• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çörek otu bal ve tarçın

merhabalar bende 7 aylık evliyim pco var :( bebek istiyorum hem de çokkk bu karrışımı kullanmaya başladım ama adetin ikinci günü değil 5. günü fln yinede kullanayım dedim sorun olmaz heraalde :( artık çok istiyorum çünkü

Ben de kullandım bu ay bakalım 2 gün kaldı adetime inşallah olumlu olur ama pek sanmıyorum. Eğer bebiş geldiyse bilin ki bu kür işe yaradı. 6.denemedeyiz[/QU

kür işe yaradımı merak ettim :D
:49::49::49:

ben 3 ay kullandım ama hiçbi faydasını görmedim :(

Ben bu ay adetin 3gunu basladim yumurtalarimda gelisme gordu klobenle birlikte kullandim inss ise yarar ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Mrb arkadaslar bnm siklusum uzun yumurta takibi yaptırıyorum bu ikinci Takip ilaçsız yaptırıyorum takipleri,,,, ilk takipte geç gelişti yumurta ama çatladı sorun yoktu ama 22. Gün çatladı geç yani bnde bal tarcın çörekotu karısımı yaptım ilk defa 11 gün uydumm hergün sabah aksam yedim bugün gittim ve 11. Gün 16 mm olmuş geçen ay bu vakitler 10 mm di.çok sevindim tam 4yumurta var 3 sagda 1 solda sagdaki bi tane böle iyi gelişmiş herkese bu karışımı öneriyorum iki tanede ananas yedim bu 11 günde adaçayı bir fincan akşamları içtim,rabbim vermiş şifaları sizde yapın ilaca gerek kalmaz allah hepimizin duaları kabul eylesin sağlıcakla kalın

ben 3 ay kullandım ama hiçbi faydasını görmedim :(

Peki nasıl kullandınız :26: Oncede yazmıstım annem 50 yasında bununla adet oldu ve farkında degildik sadece çörek otu şifalı oldugu için atıyorduk sonra televizyonda gördük annem hala adet görüyor her ay düzenli bir şekilde

Peki nasıl kullandınız :26: Oncede yazmıstım annem 50 yasında bununla adet oldu ve farkında degildik sadece çörek otu şifalı oldugu için atıyorduk sonra televizyonda gördük annem hala adet görüyor her ay düzenli bir şekilde

Cnm bir yemek kaşığı bal 1 çay kaşığı silme çörek oyu 1 çay kaşığı tarcın her gün taze yap bir tatlı kaşığı sabah akşam ye:9:

Hamile yim kan testi yaptırdım pozitif bu ay yaptıklarımi anlatmak istiyorum tanı önce Rabbim ol diyecek yaptıklarım vesile oldu. Adet zamanı başladım günde 50 dk yürüdüm hergün adetin 2. Günü bal tarçın çörek otu yaptım 12. Güne kadar sabahları ilişki oldu hep ez az 2 saat yattım hiç kalkmadim ayaklarım diktim 1 saat adet bitimi Meryem süresine başladım 41 okunacak 18. Gun gebeliği öğrendim Rabbimin mucizesi sürekli dua ettim bence sende dene sormak istediklerini sor Rabbim herkesi sevindirsin insallah

Meraba cnm tam olarak Meryem süresini nasıl okudun 41 defa mi sadece onu net yazarsan ve Yürüyüş ne için yaptın

Ben de bu ay bu küre başladım ama aksattığım zamanlar oluyor bu ay 2-63 gün hastalandım ve hastalığın ikinci günü başladım dün 8. Günde ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çıktı umarım bende faydasını görürüm bende geçen sene nisanda kürtaj oldum kasım ayına kadar korunduk rahim dinlensin diye kasımdan sonra bıraktık korunmayı ama ne gelen var ne giden beni en çok korkutan kürtajdan dolayı bir sorun yaşayıp acaba kanallar falan tıkanırmı (doktor kontroller sonucu bir problem olmadığını söyledi) adet olmadan 10 gün önce kan tahlili yaptırdım 1,50 çıktı belki 10 güne var yükselir dedim ama olmadı nasip diyorum tevekkül ediyorum ama korkumu yenemiyorum işte

Bugün bende başladım ama çok acı tadı var inşallah işe yarar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hamile yim kan testi yaptırdım pozitif bu ay yaptıklarımi anlatmak istiyorum tanı önce Rabbim ol diyecek yaptıklarım vesile oldu. Adet zamanı başladım günde 50 dk yürüdüm hergün adetin 2. Günü bal tarçın çörek otu yaptım 12. Güne kadar sabahları ilişki oldu hep ez az 2 saat yattım hiç kalkmadim ayaklarım diktim 1 saat adet bitimi Meryem süresine başladım 41 okunacak 18. Gun gebeliği öğrendim Rabbimin mucizesi sürekli dua ettim bence sende dene sormak istediklerini sor Rabbim herkesi sevindirsin insallah

bal tarcın çörekotunu nasıl yaptın gunde kaç kaşık yedin

Sabah akşam birer yemek kaşığı çok dolu olmasın aç karnına yenecek ağzında çiğneyerek yiyeceksin yarım yemek kaşığı bal bi çay kaşığı tarcin bi çay kaşığı Çörek otu macun kıvamında olacak

merhaba kızlar, öncelikle şunu diyeyim doktorlar normal yollarla olması çok zor derken biz de uzun tedavi sürelerine başlamayı düşünürken hamile olduğumu öğrendim. önce soğan kürü yaptım ardından civanperçemli hayıtlı macun yedim sabah akşam bir kaşık. Sonra bal zencefil karışımı yedim ve şu an 6+1 haftalık hamileyim çok şükür. Sakın bitkisel destekten vazgeçmeyin tabi bu işin uzmanına danışarak. Allah yardımcınız olsun

Ben bu ay adetin 3gunu basladim yumurtalarimda gelisme gordu klobenle birlikte kullandim inss ise yarar :KK66:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım çörek otu bal tarçın kürünü klomenle birlikte mi kullandın yan etki felan yaptı mı bende bu ay ilkkez klomen kullanıcam ve bu kürü uygulamayı çok istiyorum

canım çörek otu bal tarçın kürünü klomenle birlikte mi kullandın yan etki felan yaptı mı bende bu ay ilkkez klomen kullanıcam ve bu kürü uygulamayı çok istiyorum
YaN etki gormedim canim ben bunyeden bunyeye de degisebilir tabi ben olumlu sonuc aldigima inaniyorum insallah sende tez vakitte bebisine kavusursun:)

YaN etki gormedim canim ben bunyeden bunyeye de degisebilir tabi ben olumlu sonuc aldigima inaniyorum insallah sende tez vakitte bebisine kavusursun:)
teşekkür ederim inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)

teşekkür ederim inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın :)
Sagolasin birsey soylemeyi unuttum dereceyle vucut isini takip etmeni tavsiye ederim yurt disinda o sekilde takip ediyorlarmis makalede okudum

Back