çoooooooooook mutluyum

deryadeniz8380

Oğlum EGE abi oluyor
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
462
2
:nazar:kızlar müdürüm çok güzel bir teklifte bulundu bana ben ücretsize ayrılacaktım seminer bitimi müdürüm sorunca söyledim ayrılacağım 2.dönem başlarım dedim gel konuşalım dedi sana sadece sabahları 4 gün 4er saatten 16 saat matematik verelim maaş karşılığını doldur 12 de gönderelim seni dedi veeeeeeeeeeeeee müthiş olanda eşimin okulu sabahçı öğleci olmaya karar vermiş eşim öğleci olmak istediğini söyleyince onunda müdürü okey vermiş :teytey:şimdilik bakıcıya ücretsize gerek olmadan büyüteceğiz inşallah bir sene ilçeye gidip geliyoruz sadece ege yi yolda alıp verme sorun olacak ama o kadarda olsun diyoruz çok mutluyum :lepi:

ne mutlu keşke benim müdürümde bu kadar anlayışlı olsa ama benim müdürüm eminim ki bana süt iznimi bile kullandırmıcaz..çok şanslısınız gerçekten:):) hayırlı olsun...

senin adına sevindim bende kolejde çalışıyorum ama istifa ettim emirhanı bakıcıya bırakamam diye.Bu sene ilk defa evdeyiz bakalım...

ayyy canlarım ya hepinizle üzüntülerimizi sorunlarımızı nasıl paylaşıyorsak mutluluğumuda paylaşacağınızı biliyordum.
müdürüm iyidir sağolsun birazda kızı 8.sınıf oldu geçen sene doğum iznimde gelen öğretmeni çocuklar benimseyememiş netler düşmüş falan gitme ayarlarız birşeyler karşılıklı işimiz olsun dedi neticede güzel olduvereliniortak

ne mutlu keşke benim müdürümde bu kadar anlayışlı olsa ama benim müdürüm eminim ki bana süt iznimi bile kullandırmıcaz..çok şanslısınız gerçekten:):) hayırlı olsun...

benim ilk müdürümde çok gıcıktı idareci çok önemli umarım rahat edebileceğiniz yerde çalışmak nasip olsun

sunseet gerçekten şanslıymış oğluşum
emirhan26 bebeklerimiz için herşeyi göze alıyoruz biraz büyüyünce başlarsın tekrar
floristgirl zor ama en azından yarım gün çalışacaksın
sumak sağol tatlım

ben de kararsızım ücretsiz izne ayrılsam mı çalışsam mı diye. dersleri ayarladım haftada 4 gün 24 saat ama. her an çalışmaktan vazgeçebilirim. aslında bakıcımdan çok memnunum ama kışın soğuklarda oğlumu götürmek sorun olabilir diye korkuyorum

deryacım çok sevindim sizin adınıza anlatamam,tüm çalışan annelerin ortak sorunu bunlar.ne kadar anlayışlı bi müdürünüz varmış kıymetini bil valla.neyseki bende sabahçıyım ve benimde ilk saatlerimi boşaltıyorlar uzaktan geliyorum diye.bende bu yıl öğleden sonra ders istemeyeceğim 21 saat zorunlu olanlara gireceğim.
tekrar hayırlı olsun hayatım,şanslı bebek ege:))

pregant şubata kadar ayrılma hakkın var nasılsa baktın bakıcıyla zor ayrılırsın hemen umarım sorun olmadan halledersin
vidi sağol canım ege şanslıymış gerçekten müdürüm iyidir azıcıkta kendi kızı 8.sınıf onun için gitmemi istemedi sanki:)senin adınada çok sevindim geç gidip erkenden gelirsin

X