- 9 Ağustos 2018
- 1
- 0
- 36
- 29
- Konu Sahibi asiyebilge
-
Hamileliginiz hayırlı olsun öncelikle bu kürü uyguladınızmı merak ettim2. Günü başlayıp ne kadar devam edeceğiz kızlar ? Bende başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay.
Merhaba hemileliginiz hayırlı olsun sag salşm kucagınıza alırsınız inşallah kürü uyguladınızmı, uygulafıysanız o aymı hamilr kaldınız yqzarsanız çok sevinirimarkadaşlar hayırlı akşamlar.
Hamile kalmak isterken türlü yollara başvuranlar beni anlayacaktır. Şimdi de yolum bu küre düştü. 2 gündür kullanıyorum ve kasıklarımda ağrı oluşuyor.
Bu kürü uygulayan arkadaşlar durumlarından bahsedebilir mi?
Bu kürü kullanıp hamile kalanlar var mı?
Umuda çok ihtiyacım var. Yaşım 30 ve hiçbir zaman hamile kalamamaktan çok korkuyorum. 4 deneme başarısız. Bu ay 5. Denemem olacak. Bu kürü ilk kez deniyorum.
Hamileliginiz hayırlı olsun öncelikle bu kürü uyguladınızmı merak ettim
Kaç aydır deniyordunuz bizimkide erken ama 6 ay oldu ben çok istiyorum biab önce olsun ınu hisseseyim istiyorum işteAllah razı olsun canım teşekkürler. Bu kürü uyguladığım ay 1 hafta erken regl oldum. Sonraki ay adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim. Kürün bi etkisi oldu mu bilemiyorum. Denemiş oldum. Darısı isteyen herkese tez zamanda inşallah. Ama şunu söyleyebilirim ki kafaya takmadığım ay, oyalandığım, düşünmediğim anda oldu.
Kaç aydır deniyordunuz bizimkide erken ama 6 ay oldu ben çok istiyorum biab önce olsun ınu hisseseyim istiyorum işte
Aminn inşallah aynen bende öyle oldum adet yaklaşınca hep belirti zannediyorum artık bende takmıycam karar aldım bu aygecsin diger hiç bakmıycam ne zaman olursaa die7. Ayda oldu. 6 ay boyunca bende hep sabırsızdım, her belirtiyi hamileliğe yordum, psikolojik oldu bi saatten sonra, ovülasyon testleri vs hep bi takipteydim, en son ay herşeyi oluruna bıraktım, yumurtamın çatladığını bile anlamadım, çok şükür zamanı buymuş demek ki. İnşallah güzel haberi bir an önce alırsınız sizde :) Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın.
Merhaba. Çok teşekkür ederim canım. Evet bu kürü uyguladığım ay hamile kaldım çok şükür. Eşim de aynı ay keçiboynuzu kaynatıp içmişti. Hangisi daha etkili oldu bilmem ama bebeğimizi bekliyoruz çok şükür. Doğal bi kür denemekte fayda var diye düşünüyorum.Merhaba hemileliginiz hayırlı olsun sag salşm kucagınıza alırsınız inşallah kürü uyguladınızmı, uygulafıysanız o aymı hamilr kaldınız yqzarsanız çok sevinirim
Evet yarın sabah başlıycam inşallah 2 günü adetimin lütfen dualarına alırmısın benide hamilesin ya rabbim dularını kabul eder inşallahMerhaba. Çok teşekkür ederim canım. Evet bu kürü uyguladığım ay hamile kaldım çok şükür. Eşim de aynı ay keçiboynuzu kaynatıp içmişti. Hangisi daha etkili oldu bilmem ama bebeğimizi bekliyoruz çok şükür. Doğal bi kür denemekte fayda var diye düşünüyorum.
İnşallah en kısa zamanda alırsın canım mutlu haberi. Allah yardımcınız olsunEvet yarın sabah başlıycam inşallah 2 günü adetimin lütfen dualarına alırmısın benide hamilesin ya rabbim dularını kabul eder inşallah
arkadaşlar hayırlı akşamlar.
Hamile kalmak isterken türlü yollara başvuranlar beni anlayacaktır. Şimdi de yolum bu küre düştü. 2 gündür kullanıyorum ve kasıklarımda ağrı oluşuyor.
Bu kürü uygulayan arkadaşlar durumlarından bahsedebilir mi?
Bu kürü kullanıp hamile kalanlar var mı?
Umuda çok ihtiyacım var. Yaşım 30 ve hiçbir zaman hamile kalamamaktan çok korkuyorum. 4 deneme başarısız. Bu ay 5. Denemem olacak. Bu kürü ilk kez deniyorum.
Ne güzellllArı sütü bal polen kullanmıştım ben . O ay hamile kalmıştım
Biraz umutlandım sankibende kullandım düzenli olması gerek ve adetinin ikinci günü başlanması gerek bildiğim kadarıyla Rabbim nasip etti çok şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim
merhaba hayirlisi olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh bende bu.kuru denemek istiyorum siz nasil yaptiniz acaba bu kuru uyguladiginiz ay mi hamile.kaldiniz
2. Günü diye yazmışsınız ama kaçıncı güne kadar devam edicez :)
2. Günü başlayıp ne kadar devam edeceğiz kızlar ? Bende başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay.
Bende ogluma hamile kalmak istedigmde uygulamistim o ay meryem suresi de okumustum. Allahin takdiri. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin
Merhaba ben sadece 2 gün kullanabilmiştim apar topar memlekete gitmiştim sonradan da denemedim açıkçasıMerhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
Çörek otu bal tarçın yaptığım ay hamile kaldım. Allah aratmasın bi an önce olsun sizin de inşallahMerhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?