çörek otu bal ve tarçın

melodi_1

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
66
Puanlar
298
Kürtaj dan sonra 4 aydır hamile kalamadim bu ay adetim in 2. Gününden beri çörek otu bal karisimini kullanıyorum doktora gittim adetim in 3. Günü hormonları n gayet güzel dedi hiç bi sorun yok dedi. Ama ben takıntı haline getirdim bi an once hamile kalmak istiyorum. Bu karışımı kullanıp hamile kalan var mi? Ise yarıyor mu lütfen yardım edin

Benim annem menopoz dönemindeyken bilmeden kullandı ve adet oldu bende pkoyum ve adetlerim düzene girdi biz sadece sabah kahvaltısında balın üstüne atıyorduk bide akşam yemeginde salatanın üstüne etkili oldu hormonlara inşallah bir an önce hamile kalırsınız :)

Canım bence kafana çok taktığın için olmuyor.Stres yapma.Zaten kürtajdan sonra 6 ay korunma öneriyor doktorlar,sağlıklı yumurta için.

Son düzenleme:

bu ay ben de kullandim drum erken olmasina ragmen yumurtaliklarimin iyi boyutta oldugunu soyledi ins. bu ay iyi haberler aliriz..

Bende kullanıyorum bugün son kez kullanacağım inşallah olur iyi haberler alırız

gerçekten faydalı bir kür!kullanınca 2*3 yumurta üretenler var.....hamile kalanlar da var....bence aşılamada kullanılan ilaçlarla aynı etkiyi yapıyor....

Ben de kullandım bu ay bakalım 2 gün kaldı adetime inşallah olumlu olur ama pek sanmıyorum. Eğer bebiş geldiyse bilin ki bu kür işe yaradı. 6.denemedeyiz

Ben de kullandım bu ay bakalım 2 gün kaldı adetime inşallah olumlu olur ama pek sanmıyorum. Eğer bebiş geldiyse bilin ki bu kür işe yaradı. 6.denemedeyiz

sonucunuz nedir ? hamilemisiniz?

Adetime 5-6 gün var ağrı giriyor ama adet sancısı sanırım hasta olacağım :-(

Hamile yim kan testi yaptırdım pozitif bu ay yaptıklarımi anlatmak istiyorum tanı önce Rabbim ol diyecek yaptıklarım vesile oldu. Adet zamanı başladım günde 50 dk yürüdüm hergün adetin 2. Günü bal tarçın çörek otu yaptım 12. Güne kadar sabahları ilişki oldu hep ez az 2 saat yattım hiç kalkmadim ayaklarım diktim 1 saat adet bitimi Meryem süresine başladım 41 okunacak 18. Gun gebeliği öğrendim Rabbimin mucizesi sürekli dua ettim bence sende dene sormak istediklerini sor Rabbim herkesi sevindirsin insallah

Canım hayırlı olsun,Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.Darısı bana ve isteyen herkesin başına inşaAllah.

bence kullan.. ama kürtajdan 6 ay kadar dinlenmen gerekiyor.. ve stres yaparsan buda olumsuz etkiler yapabiliyor..

Geç gördüm cevabı kusura bakma cnm işe yaramadı adet oldum bitti bile tekrar başladım bakalim

merhaba canm bende bebek ıstıyorum adetıme 2 hafta var acaba bal tarcın corek otuna baslasam faydalı olurmu

Ben bu ay denedim bence faydası oldu sende dene denemekten birsey olmaz

İnşallah etkisini görürsün bende bugün adet oldum az önce :) yarın başlayacağım bakalım bi sonra ki ay yazarım birşey olursa :)

Çok sevindim ya RABBIM kolay doğumlar nasip etsin bende deneyeceğim inşallah dua edin. Daha 3 aylık evliyim ama insan istiyo iste hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…