Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çörek otu yağı saç dökülmesine iyi geliyor mu????

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

canım onun adını öğrenebilir misin rica etsem :26:

oladı öyle yapıcam yada 6 aylık kalıcı düzler varya ondan yapıcam

canım onun adını öğrenebilir misin rica etsem :26:

oladı öyle yapıcam yada 6 aylık kalıcı düzler varya ondan yapıcam

hayatım açtım sordum..pantenin köpügünü kullanıyomuşş.banyodan sonra kuruttuktan sonra kullan bakk görüceklsin faydasını..öle dedi kuzenim ...

hayatım açtım sordum..pantenin köpügünü kullanıyomuşş.banyodan sonra kuruttuktan sonra kullan bakk görüceklsin faydasını..öle dedi kuzenim ...

çok sağol canım ya

ald ım adını en yakın zamanda alırım köpüğü bide onu deneyim

iyi gelir inşallah peki bu saç diplerine uygulanıyor mu?:26:

çok sağol canım ya

ald ım adını en yakın zamanda alırım köpüğü bide onu deneyim

iyi gelir inşallah peki bu saç diplerine uygulanıyor mu?:26:

hayır sadece orta uc kısmına sür...aslına bakarsan saç dibine zaten herşey sürülmez..ne olursa olsun zaten bunlar kimyasall..ama düzlestiriciden kat kat güzel oldugu kesin arkadasım..

hayır sadece orta uc kısmına sür...aslına bakarsan saç dibine zaten herşey sürülmez..ne olursa olsun zaten bunlar kimyasall..ama düzlestiriciden kat kat güzel oldugu kesin arkadasım..

çok teşekkür ederim canım ya

zaten saç düzleştirmekten sıkılıyordum

bunu deneyim birde gön suyu varmış oda iyi geliyormuş ama denemedim

çok teşekkür ederim canım ya

zaten saç düzleştirmekten sıkılıyordum

bunu deneyim birde gön suyu varmış oda iyi geliyormuş ama denemedim

onuda bilemicem DD bak senin kabarma işne çözüm bulduk benim döküntüme bulamadıık (( ya ben napıcamm..sana çagre bulayım derken kendimi unuttumm :)) offf (

ben onun losyonunu kullandım yazın yeni saçlar gelmeye başlamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…