çöp kovanız tezgah üstündemi?

Anam nerde isterse orda.Ben bekarım.Evin hanımı annem.Ben nereye koysam zaten bildiğini yapacak.Hem zaten tezgah altına,üstüne koyacak bir çöp kovam bile yok,anlıyor musun?Hadi gülümseeeee.

Böyleleride var demek.Benimde hem tezgah üstünde hem altında çöp kutum var ama bulunduğumuz yerde çöp atacak yer yok:):)bence seninkinden daha garip:)şükredelim yani.Ben kabul falan soyarken hemen tezgah üstündeki küçük olanı kullanıyorum ama büyükse çöp alttakine koyuyorum.sonrada çöplerimiz bir süre mecburen birikiyor.En sonunda eşime şu çöpleri at diyorum atıyo:):)eskiden buralardaki dere kenarlarına atardık şimdi inanmayacaksınız merkeze arabamızla giderken orada atıyoruz.çok garip.21, yy TÜRKİYESİ.... Bu arada umutsuz34 ablamsın sevdim seni:):):)

Böyleleride var demek.Benimde hem tezgah üstünde hem altında çöp kutum var ama bulunduğumuz yerde çöp atacak yer yok:):)bence seninkinden daha garip:)şükredelim yani.Ben kabul falan soyarken hemen tezgah üstündeki küçük olanı kullanıyorum ama büyükse çöp alttakine koyuyorum.sonrada çöplerimiz bir süre mecburen birikiyor.En sonunda eşime şu çöpleri at diyorum atıyo:):)eskiden buralardaki dere kenarlarına atardık şimdi inanmayacaksınız merkeze arabamızla giderken orada atıyoruz.çok garip.21, yy TÜRKİYESİ.... Bu arada umutsuz34 ablamsın sevdim seni:):):)

Ne yaparsın bacım hayat şartları.New York'un kenar mahallelerinde de bu böyle.Gitmedim ama kesin öyledir yani.

tezhamın üstünde küçük bir sarı renkte kovaam var onaa kagıt ğibi ufak şeyleri atarızz büyük olanlarda balkonumdaa

akşmada kapının önüne koyarız görevlisi gelir alırrrrrr:KK53:

benim büyük çöpüm dolap içindedir,bir de küçük çöpüm vardır daha sık değiştirdiğim o tezgah üzerindedir,ona da yemek yaparken soyduğum şeyleri atarım soğan vs. gibi ve daha sık değiştiririm.

Benim tezgahın altında tabi tezgahın altındaki yerde alan dar olduğundan bir ip gibi aksamla eyvenin altındaki kapağa içinden bağlı. Kapağı açınca çöp kovamda kapakla geliyor hatta dokunmadan o aksamla kapağı da açılıyor çöpüüm atıyorum kapağı kapatınca çöp kovası da kapanıyor böylece dokunmuyorum sürekli çöp kovasına, hemde çöpü açmak için yere eğilmem kalkmam gerekmiyor.

mutfak kapısının arkasında duruyor,hergün sabah eşim işe giderken çöpleri atıyor...

X