- 26 Ekim 2011
- 324
- 4
- 68
- Konu Sahibi gulsah_gulsah
-
canım saçın yağlıysa pek yağ kullanma derim bende bir aralar yağlara takmıştım haftada bir saçımı karışım yağlarla yağlıyordum saçım çok kötü olmuştu 1 günde yağlanmaya başlamıştı ve çok kötü kokuyordu bende bıraktım şimdi çok iyiyim saçım yağlanmayor
Bu arada benim saçım yağlı değildir ortadır
ama benim ki çok yağlı ,peki ne yapmalıyım seniin saçların döküyormu, dökülüyosa ne yapıyosun , ben her banyodan sonra inan ağlıyorum dökülenleri görünce , defalarca doktora gittim yok bişe çıkmıyo, yardım edin ya lütfenn((
barcelino diyorum başkada bir şey demiyorum. mükemmel bir yağ. öyle çok dökülüyordu ki saçlarım resmen kel kalıcam sandım. çünkü üst üste çok boyadım ve evde kendm açarak yakmıştım saçlarımı..çok şükür barcelino yağını duydum buradan hemen aldım 1 haftada durdu kızlar.
ben sarımsağın saçı dökmediğini biliyorum ama kötü kokuyor orası ayrı konu
barcelino diyorum başkada bir şey demiyorum. mükemmel bir yağ. öyle çok dökülüyordu ki saçlarım resmen kel kalıcam sandım. çünkü üst üste çok boyadım ve evde kendm açarak yakmıştım saçlarımı..çok şükür barcelino yağını duydum buradan hemen aldım 1 haftada durdu kızlar.
:)) sarmısağı da aynı zamanda uyguluyorum hwlelik sadece 2 hafta oldu haftada bir yapıyorum ama igrenç kokuyorrr size anlatamam... düşünün ki saçınızda sarmısak olmasın banyo yaptıgınızda bile saç deriniz sarmısak kokuyo burnumun direkleri düşüyoo.. :)) ama çagreszim ne olursa olsun bu yola bas koydumm...eskiden öle güzel saçlarım vardı ki ..döküldü gitti..şimdi o kadar az ki içim gidiyoo tepemde açıldıı..ya ne delirse yapılacak durumdayım artık..birisi dese ki pencereden atlamak saç uzatıyoo :)) inanın onu bile yapıcamD
selam canım, saçın muhtemelen çok yağlı olduğu için dökülüyordur. cildiyeye gittin mi peki? şikayetini söylersen sana losyon verir.
benim saçım da çok yağlıydı, ayrıca akne sorunum da vardı, akne tedavisi gördüm ve yağ sorunum halloldu, artık saçım öyle rahatsız edici şekilde dökülmüyor.
şampuanını değiştirmeni öneririm sana, kozmetik şampuanlardan uzak dur, ben çok uzun süre Kadolin kullandım, medikal şampuandır kendisi, çok faydasını gördüm tavsiye ederim. saçın yağlı olduğu için sakın yağ falan sürme saçına daha da kötü olur.
dilerim şifa bulursun tez zamanda
nasıl bi yağ, nerden bulabilirimm yani içinde ne türlü bi karışım var, dökülmemi durdurur mu biraz açarmısın acaba rica etsem??
canım valla aynı durum teyzem yaşıyor öyleki bazı ilaçlar kullanıyor 100 bazen 500 liralık ama fayda ettiğini görmedim bazıları genetikmiş bu dökülme olayı senin ailende de saçı dökülenler varmı
bu arada bazen hormanola olarakda dökülebiliyormuş
vitaminsizlik kansızlıkda olabilir
yada bir hormon eksikliği veya fazlası çünkü vücüttaki herhangi birşey saçlarıda etkiliyor :44:
canım galiba susam yağı badem yağı gibi 7 farklı yağın karışımı die biliyorum parfümerilerde satılıyor kutunun üstünde bir tane kadın resmi var bildiğim kadarıyla fakat gerisini bilmiyorum hiç kullanmadım
geçmiş olsun canım, aknelerinden kurtulmuş olmana sevindim inan,
saç sayın azaldıkça saçın normal yağlı bile olsa saç teli başına düşen yağ miktarı arttığı için çok yağlı izlenimi olur ve bu zaman içinde kısır döngü oluşturur, yani saçın yağlanır yağlı olduğu için dökülür döküldüğü için daha çok yağlanır yağlandıkça dökülür.....
dediğim gb kozmetik şampuan sakın ama sakın kullanma, çünkü kozmetik şampuanların içinde saç kremi var, saç kremini direkt saç derisine uygularsan saç kökü gevşiyor ve saçlar çok kolay dökülüyor. medikal şampuan kullan ama istikrarlı bi şekilde kullan yani öyle 1ay kullanıp bırakma.
bu tür sorunlarda düzenli kullanım çok önemli.
bir de eğer çok çok kötü bir dökülmen varsa minoksil kullanmanı öneririm,
benim tepemde bi açıklık oluşmuştu minoksil kullandım yeni saçlar çıktı, yalnız 6ay düzenli kullanmak gerekiyormuş, ben 2-3 günde bir akşamları duş almadan 1saat önce falan kullanıyorum zararını görmedim bilakis faydası oldu.
geçmiş olsun canım, aknelerinden kurtulmuş olmana sevindim inan,
saç sayın azaldıkça saçın normal yağlı bile olsa saç teli başına düşen yağ miktarı arttığı için çok yağlı izlenimi olur ve bu zaman içinde kısır döngü oluşturur, yani saçın yağlanır yağlı olduğu için dökülür döküldüğü için daha çok yağlanır yağlandıkça dökülür.....
dediğim gb kozmetik şampuan sakın ama sakın kullanma, çünkü kozmetik şampuanların içinde saç kremi var, saç kremini direkt saç derisine uygularsan saç kökü gevşiyor ve saçlar çok kolay dökülüyor. medikal şampuan kullan ama istikrarlı bi şekilde kullan yani öyle 1ay kullanıp bırakma.
bu tür sorunlarda düzenli kullanım çok önemli.
bir de eğer çok çok kötü bir dökülmen varsa minoksil kullanmanı öneririm,
benim tepemde bi açıklık oluşmuştu minoksil kullandım yeni saçlar çıktı, yalnız 6ay düzenli kullanmak gerekiyormuş, ben 2-3 günde bir akşamları duş almadan 1saat önce falan kullanıyorum zararını görmedim bilakis faydası oldu.
bayramdan sonra twkrar gidicem bana vitamin verdi vitamin 60 liraydı aldım içinde 30 tane vardı perfectil diye hiç işe yaramadıı..defalarca kan tahlili yaptırdım yani doktorla alakalı hiç bi durumum yok.stress diyorum herhalde çok kafaya takıyorum oda olabilr :S ama düşünmemek eldemi saç gidiyo burda .. :S
dediklerin çok doğru evet saç sayım azaldıkça daha çok yağlanmam olduu..bak burası doğru haklısın..benim şampuanım komilinin yüzde yüz zeytin yağlı şampuanı..yani bitsel ..sonuçta zeytin yağlı..iyi yorumlar okuyup öle almıştım...şimdi çörek otunu süreyim mi bilmiyorum.aynı zamanda sarmısakta yapıyorum. :SS offf kafam çok karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?