Gebeliğe Hazırlık Çörek otu bal tarçın kürü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

asiyebilge

duam belli, amin.
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2018
141
103
103
36
istanbul
arkadaşlar hayırlı akşamlar.
Hamile kalmak isterken türlü yollara başvuranlar beni anlayacaktır. Şimdi de yolum bu küre düştü. 2 gündür kullanıyorum ve kasıklarımda ağrı oluşuyor.

Bu kürü uygulayan arkadaşlar durumlarından bahsedebilir mi?
Bu kürü kullanıp hamile kalanlar var mı?
Umuda çok ihtiyacım var. Yaşım 30 ve hiçbir zaman hamile kalamamaktan çok korkuyorum. 4 deneme başarısız. Bu ay 5. Denemem olacak. Bu kürü ilk kez deniyorum.

Merhaba adetin kaçıncı günü başladınız küre ? Sanırım adetin ikinci günü başlanması gerekiyor. Ben bir kere denedim bunu o ay doktora gittiğimde bir sürü küçük yumurtan var demişti doktor ama ben adetten sonra başlamıştım o yüzden geç kaldım büyüyemediler sanırım. Yani yumurtlamaya kesinlikle etkisi olan bir kür faydasını gören çok inşallah sizin de olur

Adetimin 4. Günü başladım. Biraz geç oldu sanki. Ben doktor kontrolünden geçtim. Alttan muayene ve bi kaç test sonucu iyi olduğumu söyledi. Eşimin de sperm testi var salı günü. Onda da bir şey çıkmazsa bir kaç ay bu kürü denemeye karar verdim. Bakalım ne olacak...

Ben ilk oğluma bu kürü uyguladıgim ay hamile kaldim

bende kullandım düzenli olması gerek ve adetinin ikinci günü başlanması gerek bildiğim kadarıyla Rabbim nasip etti çok şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim

bende kullandım düzenli olması gerek ve adetinin ikinci günü başlanması gerek bildiğim kadarıyla Rabbim nasip etti çok şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim
Uyguladığınız ay mi hamile kaldiniz. Bende bu ay olmazsa uygulamayi dusunuyorum nasip artik.

merhaba hayirlisi olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh bende bu.kuru denemek istiyorum siz nasil yaptiniz acaba bu kuru uyguladiginiz ay mi hamile.kaldiniz

2. Günü diye yazmışsınız ama kaçıncı güne kadar devam edicez :)

2. Günü başlayıp ne kadar devam edeceğiz kızlar ? Bende başlamayı düşünüyorum önümüzdeki ay.

merhaba hayirlisi olsun rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh bende bu.kuru denemek istiyorum siz nasil yaptiniz acaba bu kuru uyguladiginiz ay mi hamile.kaldiniz
evet Saraçoğlunun sayfasından bakabilirsiniz nasıl uygulandığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…