- Konu Sahibi gulsah_gulsah
hıımm peki faydasını gördümü D
bi zararını görmedim saçımda dökülmedi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hıımm peki faydasını gördümü D
sağol canım ben lise sona gidiyorum okul ve dershane zamanları hep saçımı düzleştirdiğim için uçları kırıldı onları aldırmayı düşünüyorum
bide ben saçıma yaklaşık 1 ay önce saçıma kına yaktım oda çok iyi geldi saçlarım yumuşadı ayrıcanın kınanın saçın dökülmesini engellidiğini de duymuştum
sakın yapmaaaa sakın..aynı hatayı yaptım saçlarım senin ki kadardı dersanaye giderken banyo yapınca acayip kabarıyodu bide benim saçlarım dalgalı bende hep düzleştiriyorum hep yanıyodu ilnceldi böle acayip oldu saçım iki yılda.sakın yapma güzellki ugruna saçından olmaa.aynı seyleri ben yaptım D
bi zararını görmedim saçımda dökülmedi
sakın yapmaaaa sakın..aynı hatayı yaptım saçlarım senin ki kadardı dersanaye giderken banyo yapınca acayip kabarıyodu bide benim saçlarım dalgalı bende hep düzleştiriyorum hep yanıyodu ilnceldi böle acayip oldu saçım iki yılda.sakın yapma güzellki ugruna saçından olmaa.aynı seyleri ben yaptım D
yani sarmısak özlü sampuanı teyzen kullanınca dökülmesi durdu mu??
canım benimde aynı banyodan sonra çok kabarıyor ama napıym saçımı düzleştirmeyincede kötü duruyor
bende aynen seinni gibi düşünüyodum.. annem yapma diyoduu.ben hiç dinlemedim güzellik ugruna ..saçlarım inceldi..zayfladı ..eski gücü artık yok.yani birazcıkta ben kendim ettimmm.sakın yapma ...kabarsın boşver..şimdi benim kabaracak o kadar saçım bile yok.şimdi olsaydıda varsın kabarsın derdim şimdi..yapma sakın
evt canım çok haklısın, özellikle düzleştiriciler saçı acaip yağlandırıyor, sabah düzleştir akşam yağlansın o derece
yağlı saç problemi olanlar kesinlikle düzleştirici kullanmamalı bence[/QUOTEdegil mi... sonuçta saçına verdigin ısıyla düzlesiyoo...bunun sonuçunca saçın yanıyo..catal çatal oluyoo.benim hep öyle olurduu.amaaan derdim düzlessin de..şimdi düzlestirecek kafamda saçım bile yok DD o yüzden yapmayın
geçen sene falan çok düzleştiriyordum ama bu sene pek düzleştirmiyorum zaten 3 gün staj 2 gün okul 2 gün dershane haftada sadece 1 kere düzleştiriyorum :26:
iyi o zaman hep aklında bulunsun bu haykırışlarım ,yapmaya kalktıgınn zaman aklına ben geleyim D
şu an gerçekten çok korktum peki ne yapıcam saçıma ben :26:
bence doğal bırak..bırak kabarsınn.kötü bişe degil.. millet senin ne kadar çokk ne kadar güzel saçın oldugunu düşünürr..senin duygularını çok iyi anlıyorum.bire bir yasadım.hatta bu mesajı okuyunca olmaz öyle sey düzlwestrimesem kötüü olur diyosundurr.ama yapma işte ..bırak dogal haliyle kalsın
benim demek istedigim saç düzlestiricisi saçı yakıyo saç güçsüzlesiyo,ve saç kırılıyo kırıldıgı için daha fazla ilerleyemip dökülüyoo..sonuçta kökü ne kadar önemliyse ucu da çok önemli...anlamadığım konu şuki saç düzleştirmek neden saçı döküyor :26:
benim demek istedigim saç düzlestiricisi saçı yakıyo saç güçsüzlesiyo,ve saç kırılıyo kırıldıgı için daha fazla ilerleyemip dökülüyoo..sonuçta kökü ne kadar önemliyse ucu da çok önemli...
anlamadığım konu şuki saç düzleştirmek neden saçı döküyor :26:
canım saç düzleştirmek ilk başta sadece koparak dökülmeye sebep olabilir ama sen de bilirsinki saçı düzleştirirken saç derisine çok yakın bir yerden başlayıp uca kadar kaydırılır düzleştirici,
bu esnada düzleştiricinin yaydığı ısı saç derisine ulaşır, bu ısı saç derisinde fazla yağ salgılanmasına sebep olur, fazla yağlanan saç derisinde sebum birikir ve gözenekler tıkanır, saç derisi yağdan hava alamadığı için saç dökülür
kalanlarda düzleştirirken incelir güçsüzleşir ve en sonunda koparak sana veda eder
ayhhhh ağlıcam şimdi yaaa
be ne yapıcam saçım normalde dehşet kabarık tel tel kabarıyor
ayhhhh ağlıcam şimdi yaaa
be ne yapıcam saçım normalde dehşet kabarık tel tel kabarıyor