corc avci (yabanci isimli türk psikolog)

narincandan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2020
93
88
corc bey benim yillarca tekrar eden depresyon tedavisi icin aradigim psikologmus, bana gercekten cok faydasi dokundu. bizim ailede genetik sanirim teyzemde annemde bende hep agir depresyon sosyal kaygilar vardi ,o kadar cok psikologa gittim ki, devlettekiler pek ilgilenmiyor , özelde de bazen saatler uymuyor bazen cok cok pahali oluyor(500 isteyen vardi). Ben Corc beye baska sorunlari icin tedavi olan bir arkadasim sayesinde ulastim. online terapi nasil olur diye düsünüyordum kaygilarim vardi ama cok rahat seanslarimi gerceklestirdik. corc bey cok insancil cok yardimsever ve esnek birisi. tedavim iyi gecerse kendimi iyi hissedersem onun hakkinda yorumlar yazacagim derman arayanlara yardimci olsun demistim kendime söz vermistim .
Kendisi hacettepe mezunu, izmirde yüksek lisans yapmis simdi almanyada psikoterapi egitimi alip orda bir psikyatri hastanesinde calisiyormus . bana cok faydasi oldu gönülden öneririm .sorulariniz olursa mesaj atabilirsiniz bana .
psikolog secerken egitimlerine mutlaka bakin, birilerinden tavsiye almadan özeldekilere paranizi kaptirmayin heleki önden size bilmem su kadar seans gelmen lazim diyen paragöz psikologlara sakin ola aldanmayin.
hepinize acil sifalar dilerim.

Ben yardım almak istiyorum, çok zor bir süreçten geçiyorum. Üzüldükçe biryerlerim ağrıyor. Ama maddi imkanım hiç yok devlet hastanesinden randevu aldım ama 10 dk muayene süresi. Bidaha gidene kadar .. açıkçası çok mantıksız. Bana önerebileceğiniz bir şey var mı.

.
merhaba muberra23 cok gecmıs olsun, insallah en kisa sürede iyilesirsin. benim psikologumu önerebilirim sana. gercekten cok fayda gördüm ben, artik yasamak istemiyordum beni kendime getirdi , kendimi sevdirdi bana. psikolojik destekte malesef maddiyat ön planda cünkü hastanedekilr ilgilenmiyor pek, ilgilenselerde onlarin cogu malesef tam uzman degiller almalari gereken bircok egitimi almamislar buda hem hastaligin daha kötüye gitmesine sebep oluyor hemde umudunu kaybetmene sebep oluyor. Maddi imkaninin pek iyi olmadigini belirtmissin ama belki seans araliklarini uzun tutarak yani ayda bir yada iki haftada bir seans alarak ilerleyebilirsin eger maddi imkanin cok iyi degilse. eger istersen özelden sana psikologumun bilgilerini verebilirim buraya ücret falan yazmam dogru olmaz özelden bilgilendirme yapabilirim. tekrar cok gecmis olsun.

Evet corc bey ile bende tanısma fırsatı buldum..ve iyiki buldum onunla tanışmadan önce Türkiye de en iyi tanınmış hastanelerden birinde bir psikologtan yardım almak istedim ama sadece para konuşuyor malesef..yani ilk görüşme 40dk sürdü ve ödememi yapip ciktim ikinci ve sonraki görüşmelerde hanimefendi yoğunluktan pek musait olamadigi icin öteleyip durdu randevumu yani bilemedimbi psikolog hastasının tedavisini mi düşünmeli yoksa kendi menfaatini mi??Ama CORC bey ile tanıştıktan sonra herşey çok daha farklı oldu evet suüre gene vardı ama süreyi aştığında evet süremiz doldu sen toparlan sonra devam ederiz demeden güzel telkinlerde bulunuyor ve her seansında kendini daha iyi hissediyorsun hatta randevunu kendin bile ayarlayabiliyorsn yani onunla nezaman görüşme ayarlamak istersen herzaman ulaşabiliyorsun..ben onunla online görüşme yaptim ve gayet iyiydi yani gorüşmeyi illa yüz yüze yapmaya gerek yok online ile harika bi görüşme oldu herkese tavsiye ediyorum ücreti de gayet makul sean başina 500lira ödeme yapiyoruz ama inanin karşılığını misli ile aliyorsunuz en iyi Türk psikologlardan diyebilirim isminin yabanci olmasina aldanmayin

İzzet güllüyü dinle youtubeden.

Bu üye neden pasif oldu acaba çok merak ettim bu doktoru sürekli övdü sonra da online terapi yapmıyor artık dedi N Narinkimse bak canım hani konuşmuştuk ya bu üye pasif olmuş acaba doktorun reklamını mı yaptı ki

Fiyatı makul mu mezun mu emin değilim ama yeni mezunsa şayet aldığı paranın da maşallahı var

Yok artık ya hastanedeki doktorlar tam uzman değil mi pesssss artık maddi imkanı az olan insana 500 tl lik Dr mu psikolog mu kişiyi öneriyorsunuz kanmayın arkadaşlar kanmayın ben bile 14 aydır seans alıyorum tam düzelmediğim halde doktorumun birçok eğitimi olduğu halde tam tavsiyede bulunmuyorum

Bu msjı yazıp çıkmışsınız ne hikmetse

Valla canım neye inanacağını şaşırıyor insan. Ben de bir kaç psikolog değiştirdim. Yöntemler aynı. Hiçbirinin elinde sihirli değneği yok. Farklı yöntemleri de yok. İsim yazanlara güvenmiyorum açıkçası. Kendi psikoloğumu da önermem. Ben iyi olamadım ki. Kimseyi kandırmaya gerek yok. İnsan sadece burdan ibaret değil. İnananlar için ahiret boyutu da var.

Nasıl da savunmuştu doktoru konu bile açmış arada 1 kişi daha sadece övüp çıkmış doktoru sadece 1 msj ne hikmetse şaşılacak şey ya

Herkese merhaba öncelikle yapılan yorumları okudum.Birçoğumuzun ön yargıları olabilir fakat doğru değerlendirmeyi yapabilmek için gerçekten o konu hakkında doğru bilgiye sahip olmak gerekir. Bundan dolayı yorum yaparken objektif olunması gerektiğini düşünüyorum.Herkesin bu konuda aynı hassasiyeti göstermediği ortada. Öncelikle Corç beyi tanımadan yapılan yorumlar beni hayrete düşürdü. Eminim tanıyor olsaydınız bu konudaki fikirleriniz farklı olurdu.
Benim seneler önce Corç beyle görüşme şansım olmuştu. Uzunca bir süre görüşmelerimiz devam etmişti. Ailevi sebepler yüzünden depresyon belirtisi ve bunun olumsuz getirileriyle uğraşmaktaydım. İçinde bulunduğum karamsarlık ve bunalımlı ruh hali beni içten içe hapsediyordu. Kendime, aileme hatta okuluma, derslerime ideallerime tamamen yabancılaşmıştım. Corç beyle tanışmam ve görüşmelerimizin başlamasıyla beraber kademe kademe düzelmeye ve kendimi bulmaya başladım. Derslerimdeki başarım ailemde oluşan sıkıntılara karşı tavrım ve kısacası hayata bakışımın değişmesinde etkili oldu.Kesinlikle insanı içinde bulunduğu o sıkıntılı durumdan çıkaracak reçete Corç beyle görüşmekten geçiyor. Bana çok iyi geldi.
Buradan Corç beye tekrardan şükranlarımı sunuyorum.

Bu doktora nasıl ulaşabilirim acaba nasıl kurtuldunuz özelden mesaj atamıyorum size bana geri dönüş yaparsanız çok sevinirim.

merhaba, corc beye bir dahaki gidişinizde söyleyin lütfen. Birileri yeni yeni üyelik açıp burada kendisini övünce sadece itici oluyor. Kendini burada övdürmek yerini işini yapsın, o zaman zaten üyeler yazar

merhaba, corc beye bir dahaki gidişinizde söyleyin lütfen. Birileri yeni yeni üyelik açıp burada kendisini övünce sadece itici oluyor. Kendini burada övdürmek yerini işini yapsın, o zaman zaten üyeler yazar
Merhaba siz sanırım tanıyorsunuz memnun kalmadınız mı . Bende yazılanları okuyunca arada kaldım .

Merhaba siz sanırım tanıyorsunuz memnun kalmadınız mı . Bende yazılanları okuyunca arada kaldım
yoo tanımıyorum da peşpeşe bariz reklam amaçlı üyeli var.
yoo tanımıyorum da peşpeşe bariz reklam amaçlı üyeli
Merhaba
merhaba yeni üyesiniz dikkatimi çekti ve şiir gibi yazmışsınız bir editörden geçmediği kalmış yazının dolayısıyla önyargılı olmamız çok normal değil mi birçok reklam veriliyor. Normalde önyargılı değilim fakat reklam kokuyor ama eğer gerçekten tedavi aldıysanız ve iyi geldiyse reklam değilse bir doktora ihtiyacım var nasıl ulaşabileceğimi bildirir misiniz .Artık tedavi yapmıyor falan yazılmış siz nasıl aldınız o halde??

Benim devam ettiğim kendi doktorum var online yapmıyor diye biliyorum ama bu etiketlediğim arkadaşın dediği psikolog sosyal medyada da gördüğüm kadarı ile güvenilire benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…