- Konu Sahibi asiyebilge
-
Ne mutlu sizeBen ilk oğluma bu kürü uyguladıgim ay hamile kaldim
Ne mutlu sizeinşallah bende de işe yarar
Uyguladığınız ay mi hamile kaldiniz. Bende bu ay olmazsa uygulamayi dusunuyorum nasip artik.bende kullandım düzenli olması gerek ve adetinin ikinci günü başlanması gerek bildiğim kadarıyla Rabbim nasip etti çok şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim
merhaba hayirlisi olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh bende bu.kuru denemek istiyorum siz nasil yaptiniz acaba bu kuru uyguladiginiz ay mi hamile.kaldinizbende kullandım düzenli olması gerek ve adetinin ikinci günü başlanması gerek bildiğim kadarıyla Rabbim nasip etti çok şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim
Canım arı sütü bal polen hazır karışım mı aldın yoksa ayrı ayrı mı ben n11 de hazır karışım buldum ama hangisi daha iyiArı sütü bal polen kullanmıştım ben . O ay hamile kalmıştım
Bende hazır aldım aksu vital en iyi marka canm . Arı sütü oranı yüksek. Onu kullanmıştım benCanım arı sütü bal polen hazır karışım mı aldın yoksa ayrı ayrı mı ben n11 de hazır karışım buldum ama hangisi daha iyi
Döndüğün için teşekkür ederim kuzum inşallah gerek kalmaz ama adet olursam başlarım buna :))Bende hazır aldım aksu vital en iyi marka canm . Arı sütü oranı yüksek. Onu kullanmıştım ben
Ben nette baktim. 2. Günü baslayip 12 gun diyo. Tam ovulasyon dönemine kadar denk geliyor.2. Günü başlayıp ne kadar devam edeceğiz kızlar ? Bende başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay.
Ben nette baktim. 2. Günü baslayip 12 gun diyo. Tam ovulasyon dönemine kadar denk geliyor.
evetUyguladığınız ay mi hamile kaldiniz. Bende bu ay olmazsa uygulamayi dusunuyorum nasip artik.
evet Saraçoğlunun sayfasından bakabilirsiniz nasıl uygulandığınamerhaba hayirlisi olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh bende bu.kuru denemek istiyorum siz nasil yaptiniz acaba bu kuru uyguladiginiz ay mi hamile.kaldiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?