• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Çörek otu yağı saç dökülmesine iyi geliyor mu????

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
sağol canım ben lise sona gidiyorum okul ve dershane zamanları hep saçımı düzleştirdiğim için uçları kırıldı onları aldırmayı düşünüyorum

bide ben saçıma yaklaşık 1 ay önce saçıma kına yaktım oda çok iyi geldi saçlarım yumuşadı ayrıcanın kınanın saçın dökülmesini engellidiğini de duymuştum :27:

sakın yapmaaaa sakın..aynı hatayı yaptım saçlarım senin ki kadardı dersanaye giderken banyo yapınca acayip kabarıyodu bide benim saçlarım dalgalı bende hep düzleştiriyorum hep yanıyodu ilnceldi böle acayip oldu saçım iki yılda.sakın yapma güzellki ugruna saçından olmaa.aynı seyleri ben yaptım :DD

sakın yapmaaaa sakın..aynı hatayı yaptım saçlarım senin ki kadardı dersanaye giderken banyo yapınca acayip kabarıyodu bide benim saçlarım dalgalı bende hep düzleştiriyorum hep yanıyodu ilnceldi böle acayip oldu saçım iki yılda.sakın yapma güzellki ugruna saçından olmaa.aynı seyleri ben yaptım :DD

canım benimde aynı banyodan sonra çok kabarıyor ama napıym saçımı düzleştirmeyincede kötü duruyor :25:

evt canım çok haklısın, özellikle düzleştiriciler saçı acaip yağlandırıyor, sabah düzleştir akşam yağlansın o derece :(

yağlı saç problemi olanlar kesinlikle düzleştirici kullanmamalı bence

yani sarmısak özlü sampuanı teyzen kullanınca dökülmesi durdu mu??

teyzemde nasıl bir etki yaptığını bilmiyorum ama ben her yaz teyzemler gidiyoruz 2 yıldır teyzemde o şampuan var

bide teyzem sebamed kullanıyor başka ilaçlarda kullanıyor onları pek bilmiyorum bi kere demişti bi ilaç varmış kullanırken iyiymiş ama bırakınca saç beyazlıyormuş :25:

canım benimde aynı banyodan sonra çok kabarıyor ama napıym saçımı düzleştirmeyincede kötü duruyor :25:

bende aynen seinni gibi düşünüyodum.. annem yapma diyoduu.ben hiç dinlemedim güzellik ugruna ..saçlarım inceldi..zayfladı ..eski gücü artık yok.yani birazcıkta ben kendim ettimmm.sakın yapma ...kabarsın boşver..şimdi benim kabaracak o kadar saçım bile yok.şimdi olsaydıda varsın kabarsın derdim şimdi..yapma sakın

bende aynen seinni gibi düşünüyodum.. annem yapma diyoduu.ben hiç dinlemedim güzellik ugruna ..saçlarım inceldi..zayfladı ..eski gücü artık yok.yani birazcıkta ben kendim ettimmm.sakın yapma ...kabarsın boşver..şimdi benim kabaracak o kadar saçım bile yok.şimdi olsaydıda varsın kabarsın derdim şimdi..yapma sakın

geçen sene falan çok düzleştiriyordum ama bu sene pek düzleştirmiyorum zaten 3 gün staj 2 gün okul 2 gün dershane haftada sadece 1 kere düzleştiriyorum :26:

evt canım çok haklısın, özellikle düzleştiriciler saçı acaip yağlandırıyor, sabah düzleştir akşam yağlansın o derece :(

yağlı saç problemi olanlar kesinlikle düzleştirici kullanmamalı bence[/QUOTEdegil mi... sonuçta saçına verdigin ısıyla düzlesiyoo...bunun sonuçunca saçın yanıyo..catal çatal oluyoo.benim hep öyle olurduu.amaaan derdim düzlessin de..şimdi düzlestirecek kafamda saçım bile yok :DDD o yüzden yapmayın

şu an gerçekten çok korktum peki ne yapıcam saçıma ben :26:

bence doğal bırak..bırak kabarsınn.kötü bişe degil.. millet senin ne kadar çokk ne kadar güzel saçın oldugunu düşünürr..senin duygularını çok iyi anlıyorum.bire bir yasadım.hatta bu mesajı okuyunca olmaz öyle sey düzlwestrimesem kötüü olur diyosundurr.ama yapma işte ..bırak dogal haliyle kalsın

bence doğal bırak..bırak kabarsınn.kötü bişe degil.. millet senin ne kadar çokk ne kadar güzel saçın oldugunu düşünürr..senin duygularını çok iyi anlıyorum.bire bir yasadım.hatta bu mesajı okuyunca olmaz öyle sey düzlwestrimesem kötüü olur diyosundurr.ama yapma işte ..bırak dogal haliyle kalsın

anlamadığım konu şuki saç düzleştirmek neden saçı döküyor :26:

benim demek istedigim saç düzlestiricisi saçı yakıyo saç güçsüzlesiyo,ve saç kırılıyo kırıldıgı için daha fazla ilerleyemip dökülüyoo..sonuçta kökü ne kadar önemliyse ucu da çok önemli...

benim demek istedigim saç düzlestiricisi saçı yakıyo saç güçsüzlesiyo,ve saç kırılıyo kırıldıgı için daha fazla ilerleyemip dökülüyoo..sonuçta kökü ne kadar önemliyse ucu da çok önemli...

hımm bende saçımı hep en üst ısıda düzleştiririm benim düzleştirici braun satin hair color :25:

canım saç düzleştirmek ilk başta sadece koparak dökülmeye sebep olabilir ama sen de bilirsinki saçı düzleştirirken saç derisine çok yakın bir yerden başlayıp uca kadar kaydırılır düzleştirici,
bu esnada düzleştiricinin yaydığı ısı saç derisine ulaşır, bu ısı saç derisinde fazla yağ salgılanmasına sebep olur, fazla yağlanan saç derisinde sebum birikir ve gözenekler tıkanır, saç derisi yağdan hava alamadığı için saç dökülür :(
kalanlarda düzleştirirken incelir güçsüzleşir ve en sonunda koparak sana veda eder :(

canım saç düzleştirmek ilk başta sadece koparak dökülmeye sebep olabilir ama sen de bilirsinki saçı düzleştirirken saç derisine çok yakın bir yerden başlayıp uca kadar kaydırılır düzleştirici,
bu esnada düzleştiricinin yaydığı ısı saç derisine ulaşır, bu ısı saç derisinde fazla yağ salgılanmasına sebep olur, fazla yağlanan saç derisinde sebum birikir ve gözenekler tıkanır, saç derisi yağdan hava alamadığı için saç dökülür :(
kalanlarda düzleştirirken incelir güçsüzleşir ve en sonunda koparak sana veda eder :(

ayhhhh ağlıcam şimdi yaaa:43:

be ne yapıcam saçım normalde dehşet kabarık tel tel kabarıyor :50:

canım benim, saçı düzleştirmekten başka şekillendirme yolları da var, saçın kabarmasını önleyen saç dersine uygulanmayan şekillendirici serumlar var,
bu sitede bununla ilgili onlarca topik var
bence her saç için birden fazla şekillendirme alternatifi vardır
üzülme lütfen :(

illa düzlestiricem diyosn yani..bak bunun için köpükler var saç köpükleri kabaran saçlar için saçları yatıştırıyoo gayette güzel yapıyo bak bunu arastır.benim kuzenim kullanıyoo gayette memnun..benden sonra asla saçına düzlestirici vurmadıı..yani bunun çözümü var..önemli olan saçının olmasıı

Back