Tavuk Yemekleri Cordon Bleu- Banvit Piliç Sponsorluğunda

greyfurt

Günümüzde 2 2 daha 5 ediyor. 4 diyeni taşlarlar.🤐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2021
484
2.093
32
Taaaa taaammm

Bir fransız yemeği dolayısı ile karşınızdayım. Hemen fonda müziğimizi açalım ve tarife geçelimm.

Veee tariff geliyorr.

İlk olarak tavukları ele alalım. Tavukları ne kadar inceltebilirsek sarması o denli kolay olur. Cordon bleu için ihtiyacımız olan kemiksiz tavuk göğüs etidir. Öncelikle tavuğun filatosunu çıkaralım.

Not: burada bir not düşmek istiyorum. İsteyenler bu aşamada tavuğu baharatlandırabilir. Ben sade sevdiğim için ileride unun içine tuz katacağım. Başka bir müdahelem olmayacak.

Sıkıca saralım. Streçfilmden yardım alabilirsiniz.

Not: Dolapta dinlenince daha kalıp gibi duruyor. Açılma ve kızarma esnasında patlama yapmıyor.

Bu işlemi 2 kez tekrarlayın.

Not: pişirme zamanı tavuğun kalınlığına göre değişiyor. Orta ateşde sık sık çevirin. En iç kısmının pişmesine özen gösterin. Çiğ tavuk tehlikeli.

Eriyen peynirler Ben

İsterseniz kaşar peyniri de kullanabilirsiniz. Benimki biraz şov.

Sıcak sıcak soğutmadan servise geçelim.

Afiyet olsun - Bon appétit

Sevgiyle kalın

Son düzenleyen: Moderatör:
Ellerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuşDetaylar çok iyi
Yarışmada bol şans diliyorum

Allahimmm bu neeegözlerimiz bayram etti resmen off o akan peynir tam görsel show beybi show time loading yani efsane gözüküyor, böyle akan şeyleri seviyorum ben bayıldım ellerine sağlık başarılar dilerim canım benim

Bu neeediiiirr mooohhtooosoooommm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…