• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ÇÖREK OTU KÜRÜ İLE HAMİLE KALAN VAR MI?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

caroline1989

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
146
85
98
Çörek otu, Tarçın ve bal karışımını adetin 2. gününden itibaren kullanıp hamile kalanlar var mı aramızda ?

Ben bugün kullanmaya başladım adetimin 2. günü.

Çörek otu, Tarçın ve bal karışımını adetin 2. gününden itibaren kullanıp hamile kalanlar var mı aramızda ?

Ben bugün kullanmaya başladım adetimin 2. günü.

Merhaba ben de bunu duydum ama hiç hamile kalan var mı görmedim ben de denemek istiyorum ama belki hamile kalanlar yazarsa emin oluruz

Merhaba ben de bunu duydum ama hiç hamile kalan var mı görmedim ben de denemek istiyorum ama belki hamile kalanlar yazarsa emin oluruz

ben bir sitede okudum şuan bulamıyorum. o kadar çok kişi yazmış ki hamile kaldım diye daha ilk kullandığım ay hamile kaldım yazmışlar sadece bir tane olumsuz yorum vardı. Bende bu ay başladım. olumlu bir gelişme yaşarsam haber vericem burdan.

ben bir sitede okudum şuan bulamıyorum. o kadar çok kişi yazmış ki hamile kaldım diye daha ilk kullandığım ay hamile kaldım yazmışlar sadece bir tane olumsuz yorum vardı. Bende bu ay başladım. olumlu bir gelişme yaşarsam haber vericem burdan.

İnşallah işe yarar güzel haberler verirsin :)

Ya benzin gibi kokuyor icemiyorummm yoksa denedim icmeyi amaaa yoook gitmiyooor yani:)

Çörek otu yagi içtim aynen benzin gibi sabah kalkıp bir tatlı kaşığı içtim. Bir kac ay kilo vermeye troide. Şekere ve bizim doktorlarin bulamadığı sıkıntılar için iyi geldiğini düşünüyorum.

• Beğen
Reactions: H M
Ya benzin gibi kokuyor icemiyorummm yoksa denedim icmeyi amaaa yoook gitmiyooor yani:)
yağı gerçekten çok kötü. ama yemeklerde biraz salataya karıştırabilirsin o şekilde daha kolay olcaktır. Ben bu sabah kürü içtim tarçından da çörek otundan da hiç hoşlanmam ama çok zor olmadı :)

• Beğen
Reactions: H M
Yok salatada da bana fenalik geldi o yaģdan:) bak severim yararli seyleri ama o yağ agir geldi bana:olamaz:

Bal çörek otunu bende bu ay kullandım bir yumurtam oluşmuş 20 mmlik inşallah ise yarar sizin ne oldu yazmamissiniz işe yaradı mı hamile kalabildiniz mi

maalesef canım kalamadım. halen beklemedeyiz. Geçen ay doktora gittim yumurta oluşmuş dedi döllenir bu ay inşallah falan dedi yine tık yok. Ben anlamadım ne iyi gelecek.

döllenmeyi bilemem de yumurta büyümesine çörekotu yağının süper katkısı var
Selam
Sanırım bilgilisiniz gebelik konusunda
Size danışmak istedim müsaadenizle
Ben de ve eşim de sorun yok
3 doktora gittik
Soğan ve havuç kürünü denedim sadece
Macun olarak da clife hanımlara özeli
Ama hiç bir faydasını göremedim
İki sene olucak evliyiz
Doktor dedi ki çok iyi bir yumurtanız var
Ne önerirsiniz basit bi yöntem ama ne?
Hayırlısı ne zamansa o zaman olsın tabiki

Ben onu hiç duymadım ama sogan suyunu kesinlikle tavsiye ederim ve çevremde hiç cocugu olmayan arkadaşlarım sogan suyu sayesinde hamile kaldılar her derde deva deneyin canım

Ben onu duymadim ama sogan suyu şiddetle tavsiye ederim çevremde hamile kalmak için doktor doktor gezen insanları bilirim ve bunu tavsiye etmişler hamile kalan çok oldu Rabbım herkese isteyen herkese nasip etsjn

Back