- 31 Temmuz 2017
- 146
- 85
- 98
- Konu Sahibi caroline1989
-
Çörek otu, Tarçın ve bal karışımını adetin 2. gününden itibaren kullanıp hamile kalanlar var mı aramızda ?
Ben bugün kullanmaya başladım adetimin 2. günü.
Merhaba ben de bunu duydum ama hiç hamile kalan var mı görmedim ben de denemek istiyorum ama belki hamile kalanlar yazarsa emin oluruz
ben bir sitede okudum şuan bulamıyorum. o kadar çok kişi yazmış ki hamile kaldım diye daha ilk kullandığım ay hamile kaldım yazmışlar sadece bir tane olumsuz yorum vardı. Bende bu ay başladım. olumlu bir gelişme yaşarsam haber vericem burdan.
yağı gerçekten çok kötü. ama yemeklerde biraz salataya karıştırabilirsin o şekilde daha kolay olcaktır. Ben bu sabah kürü içtim tarçından da çörek otundan da hiç hoşlanmam ama çok zor olmadı :)Ya benzin gibi kokuyor icemiyorummm yoksa denedim icmeyi amaaa yoook gitmiyooor yani:)
Şimdi nasılsınızÇörek otu, Tarçın ve bal karışımını adetin 2. gününden itibaren kullanıp hamile kalanlar var mı aramızda ?
Ben bugün kullanmaya başladım adetimin 2. günü.
Bal çörek otunu bende bu ay kullandım bir yumurtam oluşmuş 20 mmlik inşallah ise yarar sizin ne oldu yazmamissiniz işe yaradı mı hamile kalabildiniz miBende bebek olsun diye katlanmaya çalışıyorum yoksa yenilcek bi tarafı yok:)
Bal çörek otunu bende bu ay kullandım bir yumurtam oluşmuş 20 mmlik inşallah ise yarar sizin ne oldu yazmamissiniz işe yaradı mı hamile kalabildiniz mi
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında ne diyelim herşey Allah tan canimmaalesef canım kalamadım. halen beklemedeyiz. Geçen ay doktora gittim yumurta oluşmuş dedi döllenir bu ay inşallah falan dedi yine tık yok. Ben anlamadım ne iyi gelecek.
Selamdöllenmeyi bilemem de yumurta büyümesine çörekotu yağının süper katkısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?