Gebeliğe Hazırlık Çörek otu bal tarçın kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin
Allah bağışlasın evladınızı
Peki benim ve eşimin sorunu yok da
Denemem gereksiz mi olur
Karar veremedim
Hormonları bozmasın die
Ben yerinizde olsam sağlıklı beslenir bi süre ovülasyon takibiyle hamile kalmaya çalışırım. Hemen böyle şeyler denemeye gerek Yok bence. Zor biliyorum beklemek ama sabır diliyorum. Sorun yoksa er geç oluyor zaten inşallah.
Muhakkak ovülasyon test kiti alın eczaneden onlar çok belirleyici oluyor.

Evet kullanıyorum o testi
Üç sene olacak da Ondan ama yapıcak birşey yok tabi
Sağlıklı besleniyorum artık
Canım istemese de zeytin peymir de yiyorum
Paketli gıda kullanmamaya başladım

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
Merhaba ben tup bebek tedavisi ile Suan şükürler olsun ki hamileyim ilk tedavimde yumurtalarım büyümemişti ve sayısı az olduğu icin tedavim iptal olmustu ikinci tedaviye başladım ve bal tarçın çörekotu keten tohumu ve karanfil ile bir kür uyguladım ve bu sefer 16 tane yumurtam toplandı ve kaliteli yumurtalım oldu çok şükür Suan hamileyim ve iyiki bu kürü kullanmisim diyorum

Çok sevindim sizin için
Allah sağlıkla kucağınıza almayı kısmet etsin

Kızlar bu polikistikoverlerde de işe yarıyor mu deneyen var mı

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

Merhaba, polen arısütü denemedim, çörekotu bal denedim ama o ay erken regl oldum, bir sonraki ay hamile olduğumu öğrendim. Bir etkisi oldumu bilemiyorum. Allah’ım en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu.

Aminnn
Bence etti, hazırlık olmuş oldu demekki
Allah bağışlasın
Çörek otu mantıklı gelmeye başladı bana
Polenle hamile olan yok denecek kadar aZ denk geldi araştırmalarım sonucu
Regl ikinci günü başlıcam

Amin canım. Eşime de sabahları keçiboynuzu özü ve zeytinyağında incir yedirdim, tahta kaşık ile, kendimde yedim. Her gün bir miktar, badem fındık ceviz kabak çekirdeğide yedik. Sanırım bu düzen 2 ay sürdü. 7. Ayda tuttu benim. Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah.

Teşekkür ederimm
Amin
Darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…