Kürtaj dan sonra 4 aydır hamile kalamadim bu ay adetim in 2. Gününden beri çörek otu bal karisimini kullanıyorum doktora gittim adetim in 3. Günü hormonları n gayet güzel dedi hiç bi sorun yok dedi. Ama ben takıntı haline getirdim bi an once hamile kalmak istiyorum. Bu karışımı kullanıp hamile kalan var mi? Ise yarıyor mu lütfen yardım edin
canm durum nedir aldin mi mujdeli haber ??????Bende kullanıyorum bugün son kez kullanacağım inşallah olur iyi haberler alırız
Ben de kullandım bu ay bakalım 2 gün kaldı adetime inşallah olumlu olur ama pek sanmıyorum. Eğer bebiş geldiyse bilin ki bu kür işe yaradı. 6.denemedeyiz
olmazsin insallah ya :-(Adetime 5-6 gün var ağrı giriyor ama adet sancısı sanırım hasta olacağım :-(
Hamile yim kan testi yaptırdım pozitif bu ay yaptıklarımi anlatmak istiyorum tanı önce Rabbim ol diyecek yaptıklarım vesile oldu. Adet zamanı başladım günde 50 dk yürüdüm hergün adetin 2. Günü bal tarçın çörek otu yaptım 12. Güne kadar sabahları ilişki oldu hep ez az 2 saat yattım hiç kalkmadim ayaklarım diktim 1 saat adet bitimi Meryem süresine başladım 41 okunacak 18. Gun gebeliği öğrendim Rabbimin mucizesi sürekli dua ettim bence sende dene sormak istediklerini sor Rabbim herkesi sevindirsin insallah
Hamile yim kan testi yaptırdım pozitif bu ay yaptıklarımi anlatmak istiyorum tanı önce Rabbim ol diyecek yaptıklarım vesile oldu. Adet zamanı başladım günde 50 dk yürüdüm hergün adetin 2. Günü bal tarçın çörek otu yaptım 12. Güne kadar sabahları ilişki oldu hep ez az 2 saat yattım hiç kalkmadim ayaklarım diktim 1 saat adet bitimi Meryem süresine başladım 41 okunacak 18. Gun gebeliği öğrendim Rabbimin mucizesi sürekli dua ettim bence sende dene sormak istediklerini sor Rabbim herkesi sevindirsin insallah
Bende kullanıyorum bugün son kez kullanacağım inşallah olur iyi haberler alırız
Bende kullanıyorum bugün son kez kullanacağım inşallah olur iyi haberler alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?