Gebeliğe Hazırlık Çörek otu bal tarçın kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende 14 aylık ewliyim adet düzensizliginden gittim prolaktin yüksek cıktı dokuz ay ilaç kullamdm şimdi normal düzeyde. Adetimin üçüncü günü bütün hormon testlerimi yaptrdm onlar normal ama hala bebegimiz olmadı ne
yapmalıyım yardım edin lütfen

Merhaba hemileliginiz hayırlı olsun sag salşm kucagınıza alırsınız inşallah kürü uyguladınızmı, uygulafıysanız o aymı hamilr kaldınız yqzarsanız çok sevinirim

Hamileliginiz hayırlı olsun öncelikle bu kürü uyguladınızmı merak ettim

Allah razı olsun canım teşekkürler. Bu kürü uyguladığım ay 1 hafta erken regl oldum. Sonraki ay adetim gecikti ve hamile olduğumu öğrendim. Kürün bi etkisi oldu mu bilemiyorum. Denemiş oldum. Darısı isteyen herkese tez zamanda inşallah. Ama şunu söyleyebilirim ki kafaya takmadığım ay, oyalandığım, düşünmediğim anda oldu.

Kaç aydır deniyordunuz bizimkide erken ama 6 ay oldu ben çok istiyorum biab önce olsun ınu hisseseyim istiyorum işte

Kaç aydır deniyordunuz bizimkide erken ama 6 ay oldu ben çok istiyorum biab önce olsun ınu hisseseyim istiyorum işte

7. Ayda oldu. 6 ay boyunca bende hep sabırsızdım, her belirtiyi hamileliğe yordum, psikolojik oldu bi saatten sonra, ovülasyon testleri vs hep bi takipteydim, en son ay herşeyi oluruna bıraktım, yumurtamın çatladığını bile anlamadım, çok şükür zamanı buymuş demek ki. İnşallah güzel haberi bir an önce alırsınız sizde :) Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Aminn inşallah aynen bende öyle oldum adet yaklaşınca hep belirti zannediyorum artık bende takmıycam karar aldım bu aygecsin diger hiç bakmıycam ne zaman olursaa die

Merhaba hemileliginiz hayırlı olsun sag salşm kucagınıza alırsınız inşallah kürü uyguladınızmı, uygulafıysanız o aymı hamilr kaldınız yqzarsanız çok sevinirim
Merhaba. Çok teşekkür ederim canım. Evet bu kürü uyguladığım ay hamile kaldım çok şükür. Eşim de aynı ay keçiboynuzu kaynatıp içmişti. Hangisi daha etkili oldu bilmem ama bebeğimizi bekliyoruz çok şükür. Doğal bi kür denemekte fayda var diye düşünüyorum.

Evet yarın sabah başlıycam inşallah 2 günü adetimin lütfen dualarına alırmısın benide hamilesin ya rabbim dularını kabul eder inşallah

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?
Ben de denemek istiyorum da...

merhaba hayirlisi olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh bende bu.kuru denemek istiyorum siz nasil yaptiniz acaba bu kuru uyguladiginiz ay mi hamile.kaldiniz

Merhaba polen veya arı sütü ile ya da çörek otu -bal ile hamile kalabildiniz mi ?

Bende ogluma hamile kalmak istedigmde uygulamistim o ay meryem suresi de okumustum. Allahin takdiri. Allah kimsenin kucagini bos birakmasin

Amin

Merhaba ben sadece 2 gün kullanabilmiştim apar topar memlekete gitmiştim sonradan da denemedim açıkçası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…