F falwlessone1 Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 27 Eylül 2023 1.103 -44 26 Aralık 2023 Konu Sahibi falwlessone1 #21 CocoParisien .!.: Kullanıp bekleyeceksiniz o zaman. Doktordan iyi bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Çaresiz hissediyorum ama hadi insaallah.
CocoParisien .!.: Kullanıp bekleyeceksiniz o zaman. Doktordan iyi bilemeyiz. Genişletmek için tıkla... Çaresiz hissediyorum ama hadi insaallah.
nurbanu7 Guru Kayıtlı Üye 3 Ocak 2011 8.912 6.225 35 26 Aralık 2023 Konu Sahibi falwlessone1 #22 falwlessone1 .!.: İse yarr mi ? Bipolarima çare arıyorum. Genişletmek için tıkla... iyot tedavısı almanız lazım dktorun verdiği ilaçları duzenlı kullanın
falwlessone1 .!.: İse yarr mi ? Bipolarima çare arıyorum. Genişletmek için tıkla... iyot tedavısı almanız lazım dktorun verdiği ilaçları duzenlı kullanın
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.233 72.085 26 Aralık 2023 Konu Sahibi falwlessone1 #23 falwlessone1 .!.: Ben önceden çok çalışkan ve çok başarılı öğrenciyim.Skmdiyse mezuna kalmış bidjy Kullanıyorum şu an 4 çeşit psikiyatrik ilaç. Ama doktorum ona gitmeden ilaç düzenlemedi artık telefonda. Genişletmek için tıkla... Doktor zaten sana neden telefonla ilaç düzenlesin? Doğru düzgün gidip bir tedavi olsana.
falwlessone1 .!.: Ben önceden çok çalışkan ve çok başarılı öğrenciyim.Skmdiyse mezuna kalmış bidjy Kullanıyorum şu an 4 çeşit psikiyatrik ilaç. Ama doktorum ona gitmeden ilaç düzenlemedi artık telefonda. Genişletmek için tıkla... Doktor zaten sana neden telefonla ilaç düzenlesin? Doğru düzgün gidip bir tedavi olsana.
Nhessa Nirvana Pro Üye 13 Eylül 2013 55.796 2.789 12 Ocak 2024 Konu Sahibi falwlessone1 #24 falwlessone1 .!.: Corek otu her derde deva diyorlar.Bipolari da duzeltip beni dengeye getirir mi?İse yarr mi ? Bipolarima çare arıyorum. Genişletmek için tıkla... ____________________________________ not: İlaçlara devam
falwlessone1 .!.: Corek otu her derde deva diyorlar.Bipolari da duzeltip beni dengeye getirir mi?İse yarr mi ? Bipolarima çare arıyorum. Genişletmek için tıkla... ____________________________________ not: İlaçlara devam