Ben de kullandım bu ay bakalım 2 gün kaldı adetime inşallah olumlu olur ama pek sanmıyorum. Eğer bebiş geldiyse bilin ki bu kür işe yaradı. 6.denemedeyiz[/QU
kür işe yaradımı merak ettim
ben 3 ay kullandım ama hiçbi faydasını görmedim
Peki nasıl kullandınız :26: Oncede yazmıstım annem 50 yasında bununla adet oldu ve farkında degildik sadece çörek otu şifalı oldugu için atıyorduk sonra televizyonda gördük annem hala adet görüyor her ay düzenli bir şekilde
Cnm bir yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı silme çörek oyu 1 çay kaşığı tarcın her gün taze yap bir tatlı kaşığı sabah akşam ye
Hamile yim kan testi yaptırdım pozitif bu ay yaptıklarımi anlatmak istiyorum tanı önce Rabbim ol diyecek yaptıklarım vesile oldu. Adet zamanı başladım günde 50 dk yürüdüm hergün adetin 2. Günü bal tarçın çörek otu yaptım 12. Güne kadar sabahları ilişki oldu hep ez az 2 saat yattım hiç kalkmadim ayaklarım diktim 1 saat adet bitimi Meryem süresine başladım 41 okunacak 18. Gun gebeliği öğrendim Rabbimin mucizesi sürekli dua ettim bence sende dene sormak istediklerini sor Rabbim herkesi sevindirsin insallah
Hamile yim kan testi yaptırdım pozitif bu ay yaptıklarımi anlatmak istiyorum tanı önce Rabbim ol diyecek yaptıklarım vesile oldu. Adet zamanı başladım günde 50 dk yürüdüm hergün adetin 2. Günü bal tarçın çörek otu yaptım 12. Güne kadar sabahları ilişki oldu hep ez az 2 saat yattım hiç kalkmadim ayaklarım diktim 1 saat adet bitimi Meryem süresine başladım 41 okunacak 18. Gun gebeliği öğrendim Rabbimin mucizesi sürekli dua ettim bence sende dene sormak istediklerini sor Rabbim herkesi sevindirsin insallah
Bugün bende başladım ama çok acı tadı var inşallah işe yarar
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
gunde kaç kaşık yedin
canım çörek otu bal tarçın kürünü klomenle birlikte mi kullandın yan etki felan yaptı mı bende bu ay ilkkez klomen kullanıcam ve bu kürü uygulamayı çok istiyorumBen bu ay adetin 3gunu basladim yumurtalarimda gelisme gordu klobenle birlikte kullandim inss ise yarar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
YaN etki gormedim canim ben bunyeden bunyeye de degisebilir tabi ben olumlu sonuc aldigima inaniyorum insallah sende tez vakitte bebisine kavusursun:)canım çörek otu bal tarçın kürünü klomenle birlikte mi kullandın yan etki felan yaptı mı bende bu ay ilkkez klomen kullanıcam ve bu kürü uygulamayı çok istiyorum
teşekkür ederim inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)YaN etki gormedim canim ben bunyeden bunyeye de degisebilir tabi ben olumlu sonuc aldigima inaniyorum insallah sende tez vakitte bebisine kavusursun:)
Sagolasin birsey soylemeyi unuttum dereceyle vucut isini takip etmeni tavsiye ederim yurt disinda o sekilde takip ediyorlarmis makalede okudumteşekkür ederim inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?