsam diye ama dünküyle aynıydı.daha çok yeni deniyorum tabi bunu da belirteyim.dün dikkat ettm yediklerime biraz daha ama emzirdiğim içni yememden kesmeiyorum.sadece tatlı isteğim bişilere saldırma isteğim gitti.yoksa kafamda sürekli ne yesemle geziyordum. neyse bugün 4günün sonunda bi daha tartıldım ve toplamda 1900 gr gitti.şimdi cumaya kadar tatrılmayacağım bakalım.size gelişmeleri bildiririm.ben o siteyi çok okudum ve anladığım:
her öğünden yarım saat önce yarım çay kaşığından birazcık fazla tohumu(günde 600 tane içilmeliymiş fazlası da zararmış.bende 3 e bölerek 200 taneyi saydım yarım çay kaşığını biraz geçti) iyiyce çiğneyerek yutun.ama o sitede nasıl yutulacağı da anlatılmış.ilk zaman bilemedim boğazım yandı.şimdi keyifle yutuyorum.tükrük salgınızla iyice yumuşamadan hiç birini yutmayıp ağızda gezdirin.o yakıcı tadı gidiyor.sonrada yarım bardak su için.öğütlmüş almayın çünkü öğütülmüş şekilde çok durmuş olanların kötü etkisi varmış.ya günlük kendiniz öğütün ya da benimki gibi çiğneyin.ben çok mutluyum.en önemlisi tatlı isteğim deli gibiydi .o gitti gibi.inşallah devam ederim bu şekilde.sütüm de azalmadı hatta psikolojik mi bilmem dah iyi gibime geliyor

evet arkadaslar bende yapmaya karar verdim su ramazan bi bitsinde ama ben farklı yapıcam yogurdun icine karıstırcam o sekilde yicem hem tadı okadar kötüde olmaz yemekten önce tok tutma etkisi daha cok oldugu icin öle yememde azalır insallah :))

Supermis bu ayy acaba bizim beyazlari da yokeder mi ki, denemeli valla

kızlarrr bugün tam bir haftam doldu ve ben 2400 gr vermişimmmmmmm....tatlı isteğim yemek isteğim inanılmaz azaldı.artık normal bir insan gibi yiyorum emzirdiğim halde:)))herkese tavsiye ederim hem bakınağaran saçları bile düzletiyormuş:)))

kızlar bunu denedim.çok acı ama zor da olsa iki gün dayandım.ancak ikinci gün felaket mide bulantısı yaptı ve karışımı içimde tutamadım.şimdi tekrar denemeye cesaret edemiyorum.acılığını nasıl gideriyorsunuz ki?sizdede böyle birşey oldu mu?

hala devam ediyor musun.uzun süredir yazmamışsın ama.

canım bak sabah uyandığında 1 tatlı kaşığı çörekotunu havanda ez ve hemen tüket ağzına at ve 1 bardak suyla yut hemen hiç bir tat hissetmiyorsun midende bulanmıyo öbür türlü çiğnerek bi işkence haline geliyo iyi denemeleeeeeerr

karabiber ögütme makinasında yapsak olurmu
bende bayramdan sonra başlıcam inşallah bide yemekten sonra 1 bardak elma sirkesi karışımınıda denicem faydası olursa dönerim

Kilo vermende yardımcı oldu mu ?

üzerine sıcak su dökülüp demlendiğinde;
adet söktürücü oluyor. ben adet gecikmesinde tavsiye ediyorum. bir kaç gün içinde sökülüyor..

ben sabahları bir tatlı kaşığı kadar çiğniyorum üç gündür. çok rahatladım. kilo kaybı da 600 gr kadar ama çook iyi
(regli öncesi bir de)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…