Corasprin

funnyz

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2022
37
12
8
33
Corasprin ve iğne(kan sulandırıcı) kullanan arkadaşlar. Corasprin i ne zamana kadar kullandınız?

Corasprin ve iğne(kan sulandırıcı) kullanan arkadaşlar. Corasprin i ne zamana kadar kullandınız?
Herkesin durumu farklıdır doktorunuzu dinleyin tüp bebekte 8 haftada bırakıyorlar normal bir gebelikse ama düşük riski varsa devam ediyor ilaçların size zararı olmaz kan sulandırıcı ilaçları kesmek bir sorun varsa bebeğin kalbinin durmasıyla sonuçlanıyor

Benim tansiyon problemim olur diye erken doğum riskine karşılık 14 haftamdan Beri kullanıyorum doktorunuz öneriyorsa mutlaka kullanın

Ya aslında doktorumu değiştim. Yeni doktorum da corasprin i bırak dedi . Doğuma az kaldı. Ama insan yine de çekiniyor

32 de bırakıyorlar genelde iğne doğuma kadar devam

Tansiyon riskinden dolayı kullanıyorum 16. Haftamdan beri 32 ye kadar da kullanacağım sanırım. Doğuma yakın bırakılıyor

12+1 de verdi doktorum 2 haftadır içiyorum sorucam pazar günü ne zaman bırakacağımı vs. bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…