• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Coranadan dolayi lazer yaptiramayanlar

Ahmeryem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
180
69
28
32
Merhaba arkadaşlar ben yüzüme lazer epilasyon yaptiriyordum malum virüsten ötürü güzellik merkezleri kapandı. Ve tuylerim iyce cıktı arada makina ile alıyorum ama hemen tekrar uzuyor. Çok rahatsız oluyorm hiç mutlu değilim sizce ne yapmalıyım? Siz bu süreci nasl atlatıyorsunuz?

Bence hazır ara verilmişken iğneli epilasyonla devam edin yüz bölgesinde epilasyon ne yazıkki kötü sonuçlar veriyor zaten makineyle alarak zayıflamış kıl köklerini almış oldunuz lazerden ağzı yanmış biri olarak nacizane tavsiyem bu yönde

Bence hazır ara verilmişken iğneli epilasyonla devam edin yüz bölgesinde epilasyon ne yazıkki kötü sonuçlar veriyor zaten makineyle alarak zayıflamış kıl köklerini almış oldunuz lazerden ağzı yanmış biri olarak nacizane tavsiyem bu yönde
Igneli lazer çok acılı sanırım. Hem ineli lazer kesin çözüm oluyormu tuz bölgesi için pek bi bilgim yokta

Bende pazartesi başlayacağım doğru ellerde yapılırsa kesin çözüm olduğunu söylüyorlar çünkü kıl köklerine direk elektrik vererek yok ediliyor kıllar

Bende pazartesi başlayacağım doğru ellerde yapılırsa kesin çözüm olduğunu söylüyorlar çünkü kıl köklerine direk elektrik vererek yok ediliyor kıllar
Hmm anladm canm inşallah faydasını görürsün. Bende bi düşüneyim bu ineli lazeri. Teşekkür ederim

Back