• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çooooookkkkk sıkıcı ama bi o kadar güzel

BengisuCan91

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2022
471
-299
11
33
Kızlar tek başınıza çocuk büyüten varmı aranızda hiç kimsem yok yaşadığım şehirde o kadar bunalıyorum ki kızımı alip parka gitmekten başka yapicak hicbirseyimiz yok özellikle anne ve çocuğun sosyal olması ne kadar önemli ama çaresizim yalnizlik çok zor

Ben varım canım. Duygularını paylaşıyorum. Bebek için bu sene izin aldım 🤗 eşim sabahtan akşama çalışıyor, ben de bebeğimle hep evdeyim. Günde 1-2 kez dışarı çıkarıyorum, daha fazla uyaran görsün diye

Kızlar tek başınıza çocuk büyüten varmı aranızda hiç kimsem yok yaşadığım şehirde o kadar bunalıyorum ki kızımı alip parka gitmekten başka yapicak hicbirseyimiz yok özellikle anne ve çocuğun sosyal olması ne kadar önemli ama çaresizim yalnizlik çok zor
Ben varım 18 aylık oldu oglum en başından yalnız büyüttüm eşimin işi çok yogun özellikle yazları gece 12 de geliyor işten kendi rutinlerimiz var ev işi dışarı çıkma oyun vs derken zaman geçiyor

Ben varım 18 aylık oldu oglum en başından yalnız büyüttüm eşimin işi çok yogun özellikle yazları gece 12 de geliyor işten kendi rutinlerimiz var ev işi dışarı çıkma oyun vs derken zaman geçiyor
Ben çok bunalmış hissediyorum hiç böyle olmamıştım dışarı cıkartirken bile agliyor üstünü giymek istemiyor ne de kendi üstümü giymeme fırsat veriyor aşırı hareketli bi cocuk dışarı cikmalarimiz bile iskence haline döndü

Depresyonda gibiyim sürekli ağlama atakları insan sürekli ağlarmı

Ben varim🖖
Halinize bakip sükredebilirsiniz 😁
ikiz bebeklerim ve 7 yasinda buyuk cocugumla yurt disindayim 0 destek cok yorucu hiçkimsem yok ama buyuk oglumdan tecrubem su ki zaman hizli geciyor bir bakmissiniz buyumus okula baslamis.gecmeyecek sandigimiz bugünler anı olarak kaliyor.bebek olunca çok sosyalleşilmiyor ,ancak sizin gibi bebekli olanlarla parkta buluşup sohbet edebilirsiniz.ben 3 seneyi gözden çıkardım sonra hayat normale dönüyor☺️

Ben varım canim🖐️biz de yalnızız eşimle.Bebegim 6 aylık.İse de döndüm ben.Ozleye ozleye çalışıyorum.Senin bebeğin ne kadarlık?

Ben çok bunalmış hissediyorum hiç böyle olmamıştım dışarı cıkartirken bile agliyor üstünü giymek istemiyor ne de kendi üstümü giymeme fırsat veriyor aşırı hareketli bi cocuk dışarı cikmalarimiz bile iskence haline döndü
Ya bu normal Bi süreç aslında kendinizi çocugum zor diye modlamayın dönem dönem herkes yaşıyor inanın benimki de aynı dışarı çıkmak için aglıyor ama aynı zamanda ayakkabı gitmemek için de aglıyor geçen gün giydirme ayakkabıları çantama koy diye agladı sakin kalıp konuşarak ikna ettim böyle durumlarda bu normal bişey aglayacak daha küçük diye düşünürseniz sizi bu süreç daha az yıpratır kendinize yapabileceğiniz hobiler bulun ben mesela eve yakın toprak olan yerlere götürüp oturtuyorum yanımıza kamyon ve kaşık alıyoruz toprağı karıştırıyor kaşıkla kamyona doldur boşalt yapıyor baya oyalanıyor o süreçte de ben kendi istedigim şeyi yapıyorum sizde böyle bişey yapabilirsiniz kitap alıp Bi agaç altında okuyabilirsiniz yere beraber uzanıp eliniz ile şekiller yapıp oynayın ikinizde eglenirsiniz bulutlara bakın çocukla sürekli konuşun keyifli zaman geçirin inanın böyle dışarıda keyifli zaman geçirip enerji atılınca eve geldiginiz zaman çocuk sizi zorlamıyor belli Bi süre kendi kendine oynuyor size kişisel alan kalıyor ama herşey den önce düşünce olarak rahatlayın sürekli olumsuz düşünmek olmasa bile size olumsuz şeyleri çeker

Ben varim🖖
ikiz bebeklerim ve 7 yasinda buyuk cocugumla yurt disindayim 0 destek cok yorucu hiçkimsem yok ama buyuk oglumdan tecrubem su ki zaman hizli geciyor bir bakmissiniz buyumus okula baslamis.gecmeyecek sandigimiz bugünler anı olarak kaliyor.bebek olunca çok sosyalleşilmiyor ,ancak sizin gibi bebekli olanlarla parkta buluşup sohbet edebilirsiniz.ben 3 seneyi gözden çıkardım sonra hayat normale dönüyor☺️
Ya çok yorucu evet ama ben üzülüyorum çocuğuma bakarken bu günler geri gelmeyecek bir daha asla böyle küçük olmayacak en sevimli halleri bunlar diyorum zaman o kadar hızlı geçiyor ki zorlansan da Bi bakıyorsun aylar yıllar olmuş

Ben varım canim🖐️biz de yalnızız eşimle.Bebegim 6 aylık.İse de döndüm ben.Ozleye ozleye çalışıyorum.Senin bebeğin ne kadarlık?
Benimki 1 buçuk yaşında :) eşimle yardımlaşarak büyütüyoruz ama ne yorucu kendinize ait hiçbirşeyiniz kalmıyor duşa girmek bile hayal oldu en önemlisi ilişkide bitti artık sizdede aynımı durum

Ben de varım o kadar ki doğum sonrası hastanede bebeklen bir başıma kaldım akşama kadar😂 iki çocuğum var. Zor evet, ama bir şekilde bu rutine alışıyorsun.

Ben varim🖖
O zaman çok şükür diyelim😀 evet dediginiz gibi sosyallik olmuyor ama çocuklar evde enerjilerini atamadiklari icin biz anneler hep birşeyler arıyoruz oyalansınlar diye rabbim kolaylik versin bizlere

Ben de varım o kadar ki doğum sonrası hastanede bebeklen bir başıma kaldım akşama kadar😂 iki çocuğum var. Zor evet, ama bir şekilde bu rutine alışıyorsun.
İlişki durumunuz nasıldı peki en son kızıma hamileyken birlikteliğim oldu belki komik gelebilir ama bizimkisi çok sık uyanıyor geceleri belki bundan mıdır bilmiyorum ayrıca meme bağımlısı

Ya çok yorucu evet ama ben üzülüyorum çocuğuma bakarken bu günler geri gelmeyecek bir daha asla böyle küçük olmayacak en sevimli halleri bunlar diyorum zaman o kadar hızlı geçiyor ki zorlansan da Bi bakıyorsun aylar yıllar olmuş
Evet aynen geri gelmeyecek ve bu yüzden daha çok duygusallaşıyorum ahhhh annelik ne zor...

İlişki durumunuz nasıldı peki en son kızıma hamileyken birlikteliğim oldu belki komik gelebilir ama bizimkisi çok sık uyanıyor geceleri belki bundan mıdır bilmiyorum ayrıca meme bağımlısı
İlk başlarda iki çocuk olunca pek olduramadık yaşlar yakın 2.5 yaş var aralarında. Şu an daha iyiyiz.🙈

Ya bu normal Bi süreç aslında kendinizi çocugum zor diye modlamayın dönem dönem herkes yaşıyor inanın benimki de aynı dışarı çıkmak için aglıyor ama aynı zamanda ayakkabı gitmemek için de aglıyor geçen gün giydirme ayakkabıları çantama koy diye agladı sakin kalıp konuşarak ikna ettim böyle durumlarda bu normal bişey aglayacak daha küçük diye düşünürseniz sizi bu süreç daha az yıpratır kendinize yapabileceğiniz hobiler bulun ben mesela eve yakın toprak olan yerlere götürüp oturtuyorum yanımıza kamyon ve kaşık alıyoruz toprağı karıştırıyor kaşıkla kamyona doldur boşalt yapıyor baya oyalanıyor o süreçte de ben kendi istedigim şeyi yapıyorum sizde böyle bişey yapabilirsiniz kitap alıp Bi agaç altında okuyabilirsiniz yere beraber uzanıp eliniz ile şekiller yapıp oynayın ikinizde eglenirsiniz bulutlara bakın çocukla sürekli konuşun keyifli zaman geçirin inanın böyle dışarıda keyifli zaman geçirip enerji atılınca eve geldiginiz zaman çocuk sizi zorlamıyor belli Bi süre kendi kendine oynuyor size kişisel alan kalıyor ama herşey den önce düşünce olarak rahatlayın sürekli olumsuz düşünmek olmasa bile size

İlk başlarda iki çocuk olunca pek olduramadık yaşlar yakın 2.5 yaş var aralarında.
2 seneye yakın olucak cinsel birlikteliğimiz yok yemekti cocugun banyosuydu derken bi bakiyorsun kendine ayiracak vaktin kalmamis zaten bizim kiz geç uyuyor bide sabaha kadar uyanır durur meme meme diye acaba diyorum bizdemi böyle durum biraz abarttıkmı yoksa

Benimki 1 buçuk yaşında :) eşimle yardımlaşarak büyütüyoruz ama ne yorucu kendinize ait hiçbirşeyiniz kalmıyor duşa girmek bile hayal oldu en önemlisi ilişkide bitti artık sizdede aynımı durum
Biz çok gezen bı cifttik o değişti.Yine geziyoruz ama bebekli organizasyonlar yapıyoruz.Biz hep yalnızız,arkadaşımız da yok.Bu tamamen bizim tercihimiz.Ve böyle mutluyuz.Sadece ailelerimizle gorusuoruz.Her aktivitemiz üçümüz.Biz de ilk iki ay zorlandık.Suan adapte olduk ama.Ve evet çok yorucu.Ben bı de ise döndüm şimdi.İs,ev,bebek yorucu ama keyif aliorum ve aşama aşama ileri gidioruz,gelisioruz bence😊

2 seneye yakın olucak cinsel birlikteliğimiz yok yemekti cocugun banyosuydu derken bi bakiyorsun kendine ayiracak vaktin kalmamis zaten bizim kiz geç uyuyor bide sabaha kadar uyanır durur meme meme diye acaba diyorum bizdemi böyle durum biraz abarttıkmı yoksa
Her çocuk farklı oluyor cidden. kızım kolikti ağlama krizleri 11 12 anca uyutabilirdik. Şimdi en geç dokuzda uyuyor kardeşiyle. Oğlum da 17 aylık bu ara meme bağımlılığı arttı. Gece emmeyen çocuk bir kaç aydır nonstop emiyor. bize 3-4saatlik bi zaman kalıyor eşimle.
Uykuyu çözebilirsiniz size de birbirinize ayıracak vakit kalır inşallah🤗

Back