Etrafi koyu cemberli, hareli lens sana daha cok yakisirdi bence. Daha dogal daha güzel dururdu. Solotica hidrocharm lensleri koyu gözlere özel üretilmis. Sanirim seninde kendi gözlerin koyu kahve. Eminin hareli koyu cemberli sana daha güzel yakisir.
SÖZÜM MECLISTEN DISARI: haresiz lensler yilan veya baykus gözü gibi duruyor. Dogallikla alakasi yok. Haresiz lensler, kendi dogal gözü mavi yesil olanlarin göz renklerini acmak - koyultmak icin üretilmis.
evet bu yoruma kısmen de olsa katılıyorum..hareli olanlar daha doğal duruyorlar genelde ancak solotica kullanan insanların çoğunun açık renklerde haresiz seri tercih etmesinin nedeni pupil büyüklüğünün charm serisine göre daha dar oluşundan kaynaklanıyor büyük ihtimalle...özellikle charm serisinde açık renklerde harenin rengi ve pupil genişliği çok göze çarptığı için açık renklerde cor serisini daha çok tercih etme eğilimi var insanlarda....
ama tabi ki benim de fikrime göre açık renk olan ve haresiz olan lensler sarışınlara daha çok yakışıyor..mesela cameron diazı ben genelde haresiz lenslerle görüyorum gerçek hayattan alınma fotolarında...bazı sarışınların koyu çerçeveli hareli lensler taktığını gördüğümde ise gözlerin lens olduğunun derhal anlaşıldığını düşünüyorum..istediği kadar doğal göz rengiyle lens rengi uyumlu olsa da yine de hareden ele veriyor..bu hatayı yapan film yıldızları da yok değil...
koyu renk saçı ve kaşı olan insanların hareli lens kullanması taraftarıyım..ama hareli de olsa çok açık renkler seçilmemeli yine harenin çok siyah durmaması ve pupil boşluğunun rahatsız edici biçimde durmaması açısından...
ben şahsen günlük hayatta en rahat kullanılabilincek ve her tip insana yakışabilecek tek lensin ocre olduğunu düşünüyorum....ama onda bile hare seçimi çok önemli...mesela ocreler benim doğal gözümle tamamen kaynaşıyorlar çünkü göz rengimle nerdeyse birebir renkteler ancak nc nin yetersiz gelen ince hareleri yüzünden o bile gözüme bir garip geliyor (koyu saçlıyım ve hareye ihtiyacım olduğunu düşünüyorum)
Ama sen her zaman en güzel en dogal haresiz derdin ne olduda fikrin değişti
Bu arada Nil abla sana ikiside cok cok yakısmıs cok guzel olmus cok dogal olmus gule gule kullan
görüş- yorum- eleştiri ve beğenilerinize tşk ederim arkadaşlar
amacım,benim gibi nadir bulunan siyah gözlü (çok koyu gözlü) arkadaşlarıma faydalı olmaktı ..ben solotıca ile tanıştığımın ilk zamanları çook zorlandım ve beni yönlendirebilcek ,yardımcı olabilcek bu tür konu ,resim ,video görseli yoktu,siyah gözlü olan 1 resim ve paylaşımı bulunca günlerce zoomlayıp bakardım uzun uzunamacım sadece benim yaşadığım zorlukları ve risklerin en az ı ile yaşanması için bu paylaşımlarımı yapıyor,resim video ve izlenimleri paylaşmaktan asla gocunmuyorum..benim işim bitti,ben aradığımı buldum deyip bencillik yapmam-yapamam,yapanı da anlamam mümkün değil ..sadece bende olsun başkası keşfetmesin mantığı bende yok
dilerim amacıma ulaşırım ve az da olsa yardımım dokunur naçizane:87:
Ben yurt disinda yasiyorum. Burda satilan Solotica lenslerinin hidrocor olani acik gözlüler icin, nc´ler orta renk gözlüler icin, hidrocharm´lar ise koyu gözlüler icin üretildigini söyler bize optik calisanlari.
Aman satayimda, para kazaniyimda, müsteri hangisini alirsa alsin yapmazlar.
Ayrica kesinlikle NIL´e hidrocharmlarin daha güzel yakisacagindan eminim.
Nil´cim sana COLOR TONES markasinin aqua, blue ve green rengininde harika yakisacagini düsünüyorum. Gercekten koyu gözler icin üretilmis bunlar. Cok dogal ve harika lensler.
Ben ela gözlü´yüm, green olanini kullandim bi müddet, yesil-turkuaz gibi durmustu bende.
(bundan bikac yil önce istanbul fatihten almistim color tones lenslerimi)
Birde FRESHLOOK DIMENSIONS serisininde sana cok yakisacagini düsünüyorum.
Umarim nacizhane fikirlerimi söylememe alinmassin :)
Ben yurt disinda yasiyorum. Burda satilan Solotica lenslerinin hidrocor olani acik gözlüler icin, nc´ler orta renk gözlüler icin, hidrocharm´lar ise koyu gözlüler icin üretildigini söyler bize optik calisanlari.
Aman satayimda, para kazaniyimda, müsteri hangisini alirsa alsin yapmazlar.
Ayrica kesinlikle NIL´e hidrocharmlarin daha güzel yakisacagindan eminim.
frances sevindim işine yaradığına az da olsa:)Niiil içimi okudun resmen cor ice mı cristal mi diye kafayı sıyırıyodum
şimdi cor mel kullanıyorum ama mavide denemek istiyorum şansımı. bana kalsa direkt cor ice alırım ama çok açık olma ihtimali korkutuyor beni. cristaldir özeldir onu deneyeyim diyorum ama taşarsa çok üzülürümsenin kullandığın cor ice eski seri değil mi? 2016'lar çok açıkmış galiba. 2015 seriye ulaşabilme ihtimalim var mıdır seninkiler gibi durması için? ay çok sordum ama cristalle cor ice bir arada gelince devreler arıza yaptı ihihi. bu arada cor ice kesinlikle daha güzel durmuş!
Hızır gibi yetiştin Nil çok sağol, hatta öyle bi yetiştin ki bu hafta sipariş vericem arzu abla'yafark var diye çok korkuyodum. ben zaten en doğalıyla başladığım için sonraki lensteki en ufak bir fark bile gözüme batabilir; bombesi, taşması filan. Malum öğrenci bütçesi, ''o parayla ne kıyafetler alırdııım'' psikolojisi de cabası
benim gözlerim de siyaha yakın olmasa da koyu bi kahverengi. hemen hemen aynı durur diye düşünüyorum o zaman.
ben charm ice'ın tonuna aşığım resmeen. ama o haresi yok mu o haresi. ama sendeki duruşunu hayal edebiliyorum çok güzel olur, mavi senin rengin