• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coraspirin ve Oskapar İlaç Kullananlar. (Tüp Bebek)

mutluanne94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2020
3
0
1
30
Öncelikle merhabalar tüp bebek ile şuanda 6+4 hafta hamileyim. Geçen hafta kahverengi tarzda bi kanamam oldu endişelenip tüp bebek doktorum dışında başka doktora gittim ( Kullandığım ilaçlar Coraspirin, Estofem, Protulex ve Progestan İğne) gittiğim doktor coraspirin kaynaklı kanamam olduğu için Coraspirin ve Estofem ve Protulexi keserek Oksapar (iğne), Progestan (iğne), Progestan (Hap) olarak tedaviye devam etmek istedi. İçime sinmediği için tüp bebek doktorumuza gittik oda Coraspirin ve Estofemi kesip Protulex ve Progestan (iğne) devam etmemi söyledi. Hangisinin dediğini yapmayalıyım Tüp bebek doktorum şehir dışında sürekli gidemem zaten 10. haftadan sonra kendi memleketimde doktora geçebileceğimi söylemişti. Benim durumumda olan veya başından geçen var mı yardımcı olur musunuz kafam çok karıştı.

Öncelikle merhabalar tüp bebek ile şuanda 6+4 hafta hamileyim. Geçen hafta kahverengi tarzda bi kanamam oldu endişelenip tüp bebek doktorum dışında başka doktora gittim ( Kullandığım ilaçlar Coraspirin, Estofem, Protulex ve Progestan İğne) gittiğim doktor coraspirin kaynaklı kanamam olduğu için Coraspirin ve Estofem ve Protulexi keserek Oksapar (iğne), Progestan (iğne), Progestan (Hap) olarak tedaviye devam etmek istedi. İçime sinmediği için tüp bebek doktorumuza gittik oda Coraspirin ve Estofemi kesip Protulex ve Progestan (iğne) devam etmemi söyledi. Hangisinin dediğini yapmayalıyım Tüp bebek doktorum şehir dışında sürekli gidemem zaten 10. haftadan sonra kendi memleketimde doktora geçebileceğimi söylemişti. Benim durumumda olan veya başından geçen var mı yardımcı olur musunuz kafam çok karıştı.
Merhaba kan pıhtılaşma sorunuz mu vardı acaba çok geçmiş olsun bende tüp bebek yaptırdim daha çok yeni kese görmeye de henüz gitmedim. Konu içinde oksapar ve coraspirin yazdığı için merak ettim.
Benim Dr bana coraspirin vs vermemişti bende sordum neden verilmedi çünkü çoğu tüp bebek yapan herkes kullanıyor kan pıhtılaşması olsun olmasın ben sorunca verdiler transferin 15. Gununden beri bende coraspirin kullanıyorum.
Onun dışında
estroferm
Duphoston
Progeston 200 mg fitil kullanıyorum. Her doktor başka başka ilaç veriyor demekki

Dediğiniz gibi kan pıhtılaşması sorunum yok. Olsun olmasın kalp atışını duyulasıya kadar kullanılması gerekiyordu. Kalp atışını duyduk kanamam olduğu için mi oksapar verdi onu anlamadım coraspirinle oksapar aynı etkiyi vermiyor mu ? Niye 2 doktorda farklı şeyler söylüyor onu anlamış değiliz.

Ben progestron igne ve
Kan sulandirici igne kullanmıştım, tup bebek doktorunuza telefonla ulaşıp sorun isterseniz ve iyi bir doktor seçin ona güvenin onla devam edin kafanız karismasn

Back