• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coraspin ve clexane...

0fLu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2010
12.098
769
213
İstanbul
Hayirli sabahlar kizlar?
Basindan gecmis olanlar bana yardimci olabilir mi?
Oglumdan once iki dusuk( biri kimyasal digeri kese goruldkten sonra)
Yasadim.
Ogluma hamile kaldigmda gittigm doktor coraspin clexane kan sulandirici igne vermisti. İgneyi uc ay coraspini ise 30 lj haftalara kadar kullanmistim.
Asil sorum..
Ben suan tekrar hamileyim. Yeni gittigim doktor erken haftalardaki dusuklerin dusuk sayilmadigini. İgne ve hap kullanmama gerek olmadigini soyledi.
Oglumda kullandim dedim.
Onunla alakasi yok dedi.
Kafam karisti acikcasi.
Suan daha 4 haftalik..
Boyle bi durum yasayan var mi?

Bn de boş gebelik kimyasal geçirdim 3 aylık hamileyim iğne kullanıyorum

Bi kaç doktora daha git geçmiş önemli anne baba tarafının da

Bn de boş gebelik kimyasal geçirdim 3 aylık hamileyim iğne kullanıyorum

Bi kaç doktora daha git geçmiş önemli anne baba tarafının da
lk haftada oldugu icin pek onemsemedi.
Oglumda kullandim dedim onla alakasi yok dedi.
Kafam allak bullak sali tekrar cagirdi. Basja doktora daha gidicem.
Bu doktor da taninmis yani herkes buna gidiyor.
Emin misiniz kullanmamam gerektigine dedim.
Kitap boyle yaziyor dedi..

lk haftada oldugu icin pek onemsemedi.
Oglumda kullandim dedim onla alakasi yok dedi.
Kafam allak bullak sali tekrar cagirdi. Basja doktora daha gidicem.
Bu doktor da taninmis yani herkes buna gidiyor.
Emin misiniz kullanmamam gerektigine dedim.
Kitap boyle yaziyor dedi..

Ya doktorlar 2 ye bölünmüş durum da benm 3 doktorum da hamileliğin farkeder farketmez gel dedi iğneye başladılar
Arkasından antifaktör xa testi yapıldı dozunu ayarlamak için şimdi her ay o testi yaptırıyoruz

Ya doktorlar 2 ye bölünmüş durum da benm 3 doktorum da hamileliğin farkeder farketmez gel dedi iğneye başladılar
Arkasından antifaktör xa testi yapıldı dozunu ayarlamak için şimdi her ay o testi yaptırıyoruz
Sanirim baska bi doktora daha gitsem daha iyi olcak.
Salidan sonra baska bi doktor daha var iyi dedikleri bide oraya gideyim.
Bakalim o ne dicek

Hayirli sabahlar kizlar?
Basindan gecmis olanlar bana yardimci olabilir mi?
Oglumdan once iki dusuk( biri kimyasal digeri kese goruldkten sonra)
Yasadim.
Ogluma hamile kaldigmda gittigm doktor coraspin clexane kan sulandirici igne vermisti. İgneyi uc ay coraspini ise 30 lj haftalara kadar kullanmistim.
Asil sorum..
Ben suan tekrar hamileyim. Yeni gittigim doktor erken haftalardaki dusuklerin dusuk sayilmadigini. İgne ve hap kullanmama gerek olmadigini soyledi.
Oglumda kullandim dedim.
Onunla alakasi yok dedi.
Kafam karisti acikcasi.
Suan daha 4 haftalik..
Boyle bi durum yasayan var mi?

Oflu bende bunu düşünüyorum, bir kızım var, kızımdan önce bir düşük, kızımdan sonra iki defa kalp durması ve bir kimyasal, ben de çift çizgi çıktı, gebelik netleşsin inşallah bende hemen doktora gideceğim, seninlede paylaşırım, sende daha erken gidersen bilgi paylaşırsın bizimlede:)
Rabbim hayırlısını versin,

Oflu bende bunu düşünüyorum, bir kızım var, kızımdan önce bir düşük, kızımdan sonra iki defa kalp durması ve bir kimyasal, ben de çift çizgi çıktı, gebelik netleşsin inşallah bende hemen doktora gideceğim, seninlede paylaşırım, sende daha erken gidersen bilgi paylaşırsın bizimlede:)
Kalp durmasi falan yasamadim o yuzden kullanma dedi ama oglumda da kullandgm icin biraz tedirgin oldum.
Bi hafta sonra baska doktora gidicem bakicaz artik

Kizinda kullandin mi peki igne bisey

Bence başka doktora da gidin.benim gittiğim doktor tıp fakültesinde hoca ve ona çok güveniyorum.hamileliği öğrenir öğrenmez aradım ve hemen bana iğne ve jel aldırdı.
Oyle yapicam bi doktora daha gideyim.
Devlet hastanesine de gidicem kontrol icin.
Kullan derse kullanirim.
Daha ilk haftalardayim Allahtan.
Rabbime emanet bakalim.
Bu kullanma diyen doktor da cok iyi aslinda
Cok hastasi var.
Tup bebek yapmis olan bi tanidigimin kontrollerini dogumunu o yapti.
Kime sorsam ona git dediler bana.

Sanirim baska bi doktora daha gitsem daha iyi olcak.
Salidan sonra baska bi doktor daha var iyi dedikleri bide oraya gideyim.
Bakalim o ne dicek
Mutlaka başka doktora da git ben 7.haftada doktor ihmali yüzünden Bebeğimi kaybettim. Bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim hemen iğne ve coraspirin verdi doktor

Mutlaka başka doktora da git ben 7.haftada doktor ihmali yüzünden Bebeğimi kaybettim. Bugün yeniden hamile olduğumu öğrendim hemen iğne ve coraspirin verdi doktor
Baska doktora gittim clexane 0.4 coraapon ve folbiol verdi. İgne uc ay kullanicam sanirim.
Erken ogrenmem iyi oldu bende basladim igneye cumartesiden beri vuruyorum

Back